Fates Warning in Greece 26 & 27 Μαρτιου 2010

Αν εσείς οι μεταλάδες θεωρείτε ότι το Ε Πλέζαντ Σέιντ οφ Γκρέι είναι πιο μέταλς δίσκος από το ΦΓΧ (και μην κάνεις πως δεν κατάλαβες, δεν θέτω ποιοτικές συγκρίσεις) και γουστάρετε και ΟεΣάΗ, μάλλον θα μου κλάσετε τα καρύδια εμένα του αμέταλου.

ω θεοί, βοηθάτε με να μη βρίσω ΑΙΣΧΡΑ.

Live απο αυτα που δεν χανεις, ιστορικο ισως λογο των περιστασεων αλλα…δεν τρελαθηκα.
Οταν μιλαμε για FW, ολοκληρο το Parallels, το κλασσικο Line-up, κτλ. τοτε περιμενεις τουλαχιστον να παθεις μουνοπλακα. Ε, εν τελει ηταν ενα αρκετα καλο live.

Ο ηχος ηταν καλος, ο Ζοντερ εριξε σαγονια αλλα πολυ μικρο το σετ-λιστ, χτυπητα λαθη απο Aresti, ΤΡΑΓΙΚΑ δευτερα φωνητικα απο DiBiase, φοβερος ο κοσμος με βροντερη φωνη αλλα σε τελικη αναλυση οπως ειπε και αλλος μου φανηκε πολυ επαγγελματικη η εμφανιση τους. Σιγουρα ειχα παθει πολυ μεγαλυτερη πλακα την πρωτη φορα που τους ειδα το 2007.

Highlights: Point of View, Pale Fire.

Α και Inside out>>>Perfect symmetry

Όχι.:expressionless:

Perfect Symmetry >= Inside Out > Parallels

Ηopeto κάπου ανέφερες ότι κατεβάζεις το live???

Hopeto μιλα ρε! Καιγομαστε :stuck_out_tongue:

το live στην αθηνα υπαρχει σε flac Μορφη…
οποιος θελει p.m.
αν και εστειλα σε μερικους…:wink:

ωραιο Live

εχεις pm…

και εσυ εχεις απαντηση στο pm…:wink:
enjoy…:slight_smile:

απο θεσαλονικη bootleg κανεις αν εχει/ξερει που ας σφυριξει…

Τέλω τσ εγώ οκπλζθνξ :oops:

έχουν βγει 2 νομίζω στο dimeadozen…

δεν ειναι ο σωστος χωρος γι αυτο που θα γραψω παρακατω αλλα…το κανω:

στο wow αμερικης εχει το night on brocken και το fwx με 4.5 ευρω εκαστος.καινουργια και χωρις μεταφορικα.καντε μια χαρη στον εαυτο σας και προσθεστε και το king of the dead(cirith ungol) στην ιδια τιμη.και ΝΑΙ,εχω παρει δεκαδες cds apo to ΅WOW και στη χειροτερη σε 2 βδομαδες ηρθαν.ολα και παντα.

απο αυριο θα ειναι ενα ευρο πανω παντως…
ειναι προσφορα μια ημερας…
ενα ευρο μειον…

εχεις δικιο.επισης τα sin after sin,turbo,british steel,painkiller,angel of retribution(Judas Priest) για 14.5 ευρω + ταχυδρομικα(νομιζω 1.15 ευρω ειναι) στο http://www.blahdvd.com/Music/Judas-Priest-Original-Album-Classics-Sin-After-Sin-British-Steel-Turbo-Painkiller-Angel-of-Retribution-5-CD-Boxset-Music-CD/88697303822/product.htm