Fates Warning in Greece 26 & 27 Μαρτιου 2010

Ναι αυτο ηταν τραγικο αλλα γενικα σαν ηχος εμενα που καθομουνα κεντρο μπροστα μου φανηκε καλος…

Μια χαρά ήταν το live, απλά λόγω απαιτήσεων, ίσως να ήθελε κάτι παραπάνω. Όταν έχεις να παρουσιάσεις ένα τέτοιο άλμπουμ ολόκληρο, σίγουρα θέλει και περισσότερη προσπάθεια εκτός από μια απλά επαγγελματική απόδοση. Όπως και να’χει και αφού ο ήχος έστρωσε μετά τα πρώτα 2-3 κομμάτια, οι Fates απέδωσαν αρκετά καλά, με αποκορύφωμα φυσικά, το πάντα τέλειο Eleventh Hour και τις κομματάρες του αδικημένου Inside Out. Βάλ’τε και ένα Shelter Me ρε! Βέβαια, από το Perfect Symmetry και κάτι παραπάνω δε θα πείραζε, αλλά οκ.

Τεράστια μπάντα εννοείται και αρκετά ειλικρινής, ώστε να παρουσιαστεί με τις τωρινές ατέλειες και τις παρελθοντολαγνείες της… The Road Goes On.

1. Συμφωνώ σε όλα. Η σκηνή είναι πολύ πιο ψηλά από αυτή του gagarin και βλέπεις καλά και από πιο πίσω. Γιατί δε θα υφίσταται από 1η Ιουνίου;

2. Ζέστη είχε αρκετή και πρέπει να βελτιώσουν τον εξαερισμό. Μπύρες πάντως μπορείς να πάρεις από το περίπτερο :wink:

3. και εγώ καλό τον βρήκα τον ήχο. Ήμουν πρώτο σκαλί από τη σκηνή, προς τα δεξιά

4. Μπλουζάκια δεν παίρνω γιατί δεν έχουν ποτέ νούμερο που να μου κάνει :lol:

1 ιουνίου 4ος παγκόσμιος πόλεμος (aka lamb of god)

ΤΑ ΠΕΤΑΝΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

στο fuzz είναι; αν είχε ζέστη στους fates, στους lamb θα είναι κόλαση :lol:

Στην Θεσσαλονίκη μας έκαναν και έλεγχο στην είσοδο για παράνομη κατοχή μπύρας :lol:

Κούνησαν του κολλητού μου το νερό για να δουν αν είναι τσίπουρο :lol::lol:#-o#-o

o ηχος παντως σε εμενα που ειμουνα μπροστα κεντρο μου φανηκε πολυ καλος…

κουβαλας πολυ οργη μεσα σου φιλε.

κατα τ’ αλλα ημουν κι εγω στο λαηβ και δεν εμεινα ικανοποιημενος, οταν παιζεις αυτο το “μινιμαλ” προγκ της δευτερης περιοδου, το οποιο ειναι αρεστο στο 99,9% των φεητς ακροατων, ο κοσμος περιμενει ν’ ακουσει αυτο το καλογυαλισμενο, δεν φτανει το ριβερμπ στα τυμπανα του ζοντερ, το οποιο τον εδωσε σε δυο φασεις, οι κιθαρες πουθενα και το μπασο αχρωμο. το σετλιστ εκτος παραλλελς ηταν ικανοποιητικο. μπορουσαν ν’ αλλαξουν καποια κομματια βεβαια και να ξαναπαιξουν τη διασκευαρα σε ιντρανς, τι αναδερ περφεκτ ντεη μωρε, αδιαφοροτερο κομματι για κλεισιμο λαηβ δεν εχει ξαναπαιχτει. γενικα το στησιμο ηταν ομορφο, ο αλντερ συμπαθεστατος και ο μαθιος οπως καθε φορα, δεν κανει εκπτωσεις. και οτι λεει ο dyingfreedom περι ειλικρινιας, δεν τους κραταμε κακια.

Minimal περιοδος δεν νομιζω οτι ειναι αυτη των perfect symmetry,parallels,inside out αλλα shade και disconnected…
Δυστηχως μπηκα αργα εμεινα πισω(λογω μη ορξης να σπρωχνω μεσα στο απειρο πληθος) και δεν εβλεπα καλα(λογω υψους) αλλα ο ηχος μου φανηκε καλος αν και λιγο μπουκωμενος(ειχα την πεποιθηση οτι μπροστα θα ηταν πολυ καλυτερα)…Ζεστη επισης πολυ…Εχοντας και την εμπειρια του 2007 παντως ηξερα τι να περιμενω απο αποψη αποδοσης(τουλαχιστον απο τους 2) ενω ευχαριστηθηκα παρ απολυ που ακουσ ααυτα τα υπεροχα ντραμς λαιβ απο τον Ζοντερ:)…Γενικως η συναυλια ηταν παρα πολυ ωραια και καταχαρηκα που ακουσα we only say goodbye…Γενικως αλλη μια οχι συγκλονιστικη αλλα ομορφη εμπειρια σιγουρα.

