Fates Warning

ΟΚ… μ’έφτιαξες να το πάρω με την πρώτη ευκαιρία:wink::!:

:smiley: Το λέει και ο Jim Matheos σε αυτή την συνέντευξη:

Άντε, φτιάξτε μας.
Fates ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε…

Off topic, μισώ θανάσιμα και εύχομαι την κατάρα του Thiago Motta σε όποιον πήγε Fates/Sanctuary το '90, ακόμα κι αν έγινε η συναυλία στο μεζεδοπωλείο στη στοά στη Θεμιστοκλέους.

On topic, οριακά μεταξύ APSOG και Parallels ψήφισα το δεύτερο, γιατί μπορεί να μην είναι ο τελειότερος, πιο ολοκληρωμένος και πιο άρτιος δίσκος τους (APSOG), αλλά είναι η εμμονή, η αδυναμία και η ψυχοσύνθεση μου. Και νομίζω πως οι Fates Warning ήταν ανέκαθεν περι των ανθρωπίνων…ξέρετε, κολλήματα και τα ρέστα.

Νταξ’. Οι Fates έχουν μία ιστορία για τον καθένα μας…

Awaken the Guardian με διαφορά. δηλαδή δεν υπάρχει αυτός ο δίσκος, τον έφτιαξαν θεοί και τον έδωσαν στους ανθρώπους. σαν τον προμηθέα και τη φλόγα ένα πράμα.

Ετσι.

Ποιος εκλεψε ομως τη κοπια απο τους Fates αυτη τη φορα και την εδωσε σε μας τους θνητους?:stuck_out_tongue:

όταν παίρνεις τέτοια δώρα δεν κάνεις ερωτήσεις :smiley:

Κύριοι, ύστερα από μία ώριμη σκέψη, στις 5 και μισή το πρωί, κατέληξα στο τελειωτκό, μοναδικό, ανεπανάληπτο, ασύλληπτο, σκοτεινό, μεγαλοφυές, μελαγχολικό, καταθλιπτικό, μεγαλοπρεπές, επιβλητικό, υποβλητικό, υπέροχο, στο απόλυτο…
A PLEASANT SHADE OF GRAY
Παρ’όλα αυτά, για λόγους αρχής, δεν ψηφίζω…

ρε γμτ με έχει προβληματίσει το αποτέλεσμα. δηλώνω αρρωστάκι φαν φεητς γουορνινγκ μέχρι και το inside out. στη ζωή μου επίσης έχω ακούσει περίπου 10.000 δίσκους. το APSOG ήταν το μοναδικό που κατάφερε να με κοιμήσει στον καναπέ! παρόλαυτά βλέπω τρελό φανμποιλίκι με το άλμπουμ και δεν ξέρω τι συμβαίνει! :lol:

Θα σου πω κάτι. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Όταν πρωτοβγήκε -και είμαι άρρωστος με Fates- το θεώρησα κουραστικό και ανέμπνευστο. Το έθαβα κα-νο-νι-κά. Στο δε live του 2000(;), το είχαν παίξει όλο και βλαστήμαγα από την αρχή ως το τέλος. Σιγά σιγά, όμως με τα χρόνια και με πολύ αργή διαδικασία (οχι δεύτερο άκουσμα και άλλη μία ευκαιρία και μαλ…ίες) δε με κέρδισε απλά. Με σύλησε κανονικά…Και το απόλαυσα. Και ο θαυμασμός μου για αυτό μεγαλώνει διαρκώς.

τι να πώ, ίσως στο μέλλον να μπορέσω και εγώ να κάνω ότι έκανες… πρέπει όμως να εμφανιστεί μιά ανώτερη δύναμη που θα με ωθήσει προς τα εκεί!

Μανογουορας είσαι, όχι φλουντάς. Λογικό να μιλάς για awaken και spectre. Το αντίθετο θα έκανε εντύπωση.

Καλά κάνεις πάντως, δισκάρες και τα πρώτα.

μην με παρεξηγείτε, λατρεύω τα πάντα από φεητς μέχρι ΚΑΙ inside out. τα θεωρώ ύψιστα καλλιτεχνικά δημιουργήματα τα οποία μπορεί να απέχουν μουσικά μεταξύ τους αλλά τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά είναι αδιαμφισβήτητα και γενικά αποδεκτά. στο APSOG όμως μου φαίνεται πως σπάει αυτή η αλυσίδα και αρχίζει να υπερτερεί η στριφνή φύση του Μαθιού ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων

Στην πυρά, στην πυρά…:lol::lol::lol:
Εγώ σε καταλαβαίνω, πέρα από την πλάκα. Απλά, εκεί ο Μatheos άρχισε την έσχατη ψυχανάλυση σε όλους εμάς που την έχουμε ανάγκη:p
Όσο για τη μουσική, είναι ποοολύ δύσκολη και κατατάσσει το άλμπουμ σε αυτή την αλυσίδα που προανέφερες.
Btw απόψεις είναι αυτές…

Για όσους αναρωτιόνταν αν και πότε θα βγεί το Re-Issue του Parallels,περιμέντε ως τις 15 Φεβρουαρίου.Συνταγή Γνωστή: Metal Blade 2CD/DVD

…και εμείς που τό’χουμε πάρει:? :slight_smile: :!:

Να το ξαναπάρετε…

Την βάζω και εδώ να την δείτε περισσότεροι! Λίγο πριν το μεγάλο live ρίξτε μια αυτιά!

Αφιερωμάτων συνέχεια - Fates Warning

Fates Warning the 89-94 years! Γνωρίστε την πιο δημιουργική και σημαντική περίοδο του συγκροτήματος που είναι συνώνυμο με την κατάθεση ψυχής στο καλλιτεχνικό τους έργο μέσα από τα τραγούδια και τους στίχους τους…

http://www.radiobubble.gr/el/audio/6726/artistz-vol-14-fates-warning

Να το χαρίσετε κάπου. Εγώ αυτό έκανα