Αν βγει αυτο το album θα παω κολυμπωντας στην Τηνο…
Ο Jim ειναι σε φορμα,θα μας δωσει τα μυαλα παραμασχαλα!
κανω bump ενα παλιοτερο ποστ του moonchild για να πω απλα οτι συμφωνω ακομα και στα κενα που υπαρχουν μεσα στις λεξεις
Ο καιρός γαρ εγγύς… για την επιστροφή του Arch
για την ιστορια μολις ψηφισα disconnected επειδη το λυπηθηκα εκει κατω:p
Nαι και μετά να γυρίσει και ο Paul στους Μaiden…
To Parallels για μένα.
Μην ξεχνάμε ρε.
[SPOILER]Όχι Κρίμσον δεν υπάρχουν νέα για τον δίσκο. :p[/SPOILER]
χαχαχα…σωστή απάντηση
Ξερω πως το project λεγεται Arch/Matheos αλλα για 'μενα και θελω να ελπιζω για ολους, η μπαντα ειναι απλα οι Fates Warning με τον Arch στο μικροφωνο…επομενως το ποσταρω εδω: http://www.youtube.com/watch?v=5E8YkJ7ri5Y&feature=share (απο το φετινο Keep It True)
να σας καούν τα πληκτρολόγια.
να σας φάει το ποντίκι η γάτα.
να πατάτε fates warning with arch στο youtube και να σας βγάζει καταστροφές απο τυφώνες
:lol::lol::lol::lol:Είσαι ο άνθρωπός μου…
Προσθέστε κι εμένα στην αντιπαράθεση κ.κ. crimson και toxike. Ένα poll νομίζω θα ήταν πολύ ενδιαφέρον επί του θέματος…
Εμπιστη πηγη μου πε πραγματα και θαματα για επικειμενο λαϊβ του Γιαννη του Αρτσιμπαλντη και του Μητσ’ τ’ Μ’θιου εδω χαμου, και αμα ισχυει και δεν ειναι τιποτα φιδια, θα τα πουμε μετα το λαϊβ αν φυσικα επιζησουμε
Δηλώνω επισήμως ότι θα παρακολουθήσω το εν λόγω live (αν γίνει) από μια γωνιά διακριτικά με τα χέρια σταυρωμένα…
Ο λογος?
Αντίσταση αδέρφια. Δεν θα επιτρέψουμε την επιστροφή του παρελθόντος…[-X
Οταν θα σας κανει ολους χωμα ο Arch και θα παραμιλατε να δω τι θα λετε ρε ανιωθοι.
Από που έχει προκύψει πως όποιος γουστάρει Arch θέλει να μπει ο John στην θέση του Ray στους Fates; Σοβαρευτείτε ρε. Ούτε εγώ δεν το θέλω αυτό. Αν με αυτή την πατέντα που έχουν κάνει τώρα με τους Arch/Matheos μπορώ να απολαμβάνω και τον Arch και τον Ray, είμαι μια χαρά. Κι όποιος πιστεύει ότι ο Arch θα παρατήσει πάλι την ζωή του για να περιοδεύει με τους Fates είναι απλά αφελής.
+2112 :thumbup:
Και ετσι κι αλλιως ειναι ουσιαστικα δυο διαφορετικες μπαντες με τον καθε frontman…και ας μην δουλευομαστε μεταξυ μας, τα κομματια του Ray ανηκουν στον Ray, αλλα του John δεν πρεπει να τα αγγιζει…αγαπαμε Alder, ετσι κι αλλιως εχει δωσει τη φωνη του σε ενα απο τα σημαντικοτερα concept albums ολων των εποχων, αλλα αγαπαμε εξισου και τον Arch…αποφευγουμε ομως τη συγκριση, γιατι ειναι εντελως ανομοιοι τραγουδιστες, και η μπαντα ειχε εντελως αλλο στιλ με τον καθενα…αυτα.
Γιατί, τραγουδάει κομμάτια των τριών πρώτων δίσκων ο Ray; Έχει κανένα λόγο; Ο τύπος έχει γράψει μερικές από τις καλύτερες φωνητικές μελωδίες που έχουμε ακούσει, έχει ανάγκη να τραγουδήσει σαν Arch; [-X:lol2:
Τόσο κόπο έκανε ο Jim να εκσυγχρονίσει τη μπάντα ανεπισήμως από το No Exit, υπάρχει λόγος να κάνει βήματα πίσω; Αν θέλει να θυμηθεί τα παλιά, έτσι για το κέφι του, έχει το συγκεκριμένο project με τον Arch.
Oι Fates δεν κρατάνε σπαθιά εδώ και 20κάτι χρόνια, πόσο μάλλον ρόπαλα…