Κατεβάζω το live!!!:smiley:

[QUOTE=crabsody;848475]Κούνησαν του κολλητού μου το νερό για να δουν αν είναι τσίπουρο :lol::lol:#-o#-o[/QUOΤΕ

Α και μενα μου το χαν κανει αυτο! Αφου δλδ εψαξαν καλα την τσαντα μου και βρηκαν το μπουκαλι με το νερο, το βγαλαν εξω το κουνησαν καλα κατω απο το φως και μου το ξαναδωσαν!! ελεος τι γελοιο! μου ηρθε να βαλω τα γελια εκεινη τη στιγμη! ο,τι να ναι…#-o:?

[QUOTE=crabsody;848475]Κούνησαν του κολλητού μου το νερό για να δουν αν είναι τσίπουρο :lol::lol:#-o#-o[/QUOΤΕ

Α και μενα μου το χαν κανει αυτο! Αφου δλδ εψαξαν καλα την τσαντα μου και βρηκαν το μπουκαλι με το νερο, το βγαλαν εξω το κουνησαν καλα κατω απο το φως και μου το ξαναδωσαν!! ελεος τι γελοιο! μου ηρθε να βαλω τα γελια εκεινη τη στιγμη! ο,τι να ναι…#-o:? παντα το κανουν αυτο στο block 33, γτ τρεις φορες που εχω και τις τρεις το ιδιο πραγμα.

απιστευτη λαϊβαρα… ηταν ενα ονειρο!!! δεν ξενερωσα ουτε ενα δευτερολεπτο… απλα κοιτουσα και χαζευα… μεγαλειο!!!

απο τα λαϊβ που αξιζει να θυμασαι!!!

http://www.rocking.gr/article7261.php

Να με σχωράς, αλλά διαφωνώ καθέτως σε πολλά σημεία του άρθρου για τη συναυλία.
Καταρχήν, ποιος είπε ότι το Face the fear είναι σπάνιο συναυλιακά; Εγώ το θυμάμαι και στην εμφάνιση του 2005 (Live in Athens DVD) και το 2007. Ο ήχος δεν ήταν τόσο κακός όσο τον παρουσιάζεις, και όπως ακούσαμε στη συζήτηση, “έπαιζε” ανάλογα με το σημείο που καθόσουν. Και τέλος, προσωπικά, είδα μεγάλη συγκίνηση στο κοινό, ειδικά σε κομμάτια που δεν ειχαν ξανακουστεί όπως το The Road Goes On Forever και το Island in the stream.

Χωρίς παρεξήγηση όλα αυτά-και δεν ξέρω κι αν το έγραψες εσύ, στην τελική

Tί λες μωρέ, πας καλά :!:

επιθεση :!:

μια χαρα παω. αν θεωρεις καλο δισκο το φοξ σε χωνουμε, σε σκιζουμε, σε εκμηδενιζουμε, σε πεταμεε σε στροφη 180 μοιρων πανω σε σπασμενα γυαλια και σε κατακερματιζουμε, εμεις οι μεταλαδες.

και ας ελπισουμε το 2016 να ζησουμε κατι τετοιο με μουρ στη συνθεση και οεσαη κομματι.

αδελφέ, συγχωρεμένος δεν τρέχει τίποτα.

In my defense αναφερόμουν κυρίως στο Island In The Stream και δευτερευόντως στο Face The Fear, αλλά όπως και να έχει 4 τραγούδια σερί από το Inside Out δύσκολα θα ξανακούσεις ή είχες ξανακούσει σε live. Συνήθως μόνο το Monument είναι σταθερή επιλογή.

Για τον ήχο πραγματικά εκεί που ήμουν ήταν μέτριος και δεν μπορούσα να μετακινούμαι για να έχω άποψη πως ήταν σε άλλα σημεία αν και σέβομαι ότι κάποιοι είπαν πως ακουγόταν καλά. Να σημειώσω ότι δε θεωρώ καλό τον ήχο όταν απλά μπορώ και ακούω όλα τα όργανα, αλλά όταν ακούγονται και σωστά.

Όσο δε για τη συγκίνηση του κόσμου, ήταν σε πολύ μικρότερο βαθμό σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις τους ή με άλλα live. Κανονικά, θα έπρεπε να ακούμε το Parallels ολόκληρο και να παραμιλάμε.

Έχω προσκυνήσει live τους Fates και θα το έκανα με τεράστια ευχαρίστιση. Αλλά δεν…

Απο που το κατεβάζεις???