Δες [B]εδώ[/B] και αν θες και την εμπειρία ενος συμφορουμίτη και[B]εδώ[/B]
<333
το ποστ του μπρειν το θυμαμαι και του χα πει και μπραβο κιολας:)
ωχ ναι. τωρα το είδα #-o
Το χω δει το ποστ, και δεν το είχα καταλάβει περί τίνος και τώρα αισθάνομαι αμπλαούμπλας. Και συνειδητοποίησα και είμαι έτοιμος πάλι να συρθώ στα πατώματα. Η λέξη γραφικός είναι πολύ λίγη για να με χαρακτηρίσει.
Γραφω αυτο το ποστ την ωρα που ακουω το ΑPSOG…ποσο μεγαλη μπαντα ειναι ρε γαμωτο…ποσο μεγαλος στιχουργος και συνθετης ο Μatheos…ποσο ΘΕΟΙ…ισως το μεγαλυτερο prog συγκροτημα ολων των εποχων…εννοειται οτι ψηφισα APSOG…
Edit: τι DVD ειναι αυτο που λεει ο φιλος? Πειτε ινφοζ!!!
Δεν εννοείται ΤΙΠΟΤΑ. Με αυτή την μπάντα δεν εννοείται ΤΙΠΟΤΑ.
Το DVD είναι από την επανέκδοση του APSOG, με λάιβ εκτέλεση όλου του δίσκου IIRC. Ακόμα δεν έχω βρει τον χρόνο να το δω ολόκληρο…
Εννοειται για 'μενα γιατι ειναι ο αγαπημενος μου δισκος αν και δεν ακουσα αυτον πρωτα…το DVD ξερεις απο που μπορω να το τσιμπησω? Μην μου πεις για online γιατι πιστωτικες και τετοια δεν παιζουν…
Πακέτο CD/DVD είναι ρε. Τώρα το πόσο θα το βρεις εξαρτάται από το που θα το ψάξεις. Η καλύτερη λύση είναι να το πάρεις από κάνα amazon. Εγώ προσωπικά το τσίμπησα ελαφρώς μεταχειρισμένο από συμφορουμίτη σε άψογη τιμή!
Fuck…θα μαζεψω μερικα λεφτα και θα κοιταξω σε δισκαδικα στο κεντρο…αν το βρω μεχρι 20-25 ευρα θα το χτυπησω…
Νομίζω στο Μετρόπολις κάποια στιγμή το είχανε φέρει στα 18.
6,29 στο grooves. Ξυπνάτε…
…μου φαίνεται ότι το Μετρόπλις έχει το πακέτο 8.90…εγώ τό’χα πάρει από Πατσίς στην Θεσσαλονίκη το 2009 με 11 ευρώ…λίγο ψάξιμο και θα το βρεις σε καλή τιμή:):!:
Έχω λιώσει τις τελευταίες δύο μέρες:
διαβάζοντας αυτό: http://theinnermountingflame.blogspot.com/2011/06/no-reflection-at-all-arch-era-fates.html
Αξίζει πραγματικά, αφιερώστε λίγο χρόνο.
Ποσο μεγιστες δισκαρες και τα δυο…ποσο φωναρα ο Arch…το “Awaken” ηταν το πρωτο Fates Warning album που ακουσα και το Exodus ειναι απο τα πιο γαμηστερα τελειωματα δισκου στην ιστορια…
Ωραίο άρθρο!
Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια για να εκτιμήσω αυτά τα αλμπουμ. Με τα πρώτα ακούσματα δεν είχα εντυπωσιαστεί.
Ειδικά το Spectre είναι αρκετά υποτιμημένο, στην σκιά του Awaken παρόλο που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει.
Μαλλον ειναι θεμα hype…αλλα ακομα και αν το Spectre ηταν πιο γνωστο απο το Awaken, παλι το Awaken θα προτιμουσα…για τους λογους, μην ψαξετε πολυ…απλα ακουστε το τελευταιο τραγουδι και υποκλιθειτε μπροστα στον κο. [B]JOHN FUCKING ARCH[/B]
[SPOILER]Σου εχω πει οτι το avatar σου γαμει? ο Roth ηταν guest στο λαϊβ Σκορπιονς & Τζο Κοκερ το '07 που ηταν το πρωτο λαϊβ που ειχα παει!!![/SPOILER]
[SPOILER]
…και το δίκο σου avatar είναι το πρώτο αλμπουμ που άκουσα από rainbow με dio 8)
Τον Roth τον έχω δει πια αρκετές φορές live. Τα τελευταία χρόνια είναι τακτικός επισκέπτης.[/SPOILER]
Όσον αφορά τους Fates μόνο το πρώτο αλμπουμ δεν θεωρώ υψηλού επιπέδου. Όλα τα υπόλοιπα είναι λίγο-πολύ αριστουργήματα.
Επιτέλους κατάφερα και κατέβασα το Live at the Sundance. Αχχχχχ…
Bump!!! Ξερουμε απο που προερχονται τα λογια που ακουγονται στο “Disconnected Pt 2”? Eιναι του ιδιου του Matheos η τους εχει δανειστει απο καποιο βιβλιο η οτιδηποτε αλλο?
Ιδού.