Favorite Blind Guardian album

ΨΗΦΙΣΤΕ…
ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ IMAGINATIONS FROM THE OTHER SIDE

Παλιό, αγαπημένο συγκρότημα οι Guardian, απο τα πρώτα που γούσταρα. Nightfall in Middle Earth, το opus magnum τους… Μάλλον δε θα το ξεπεράσουν. Ακολουθεί απο κοντά το Somewhere Far Beyond, που ήταν και το πρώτο CD που αγόρασα, και έτσι του έχω μια αδυναμία… :slight_smile:

Follow the Blind

Somewhere Far Beyond για μενα(το πρωτο τους που αγορασα) και λιγο πιο κατω μαζι τα Nightfall in Middle Earth και Imaginations.

Νιghtfall in Middle Earth
Πρωτη φορα που εβαλα το το ομωνυμο κομματι κολησα και το ακουγα επι 2 ωρες συνεχομενα!Μου θυμηζει ωραιες εποχες!:smiley:

Blind Guardian…πωπω, μιλαμε για τα αρχαια χρονια, τοτε που τους ακουγα…λοιπον, Imaginations From The Other Side δεν θελει και ρωτημα, το τελευταιο καλό τους αλμπουμ και το αριστουργημα τους. Πολυ πολύ κοντά και το Somewhere Far Beyond. Δεν μπορω να ξεχωρισω καποιο, αυτα τα δυο τελοσπαντων… (που εχω να τακουσω αιωνες)

Follow the blind.

Somewhere…προσωπικό αγαπημένο.Έχει μια ορμή αυτός ο δίσκος άλλο πράμα.Μού αρέσει ο “ζεστός” ήχος που έχει σε αντίθεση με την ξεραϊλα του Imaginations που θεωρώ οτι δεν τους πολυ πήγαινε, άσχετα με το γεγονός οτι είναι και αυτός τρελός δίσκαρος. Με το Nightfall έπιασαν peak καλλιτεχνικά και μάλλον αυτός είναι ο καλύτερός τους δίσκος αφού τα έχει όλα. Θεματολογία,παραγωγή,συνθέσεις,απόδοση κτλ κτλ.
Αλλά ψηφίζω Somewhere…!! :slight_smile:

Y.Γ.: Ελπίζουμε σε ανάκαμψη γιατί το A Twist… είναι πολύ μέτριο αλμπουμ για Guardian.

Αγαπημενο μου το Nightfall In Middle Earth,αν και με μικρη διαφορα απο Somewhere Far Beyond και Imaginations.

Σχεδόν όλα γαμούν αλλά έχω μια αδυναμία στο Νιghtfall in Middle Earth.

ΥΓ: OZZY_7 καλό θα ήταν στον τίτλο να βάζεις “Αγαπημένο” και όχι “Καλύτερο” … :wink:

Somewhere far beyond μιας και ήταν ο πρώτος δίσκος που με έκανε να κολλήσω με την metal. Aκολουθεί από κοντά nightfall + imaginations αλλά για συναισθηματικούς λογους το Somewhere κερδίζει…

E το Nightfall in Middle Earth που ήταν και το πρώτο μου:)

Από πολύ κοντά ακολουθούν imaginations και somewhere

Άντε να ξαναέρθουν8)

Αγαπημενο μου ειναι το imaginations from the other side.Τρελη δισκαρα!
Ολα τους τα αλμπουμ ητανε φοβερα μεχρι το Nightfall In Middle Earth.Αν και δισκαρα και αυτο,αρχισε η φθορα.παρατησε το μπασο ο Hansi,γινανε πιο μελωδικοι,ποιο γυαλισμενη παραγωγη,αρχισανε οι πολυφωνιες,τα διαφορα εφφε κλπ κλπ.Με λιγα λογια χαθηκε αυτη η γλυκια μελαγχολια που χανε,η ακροβασια μεταξυ του Power και του thrash,θελωντας να πετυχουν μια ευρυτερη αναγνωριση.Προφανως τους πειραξε και το γεγονος οτι δεν συμμετειχανε στο soundtrack του lord of the rings.

Μεγαλο διλλημα…αναμεσα σε nightfall και imaginations…:-k

θα πω nightfall επειδη εχει περισσοτερα τραγουδια :stuck_out_tongue:

Από το tales from the twilight world μέχρι το a night at the opera είναι όλα δισκάρες, χωρίς να σημαίνει ότι αυτά που εξαιρούνται δεν είναι καλά.
Όμως κορυφή από όλες τις πλευρές είναι το Nightfall In Middle Earth, ένας από τους αγαπημένους μου δίσκους γενικότερα…

Imaginations μακράν…Μετα πιστεύω έπεσαν πολύ…

Imaginations πρωτο μονο και μονο για το Bright Eyes που κατι με πιανει κατθε φορα που το ακουω.Μετα Tales…

Somewhere far beyond διοτι ήταν ο πρώτος δίσκος που πήρα απο guardian . Εχει επισης το αγαπιμενο μου κομμάτι το thearte of pain .

Χμ,θα έλεγα το Imaginations…,αλλά έχει μέσα τη πατάτα το I’m alive και με χαλάει.Θα πώ Nightfall in middle earth γιατί είναι ο δίσκος τους που με έκανε να τους λατρεύσω,να τους κάνω απ’ τις αγαπημένες μου μπάντες.Και ακόμη είναι.Και το Somewhere είναι δισκάρα.

Imaginations from the other side