Με απογοήτευσε η χαμηλή κατάταξη του εσώτερου φαντάσματος, από έναν ατσαλένιο μαχητή σαν εσάς. Κατά τ άλλα, εκεί που στέκομαι δεν είναι τόσο μακριά από ΕΣΕΝΑ
εδιτ: ξέχασα να βγάλω αναφερόμενο το φρουρό για 5ήμερη κράτηση
Με απογοήτευσε η χαμηλή κατάταξη του εσώτερου φαντάσματος, από έναν ατσαλένιο μαχητή σαν εσάς. Κατά τ άλλα, εκεί που στέκομαι δεν είναι τόσο μακριά από ΕΣΕΝΑ
εδιτ: ξέχασα να βγάλω αναφερόμενο το φρουρό για 5ήμερη κράτηση
Αν ξανακάνω αυτή τη λίστα κάποια άλλη στιγμή, δεν αποκλείεται το Εσώτερο Φάντασμα να ανέβει θέσεις. Μέχρι τότε η λίστα είναι αυτή που είναι.
Επίσης οι ατσαλένιοι μαχητές, to my knowledge, ΔΕΝ ακούνε Fates Warning.
Και στο κάτω κάτω, δε νομίζεις ότι θυμάμαι; Όταν ήσουν μόνη, ολομόναχη, κι εγώ δεν άκουσα το κάλεσμά σου;
Θα δοκιμάσω κεγώ να κάνω μία λίστα κατάταξης, η δικιά μου λίγο σοβαρή γιατί είμαι και λίγο αγουροκσυπνημένος.
1.Perfect Symmetry
2.Pleasant Shade of Gray
3.Awaken the Guardian
4.Parallels
5.The Spectre Within
6.Disconnected
7.No Exit
8.Inside Out
9.Night on Brocken
10.FWX
… με μεγάλη δυσκολία. Πολύ μεγάλη. Και ο λόγος που δεν χώνομαι στον PSOG διάλογο να σας πάρω τα σώρουχα είναι γιατί έχω καιρό να ακούσω τον δίσκο ολόκληρο όπως πρέπει, τελευταία έχει γίνει πολύ βαρύς για μένα.
θα θελα να ψηφισω αλλα δεν μπορω.μετρημενα στα δαχτυλα ειναι τα συγκροτηματα που με εχουν ορισει και ενα απο αυτα ειναι οι fates.ισως να το ριξω στο parallels που ηταν το πρωτο που ακουσα απο αυτους.ισως παλι στο σαουντρακ των χαμενων ονειρων psog.ειναι και τα αλμπουμ ομως της παουερ περιοδου.ειλικρινα δεν ξερω:(
Πω ρε μανίκι…
Σε ποια σειρά να βάλεις τι…
1.NIGHT ON BROCKEN
2.THE SPECTRE WITHIN
3.AWAKEN THE GUARDIAN
4.NO EXIT
5.PERFECT SYMMETRY
6.PARALLELS
7.INSIDE OUT
8.A PLEASANT SHADE OF GREY
9.DISCONNECTED
10.FWX
Αυτή είναι η μόνη σειρά που μπορώ να βρω σωστή guys. η Σειρά κυκλοφορίας. Οποιαδήποτε άλλη δύναται να μεταβληθεί εντός δευτερολέπτων…
Το φετινο ποτε βγαινει? Ξερουμε και τιτλο? Για να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα, αν θυμαμαι καλα καπου μεσα στον Οκτωβρη κυκλοφορει.
Η Awaken η ΆPSOG(Ο) αν και δε τα χω ακουσει ολα οπως θα πρεπε(πχ Inside Out).Δυο διαφορετικα μπαμ δεκαρια,τελειοτητες και αντε γεια.Δεν ηξερα τι να αποφασισω μεχρι που ειδα ενα ονειρο οτι ημουν εσυ,δυνατο σα τη φωτια στις φλεβες μου και κατασταλαξα.
γουααατ?βγαζουν φετος?
οπα κατσε το matheos/arch εννοεις?
Οχι ρε συ, καινουριο Fates Warning. Ή βγαινει φετος ή ειναι στουντιο και θα βγει καποτε του χρονου. Δεν θυμαμαι. Αλλα ειμαι σιγουρος οτι ειναι στα σκαρια κατι νεο, δεν μπορει να θυμαμαι τοσο λαθος.
Όντως έχει ειπωθεί ότι πάνε για δίσκο μετά τις συναυλίες στην Ελλάδα. Τώρα σε ποιο στάδιο βρίσκονται, ο Θεός (JM) και η ψυχή τους…
Για 2012 είχε μιλήσει νομίζω ο Μαθιός. Καταστροφή του κόσμου κέτσ.
αν συμπεσει με μια συγκεκριμενη περιοδο το 2012(αν βγει φυσικα:p)θα παρω τα βουνα!
Ο γερο τοξικός έχει να κάνει μία σοβαρή πρόταση.
Γκουχ-γκουχ…
Έτσι πώς έχουν γίνει τα πράγματα στις συνεργασίες του JM, ας έχει το γκρουπ δύο τραγουδιστές. Έτσι κι αλλιώς όλοι έχουν παίξει με όλους. Ας παίζουν με δύο τραγουδιστές…
Και ας κάνουν συναυλίες χωρισμένες σε δύο μέρη. Ένα με τον JA και ένα με τον RA. Και τότε όποιος μείνει ζωντανός από μας, να μεταδώσει στις επόμενες γενιές την αλήθεια…
Όχι ρε, θα μείνουν τα κόκκαλά μας εκεί.
Να μείνουν αγαπητέ. Να μείνουν…
[B]@kevnmoore:[/B] [B]OSI4[/B] [I]mastered last week. We have track names but change them when we drink, and will probably keep that up until the submission deadline.[/I]
Μμμμμμμμμ καλώς τ’ αρχίδια μας τα δυο :!:
…OSI, Arch-Matheos, Redemption…
Μια χαρά είμαστε, ε;;;
Παιδιά, άμα είναι, χωρίς πολλά-πολλά, διαλύστε το. Θα το πάρουμε απόφαση και δατσόλ.
παντως ενας γνωστος του γνωστου ειπε οτι το νεο fates ερχεται γρηγορα.
δηλαδη το πε ο van duk,πως τον λενε,στο χαμερ που του το πε ο alder.εμπιστευτικα και ετς.αλλα αυτος τον εδωσε:p
το συντομα βεβαια με προβληματιζει γιατι οταν εχεις να βγαλεις δισκο 7 χρονια,μπορει να εννοεις σε τρια χρονια θα τον φτιαξουμε.
ο ήχος δεν βοηθάει και πολύ…
αλλά…
[B][SIZE=“4”][U]Fates Warning - The Ivory Gate Of Dreams - LARISA[/U][/SIZE][/B]
στο τέλος [B]ΤΗΝ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΖΩ.![/B]