Fates Warning

Εγώ πάντως ακόμα αρνούμαι να ψηφίσω…

εγω συνεχίζω να λεω οτι ειμαι χαρούμενος που βλέπω το A Pleasant Shade of Gray να ειναι πρώτο.υπάρχει ελπιδα για αυτόν τον κόσμο

Πες τα, πες τα.

Κολλητός τους είδε live στη Βουδαπέστη (σε ποταμόπλοιο στο Δούναβη). [B]Setlist[/B] μια χαρούλα. Ο κόσμος σκάρτα καμιά 200άρα, εκ των οποίων οι 20 ήξεραν τι παίζει καθόλη τη συναυλία και οι υπόλοιποι είχαν έρθει κυρίως για το [B]support[/B]. Από τα όσα μου είπε ο Χρηστάρας, η μπάντα γάζωσε για τα καλά, δυο κουβέντες αντάλλαξε με το Vera και σε ένα σημείο μόνο ο Alder είπε ότι έχουν γράψει καινούργια κομμάτια για καινούργιο album (εντός 2013) και πετάχτηκαν μερικοί (5-6 μαζί με το Χρήστο φυσικά) που φώναζαν να παίξουν κάτι. Το μόνο που ακολούθησε ήταν ένα (μάλλον αμήχανο λόγω αντίδρασης) χαμόγελο του Alder που άλλαξε το θέμα. Ντροπή. :frowning:

ε ναι.δεν είναι ολοι λαρισα :smiley:

*ο δίσκος πάει μάλλον για την νέα χρονιά.το είπανε(κάτσε μην και δεν το δούμε ποτέ)

Πάψε μωρέ. Θα το δούμε, απλά σε κάνα χρόνο από τώρα. Απ’ ότι κατάλαβα πάντως, παίζει να έχουν έτοιμα και προβαρισμένα μερικά κομμάτια. Matheos είναι αυτός, τη λαδώνει τη μηχανή…

Τώρα για το αν είναι Λάρισα παντού (Θεσσαλία γενικότερα, δώσαμε το είναι μας εκεί κι εμείς, μη μείνουμε στην απ 'όξω, μαλακία και άδικο ψηλέ), δεν το συζητάμε καν. :wink::p:D

ε ναι ρε…εδω ήμασταν κόσμος απο λαμιες κατερινες και δεν συμμαζεύεται.που θα δημιουργήσεις διπλωματικό επεισόδιο. jiopa2 :stuck_out_tongue:

καλά δεν με πειράζει.αν είναι να βγάλουν κατι καλό, ας κάνουν και 2 χρόνια.

*αυτο το Osi ακόμη δεν εχει “βγει”?!! σε λιγο κυκλοφορεί κανονικά!!

Όχι, δηλαδή ναι, αλλά γαμώ τα password τους. Από μέρα σε μέρα. Να είμαστε σε επαφή αν βρεθεί κάτι (γενικά). :wink:

οφουυυυυυυυυυυυυυυ

και εδω τα ιδια βλέπω. χλιαρός ο κόσμος.τι χλιαρός δηλαδη που νομίζω οτι οι μισοί κοιμούνται :?

[B]Konzertfabrik Pratteln [part I] [/B] (Intro / Disconnected I / One / Life In Still Water / APSOG III / Outside Looking In / Down To The Wire)

[B]Konzertfabrik Pratteln [part II] [/B] (Heal Me / Still Remains)

[B]Konzertfabrik Pratteln [part III] [/B] (Another Perfect Day / The Ivory Gate of Dreams: IV. Quietus / The Eleventh Hour / Point of View)

[B]Konzertfabrik Pratteln [part IV] [/B] (Through Different Eyes / A Pleasant Shade of Gray, Part XI / Monument)

[B]Eye To Eye Live @ Z7 Konzertfabrik Pratteln [/B]

Σαν την Ελλάδα πουθενά ψηλέ. Και ειδικά στη Λάρσα…:stuck_out_tongue:

Μα τι ψιχαλισμένα πεζοδρόμια ήταν αυτά ρε. Άδεια η φάση. Κρίμας…[-X

Αυτό που είδα στα βιντεάκια ήταν μια παρακμή. Σε όλα. Και το λέω με πίκρα. Ξοφλάνε. Γενικώς. Και ο Ray καταρρέει… Βγάλτε με ψεύτη ωρέ…

Πιο σκληρός και απο τα κρέατα που τρώγαμε πριν απο 10 χρόνια στον στρατό με σφραγίδα 1974

Ρε συ Κρίμσον, ξέρεις καλά ότι τους λατρεύω. Και ειδικά τη φωνή του Ray. Έχω, όμως, άδικο;;

δεν ξέρω.το ξοφλανε θα το δούμε την νεα χρονιά.

Με χαρά θα δεχθώ γιαούρτωμα στο κέντρο της Λάρισας… :lol:

κερασμένο από μένα :smiley:

*ας βγει καλός δίσκος και καθόμαστε και το τρώμε το γιαουρτάκι.κρίμα είναι

Όντως ο Ray καταρρέει μέρα με την μέρα γαμώτο… :frowning: Αλλά όπως και να χει φέρτε τους πάλι και πάλι και πάλι. Σε άλλα νέα, όσο κι αν μ’ άρεσε το Heal Me, δεν μ’ άρεσε όπως μπήκαν στο Still Remains, κι ας έπαιξαν όλο το κομμάτι από κει κι έπειτα.

:lol::lol::lol: Οκ. Με λίγα λιπαρά παρακαλώ…

Α ξέχασα. Και ηδονή που παίζουν το Down to the Wire. Θέλω να το ακούσω λάιβ και να με μαζεύουν με το κουταλάκι.