Favorite Lord of the Rings Character

Σαν βιβλιο, η λογοτεχνικη του αξια ειναι πολυ μικρη παντως. Δεν εχει καμια συνοχη και διαβαζεται πολυ δυσκολα. Το εχει αποδεχτει και ο γιος του που συμμαζεψε το υλικο, αλλωστε

Ειναι καθαρα φαση για καμμενους που αντιμετωπιζουν τη Middle-earth σαν ‘‘ιστορια’’ και οχι σαν επιστημονικη φαντασια.

Η extended ιστορια του Τουριν που βγηκε πριν 2-3 χρονια διαβαζεται σαφως πιο ευχαριστα σαν βιβλιο, ας πουμε.

μα δεν ειναι μυθιστορημα να εχει συνοχη.ειναι κοσμογονια της μεσης γης.πολλες ιστοριες μαζεμενες σε ενα βιβλιο.

Eμενα ο αγαπημενος μου ειναι ο γερο Gandalf:p

:lol: ρε σεις μιλάτε για το Silmarillion στο topic για Lord of the Rings character?? :wink: συνεχίστε στο αντίστοιχο θέμα.

OMG, ΜΗΝ gayοποιεις την ταινια!

λολ, δε φαντάζεσαι τι εικόνες σχηματίζονται μόλις τώρα στο μυαλό μου!

Αργουεν γιατι εχει το καλυτερο κωλαρακι απο οσους ειναι στο πολλ.
Μετα γκολουμ γιατι εχει ματαρες.

Απο πολλ ψηφισα Γκανταλφ αλλα που ειναι ο Φαραμιρ ρε, που ειναι τα 2 γκεη χομπιτ(μερι και πιπιν).
Αλητες, τους καλυτερους αφησατε εξω. Α και τον θειο Μπιλμπο.

+100. Εσυ ξερεις! Τωρα το ειδα αυτο. Ελεγα οτι δε θα τον εχει αναφερει κανενας εδω μεσα. Ευγε. Ολα αυτα που αναφερεις + απο τους πιο τραγικους χαρακτηρες σε βιβλιο και ταινια.

Στην ταινία όμως ήταν σκατά η απόδοση του, σχεδόν ήμουν στη φάση του “άει γαμήσου ψόφα καμιά ώρα μας έπρηξες” με τις μαλακίες του. Του έκοψαν εντελώς όλο το κομμάτι που τον απενοχοποιεί για να γίνει τραγικός χαρακτήρας και τον κάναν εντελώς αντiπαθητικό γίδι το ακριβώς αντίθετο δηλαδή από αυτό που κάναν με το Boromir λες και το έκαναν επίτηδες για να τον σιχαθείς και να μη σε νοιάξει καθόλου ο θάνατος του.

:roll:

Μετά από πολλούς μαραθωνίους με τις extended εκδώσεις ταυτίστηκα αρκετά με τον Sam. Ναι με τον Sam. Γιατί είναι κοντός,στρουμπουλός, μαλακάκος και ευαισθητούλης. ΟΧΙ GAY! Απλά έχει λίγα ψυχολογικά. Μου θύμησε πολύ εμένα. Εξωτερικά. Καταλάθος βρέθηκε από την περιέργεια του σε μια κατάσταση που δεν την είχε δει ούτε στα πίο τρελά του όνειρα, αλλά τίμιος μέχρι αηδίας στον όρκο που έδωσε αν και είχε έναν πραγματικά δύσκολο ρόλο στο concept της καταστροφής του δαχτυλιδιού. Έπρεπε να κρατάει τις ισορροπίες στην ψυχολογία του gay συοδηπόρου του και στην επιρροή του δαχτυλιδιού. Πάντα ήταν εκεί να τον βοηθήσει και να τον σπρώξει να συνεχίσει. Ψυχολογικός υποστηρικτής, κάτι που σε κάνει να τρως σκατά στη μάπα και σου αρέσει αν είσαι και λίγο μαζόχας…

Σπουδαίος.

[SPOILER]Δεν είναι τυχαίο που μόνο αυτός και ο Aragorn στο τέλος πιάσανε γκόμενα και τον φρόντο τον έστειλαν στο γεροκομείο… [/SPOILER]

:|:|:|

Επισης δοκσα και τιμη σε Φαραμιρ/Μπορομιρ/Εομερ

Τωρα προσεξα οτι εχω ψηφισει Aragorn ενω ημουν σιγουρος οτι ψηφισα Gollum
αν γινεται να αλλαξει

εμπλουτισμενο το παλιο ποστ μου

:lol::lol::lol: Αφού αλήθεια ήταν ρε, τι σοκάρεστε δήθεν τάχα. Ο Φρόντο τι πιο τον κοιτούσε λάγνα και τα άλλα δύο καθυστερημένα στριφογύριζαν συνέχεια γύρω του λες κι ήταν ο Θεός (μεταξύ μας, ήταν… ;p).

Μην έχετε αυταπάτες, γκέη μόμεντς υπήρχαν αρκετά!! Απλά μετά έρχονταν κάτι σκηνές σφαξίματος και το σώζανε.

Αυτοί που σοκαριστήκατε, έχετε το LotR ευαγγέλιο και έχετε αδύναμη κράση μη διαβάσετε παρακάτω.

[SPOILER]Όχι που δεν θα τ’ ανοίγατε!

[SPOILER]Εδώ που τα λέμε, πόσο ύποπτο ήταν και όλο αυτό το σκηνικό με Γκίμλι/Λέγκολας. Εντάξει, είστε φίλοι αλλά φτάνει πια, υπάρχουν και κάποια όρια. Ο Λέγκολας τέρμα γκέι κατά τη γνώμη μου, και το γεγονός ότι έριχνε γαμάτα με το τόξο ΔΕΝ το αναιρεί αυτό. Απόδειξη ότι στο τέλος έμεινε μπάκουρος ανάμεσα σε μια στρατιά από τεκνά ξωτικά.
Αν σας παρηγορεί, νομίζω ο Γκίμλι τον έδινε. Και λογικό μου φαίνεται, σίγουρα ο Λέγκολ-ass (το παρατραβάω το ξέρω, αλλά έχω κέφια) ήταν πιο θηλυπρεπής από τις γυναίκες νάνους. Οι περισσότεροι στη θέση του… ανάμεσα σε μια τριχωτή, αρρενωπή, κοντοστούπα γυναίκα (με μούσι + δυσεύρετη) και μια ψηλή, ξανθιά, αιθέρια ύπαρξη (με ντεκαπάζ + πάντα διαθέσιμη)… χμ…

You were warned.[/SPOILER][/SPOILER]

πάντως πέρα από την πικάντικη σάλτσα που προσθέτει η domino, νομίζω πως τα περισσότερα spoiler για gay καταστάσεις θα τα βρεις σε ταινίες σαν τον άρχοντα. με γενναίους ιππότες, ατρόμητους πολεμιστές που ζουν για μήνες μαζί σε καταυλισμούς, αδίστακτους μάγους, τριχωτούς νάνους, γυναικωτά ξωτικά και μπλα… μπλα… μπλα…

δε λέω ότι ο άρχοντας είναι gay alert, αλλά πολλές φορές ο υπέρμετρος ανδρισμός έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Καντε με λιγο μοντ. Ενα μπαν θα ριξω και θα φυγω. 5 λεπτακια μονο :roll:

Ο μονος λογος που θα μπορουσε να συνδεθει ο Αρχοντας με οποιονδηποτε τροπο με την εννοια ‘‘γκει’’ ειναι επειδη σε ΧΩΝΕΙ διχως οικτο και βαζελινη κυριε δε φλορορ.Αντε και λογω Ιαν.

[I]-Χθες ειδα στον σινεμα Αρχοντα…
-Μου εχουν πρηξει τα παπαρια με αυτο ρε…για πες υποθεση,τι παιζει?
-Ε γενικα εχει να κανει ΜΕ ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ ΙΠΠΟΤΕΣ,ΑΤΡΟΜΗΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΣΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ,ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ,ΤΡΙΧΩΤΟΥΣ ΝΑΝΟΥΣ,ΓΥΝΑΙΚΩΤΑ ΞΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΛΑ…ΜΠΛΑ…ΜΠΛΑ…ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΕΜΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΑΡΑ ΜΟΥ???[/I]

ωραία όλα αυτά. γιατί τσαντίστηκες δε μπορώ να καταλάβω όμως. λες και σου έθιξαν τον ανδρισμό ξέρωγω.
δε συνεχίζω, γιατί θα καταλήξω στο πόσα gay friendly στοιχεία μπορείς να βρείς στους μάνοβαρ.

οπότε up the irons. \m/