Favourite pink floyd era

dude σε θεωρω απο τα ευφυη ατομα εδω μεσα,μην με κανεις να αλλαξω γνωμη 8)

και αν νομιζεις οτι τα dsotm/wish/animals δεν ειναι φευγατα/ψυχεδελικα/μαστουρικα/αντε γεια

προφανως δεν εχεις καταλαβει τι αλμπουμ ειναι

τεσπα σιγα μην μας αλλαξει αποψη ο lupin επειδη δεν καταλαβε τι εστι floyd 73-79 :wink:

seriously ρε μαν,προσπαθησε μια φορα να γραψεις κατι που αξιζει να το διαβασει κανεις ολοκληρο,και οχι παλι posts 10χρονου που μολις του εδωσαν ενα δισκο φλοην τ και ενθουσιαστηκε…προσπαθω να σε πεισω για κατι??τι γνωμη λεω…νιωθεις μια?

Ουτε θεοι ηταν στα 70ς ουτε τιποτα…τραβα ακου τι παιζαν αλλοι θεοι τοτε -που δεν εχεις καν ιδεα σταντε για τι μιλαω-και τι συναισθηματα και χασιματα βγαζαν,και μετα μιλα και πες κατι πλιζ,που να ειναι και σοβαρο…τα σχολια για τα αλμπουμ αστεια…ναι,το dark side εχει μια Pop αποχρωση,νιωσε λιγο…το animals δεν ειπα οτι ειναι κακο,ισα ισα που ο Γκιλμορ ειπα,κατι πηγε να κανει εκει και μετα στο WALL τον χιωσε ο Γουοτερσ…και ποιος στιχους ρε μορτη,δεν ειπα πριν οτι στιχουργικα ισως να τους θεωρω ανωτερους σε αυτη τη περιοδο?:lol:…

το WALL εχει ωραιο θεμα,ωραια ροκ οπερα δεν ξερω γω,αλλα μουσικα λεω τωρα,ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ,ροκ τραγουδακια ακουω που τα ακουω απο τον καθενα σχεδον ολα τους…καταλαβαινεις τι λεω?Σταματα να κανεις αυτο που ειπε ο dude ,δλδ το αυτονοητο και καταλαβε-ή ακου- μερικα πραματακια…

και δεν ειναι θεμα ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ,εσυ νιωσε και κανα κανα ποστ που να λεει τιποτα αρχικα…δεν τους μηδενισα,μην γραφεις παλι μπουρδες,απλα ειπα οτι τους θεωρω πολυ κατωτερους απο την πρωτη φαση τους και καπου στη μεση,σε σχεση με ολο το prog κινημα της εποχης…ε,τωρα,αμα μου ακους μονο floyd,can,crimson,ε ασε μας ρε awake να λεμε εμεις…
Προφανως και τα ακους βερεσε…αφου δεν εχεις ιδεα ποιοι ειναι οι παραπανω που ανεφερα…

Δεν εκαναν soundtracks ειδικα κτλ,αλλα οκ,πλην αυτων,νομιζω οτι υπαρχουν απειρες prog μπαντες εποχης,που ναι,εκαναν πολυ γερο χωσιμο σε σχεση με floyd,πχ Ash Ra Tempel,Τangerine dream και ενα σωρο αλλες…ειδικα την krautrock σκηνη της ψυχεδελειας τοτε να παρει κανεις και να βαλει κατω,floyd who μετα…

