Fates Warning

Εισαι αρχοντας!!!

Από RockOverdose για Arch/Matheos:

RockOverdose.gr : Are you planing any other shows and since you’ve never performed any songs from the first era of Fates Warning history,are you playing anything from that era now?

Jim Matheos : Yes,we’re on that point now and we’re working on it, to play some songs live, but we’re not spending an entire show just for them so we’re trying to choose how many we’ll perform. We have plenty of material so we’ll see. As for the shows,we’re playing on ‘Keep It True’ festival and we’ll probably play another one on America. There might be an expanding of the current tour for the recent release.

RockOverdose.gr : Any other plans for Greece or Europe generally?

Jim Matheos : The only one now is for the show on Germany and “Keep It True”. I would personally like to do more shows and Greece would be in them but for now there are no plans for anything. It’s John’s decision,you know, he hasn’t been on stage for almost 25 years and it’s a whole new step for him. So we have the show in Germany, a possible one in America and then we’ll see how it goes.

Κρίμας. :frowning:

Μην ανησυχείτε. Θα έρθει με τον John αργότερα, σαν τραγουδιστής των FW. Και ας βυθιζόμαστε εμείς οι Rayfans στη θλίψη…

άντε να του στρώσουμε τα βάγια! :smiley:

:(:(:(:(:frowning:

Προτρέχεις ρε.:stuck_out_tongue: Βασικά τώρα διαβάζω ολόκληρη την συνέντευξη, κι έχει πάρα πολύ ψωμί.

http://rockoverdose.gr/news_details.php?id=8392

Παίζει τουρ για το Inside Out λέει 8O

Το ξέρω ότι προτρέχω, αλλά είμαι φύσει απαισιόδοξος.:slight_smile:
Και σε κάτι τέτοιες μλκίες έχω υψηλό ποσοστό ευστοχίας. (πάω για σουτέρ στο Θρύλο)

Άντε να πάρουμε κάνα πρωτάθλημα! :lol:

καλα ποτε θα γράψουν τον δίσκο? περιοδεία λέει μαρτιο-απριλιο

Πότε; Ε; Πότε;

[B]

1. Cold Call
  2. Guards
  3. Indian Curse
  4. Enemy Prayer
  5. Wind Won’t Howl
  6. Big Chief II
  7. For Nothing
  8. Invisible Men[/B]

audio medley of every track(6+ minutes)

[SIZE=“4”][B]ANTE MΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ.![/B][/SIZE]

*March 27

Έλα ρε μαλάκα κρίμσον είδα εξώφυλλο και νόμιζα ότι θα 'ναι το καινούριο φέητς. Αστοδιάλο:!:

χωρίς να γράψουν τον δίσκο?:stuck_out_tongue:

We reached out to OSI for comments on the album. Our calls have not been returned.

metal blade…χαχαχαχαχαχαχα

Ε φανμπόηδες είμαστε, πόθους έχουμε, τα ξες. :stuck_out_tongue:

http://www.fateswarning.com/Tour/CurrentTour.aspx

Μου φαίνεται αστείο και περίεργο για δυο λόγους.
Πρώτον ότι περιοδεύουν και δεύτερον ότι δεν έρχονται Ελλάδα. Ακόμα…

Έδιτ. Και στη Βραζιλία, special guests στους 'Ryche, με Portnoy στα τούμπανα…
Νέο έδιτ. Τώρα το είδα ρε συ κρίμσον ότι το είχες ποστάρει. Φταίω…

Βασικά οι περιοδείες τους είναι Ελλάδα και Rest of World, γι’ αυτό. :stuck_out_tongue:

Δεν μας χαλαει…καθολου…

i am going to hell for this…

[SPOILER]Ο φακελος που αποθηκευω τις τσοντες λεγεται Fates Warning

[SPOILER]μπαμπα μαμα αδερφε μου ελπιζω να μην διαβαζετε ροκιν.[/SPOILER]

αν και θα επρεπε να μπει στις παραωρες εξομολογησεις…[/SPOILER]

συνήθως όταν βλέπω οτι υπάρχει νεο ποστ Fates warning τρέχω να δω τι είναι.και βλέπω αυτό :lol:

*τρέμω στην ιδέα οτι καποιος απα αυτούς θα θελήσει επιτελούς να ασχοληθεί έστω 5 λεπτά με την μουσική που ακούς και διαλέξει τους Fates για δείγμα.
-τελικά είχες δίκιο γιε μου.πολύ προοδευτική η μουσική σου. ανεβάζει πνεύμα και ΣΩΜΑ :lol:

Ειμαι ο μόνος που έχει προσέξει ότι οι γραμμένοι στίχοι στο Awaken, τουλάχιστον στο νετ, είναι τελείως διαφορετικοί σε σημεία από αυτό που ακούω στον δίσκο; Μπορεί κάποιος που έχει το booklet με τους στίχους να ρίξει μια επιβεβαίωση; Είναι οι ίδιοι στίχοι που υπάρχουν online και απλά τραγουδάει διαφορετικά λόγια ο Arch ή έχουν ανέβει λάθος;