για dark συμφωνουμε,για wall,οπως ειπα και στον παραπανω,εγω δεν διαφωνω περι κονσεπτ,απλα μουσικα με αφηνει αδιαφορο…και μεγαλο κεφαλαιο το θεωρω στην παγκοσμια μουσικη σκηνη και εχω και το dvd και γενικα,μεγαλωσα με αυτο…το εχω σε κασσετα,απο πατερα μου,με βιβλιαρακι αστειο:p,απο 1984 ξερωγω…αλλα δεν μπορω να χωνεψω οτι αλλαξαν το υφος τους τοσο πολυ και παιξαν τοσο συμβατικα,ωστα να εχει μεγαλυτερη απηχηση…
anyway,ειμαι και καποιος που θεωρει το τΟΜΜΥ των WHO βαρετο,οπωτε μαλλον στα κονσεπτ και περι αποδοσης τους ισως και να εχω θεμα…για wish τα ιδια λεω,καλος δισκος,οχι κατι το τρομερο…και τρομερο,εννοω συγκριτικα με προηγουμενες δουλειες τους…εχω κι γω σκαλωματα με κομματια του,αναμνησεις κτλ,αλλα αμα το βαλω διπλα σε μεγαθηρια της εποχης,δεν κολλαει…δεν ξερω,μου αρεσει πολυ η ψυχεδελεια γενικοτερα και τα χασιματα,νομιζω οτι ο δισκος δεν θελει να ανηκει εκει πολυ,απλα κανει περασματα…

α,και ναι,Waters ειχε γ@μησει το λαιβακι,τογραψα και ολο σε 2 dvd με καμεριτσα μεσα,ακομα το χαζευουμε με παρεα…

Αgain,μεγαλη μπαντα ειναι…και η περιοδος η εμπορικη,μια χαρα δισκους εβγαλε και εβαλε και το προγκ στα σαλονια…απλα δεν μου αρεσε το πως αλλαξαν το υφος και το στυλ τους και εκοψαν τους πειραματισμους…και πως με πειραζει πως μεχρι και η κουτση μαρια θα μου πει οτι ξερει τους floyd και πως παιζουν παπαδες και εφυεστατη μουσικη,ενω αμα του πεις
Popol Vuh ή Dzyan θα σου πει ‘‘ε?και ποιοι ειναι αυτοι,και τι καμμενοι κτλ…’’…

εσυ αν το νομιζεις το παραπανω ,μαλλον δεν εχεις ακουσει και ποτε τιποτα αλλο πλην φλοηντ…και ρε μαστορα,δεν σου ειπε κανεις οτι δεν ειναι οντως ετσι,ψυχεδελικα κτλ…ειπα απλα οτι δεν ειναι και κατι το σπουδαιο,συγκριτικα με αλλα…μπορεις μεσα στα 10 συγκροτηματα που ακους να ψαξεις και να προσθεσεις και κανα καινουριο σιγα σιγα,αντε,:slight_smile:
(λολ,δεν εχω καταλαβει τι αλμπουμ ειναι…θελει και προσπαθεια…ειπε ο τυπος που καποιος του ειπε can και το λεει καθε 2 ποστ οτι τους ξερει…ασε ρε awake,:lol::lol:)

δουδ,μην εισαι μλκας,εισαι και εφυηες ατομο τωρα,μην το χαλας:p:p

Ναι ρε μαν αλλά αυτό δεν συμβαίνει με όλες τις μεγάλες (εμπορικά) μπάντες? Αυτές θα ξέρει ο πολύ κόσμος, για αυτές θα σου λέει. Αυτό δε μειώνει για μένα στο ελάχιστο την αξία των Floyd. Από κει και πέρα, όσο χώνεται κανείς σε μια σκηνή τόσο θα ανακαλύπτει πράγματα που δεν είχε ακούσει από τα μεγαθήρια του συγκεκριμένου ήχου.

Γενικά η συγκεκριμένη μπάντα πάντα ήταν αντικείμενο διφορούμενων απόψεων. Σχεδόν σε κάθε δίσκο (εκτός του DSOTM ίσως, πράγμα που δείχνει μια καθολική, pop δηλαδή, αποδοχή) μπορείς να βρεις αποθεωτικές και απαξιωτικές κριτικές.

Ένιγουεη, το παράδοξο είναι ότι ενώ κι εγώ θεωρώ κορυφαία την περίοδο που λες κι εσύ, αγαπημένος μου δίσκος είναι το WYWH ενώ το Wall στέκει κάπου εκεί ψηλά μόνο του και αποκομμένο απ’ όλα τα υπόλοιπα κομμάτια της δισκοθήκης μου.

Anyway ναι,ουτε εμενα μειωνει την αξια τους γενικα,αυτη η περιοδος…αυτο λεω…οτι απλα με χαλαει που αλλαξαν τοσο τοτε και ποσο αγνοητε απο τους περισσοτερους ,επιδικτικα σχεδον,η πρωτη φαση τους,που εκει οντως εκαναν αυτο που σχεδον εξ’ονομασιας προτασει,το μουσικο ειδος που διαλεξαν να παιξουν:να εξελιχθουν και να προοδευσουν…και +1 στο δευτερο μισο,γτ εχω και γω παρατηρησει απο αποθεωτικα μεχρι τελειως μηδενιστικα σχολια για αυτη την εποχη και τους δισκους τοτε…

προσωπικα αυτα τα τρελα ψυχεδελικα της πρωιμης περιοδου τους τα θεωρω κατωτερα απο τα μεταγενεστερα τους. γιατι απευθυνοντα καθαρα για τους φαν του ειδος
κατα περιοδους τα ακουω και μαρεσουν, αλλα εξαιρετικα σπανια

οσο για τα αλλα, απλα επη
:

Συμφωνώ κι εγώ με αυτό.
Δε λέω ότι δεν ακούω τα πρώτα τους cd αλλά δεν τα ακούω με τόση ευκολία…δεν είμαι φαν του ψυχεδελικού…:stuck_out_tongue: από το meddle και μετά τα ακούω non stop :stuck_out_tongue:

[-X
Nα καείτε στο πυρ το εξώτερον κύριε!

:lol::lol::lol:

I know,τα εχουμε πει και αλλου:p…τελικα,τωρα καποια στιγμη,ψηνομαι να το περασω ενα χερακι παλι,μπας και…

Τέτοια έλλειψη γκόμενας στο Ηνωμένο Βασίλειο??? :p:p
Πάντως το artwork στο cd περιπλέκει τα πράγματα

:p:p:p:p

:lol::lol::lol: gay alert μετα στο χαλαρο…

απ γιατι η τετραδα dsotm-wywh-animals-wall θα παιζει μεχρι να ψοφησουμε

[B]All that you touch
All that you see
All that you taste
All you feel

All that you love
All that you hate
All you distrust
All you save

All that you give
All that you deal
All that you buy
Beg, borrow or steal

All you create
All you destroy
All that you do
All that you say

All that you eat
Everyone you meet
All that you slight
Everyone you fight

All that is now
All that is gone
All that’s to come
And everything under the sun is in tune
But the sun is eclipsed by the moon.

(There is no dark side of the moon really.Matter of fact it’s all dark.)[/B]

Wow! Δύσκολα τα πράγματα…

Προσωπική αδυναμία, το Animals, τελεία.

Μιας όμως που μιλάμε για αγάπες, ε, είναι αδιανόητο να μην αναφερθεί το Saucerful of secrets, όταν μέσα σ’ αυτό υπάρχει ένα set the controls for the heart of the sun, έπος -κυριολεκτικά-
Η πειραματική περίοδος…
Εδώ γίνονται κάπως πιο ζόρικα…
αλλά και τα πειράματα έχουν τη χάρη τους, μας αρέσουν και πολλές φορές τ’ αποτελέσματα είναι απερίγραπτα.
Το παρακάτω τα λέει όλα:
http://www.youtube.com/watch?v=tMpGdG27K9o

Dark side of the Moon και πολύ καλά κάνει που βρίσκεται μόνο του.
Us and Them. Τόσο φαινομενικά υποτονικό, αλλά πόσο έντονα συναισθήματα, well…
“I mean, they’re not gunna kill ya, so if you give em a quick short,
Sharp, shock, they wont do it again. dig it? I mean he get off
Lightly, cos I wouldve given him a thrashing - I only hit him once!
It was only a difference of opinion, but really…i mean good manners
Don’t cost nothing do they, eh?”

Βάζω άνω τελεία, αφενός γιατί οι Floyd είναι μεγάλο κεφάλαιο, αφετέρου γιατί οι αγάπες δε σταματουν εδώ… :roll: