FIBA Eurobasket 2022

Εγω το βλεπω στο ESPN+ αλλα αυτο μαλλον δεν βοηθαει.

Το ειχαν παει στους 2 οι Εβραιοι, αλλα πηγε παλι στους 10

Πάντως ο Γιάννης κούτσαινε μετά το τέλος του αγώνα αλλά δε φάνηκε ιδιαίτερα στεναχωρημένος ή αγχωμένος… Κανείς δεν μπορεί να ξέρει, βέβαια.

Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχει κάτι σοβαρό, μεσολαβούν 72 ώρες σχεδόν μέχρι τον επόμενο αγώνα κι ελπίζω να είναι αρκετές για όποια ανάρρωση χρειάζεται.

1 Like

Οι Τσέχοι έχουν 13/22 τρίποντα αλλά οι άλλοι το παλεύουν ακόμα.

Ενταξει ειναι ο Γιαννης μαλλον

2 Likes

Όντως. Γιάννης → ΟΚ, επόμενος αντίπαλος → Τσεχία.

2 Likes

Σε περιπτωση ισοβαθμιας μεταξυ 2 ή περισσοτερων ομαδων, το πρωτο κριτηριο ειναι οι μεταξυ τους αγωνες, και μετα η συνολικη διαφορα ποντων στον ομιλο. Αρα η Τσεχια με νικη επι του Ισραηλ (οπως και εγινε), θα επαιρνε την 4η θεση οποια και να ηταν η διαφορα του αγωνα.

Ενα ενδιαφερον σεναριο ειναι αυτο στον ομιλο μας με τον επερχομενο αγωνα Ιταλιας - Αγγλιας. Αυτην την στιγμη οι Ουκρανια και Κροατια ισοβαθμουν στην δευτερη θεση με 3 νικες και 2 ηττες. Η Κροατια κερδισε την Ουκρανια σημερα, και αρα προς το παρον κατακτα την 2η θεση. Αν ομως η Ιταλια κερδισει την Αγγλια (που ειναι σχεδον σιγουρο), τοτε γινεται τριπλη ισοβαθμια Ιταλιας - Κροατιας - Ουκρανιας, η οποια στελνει την Ουκρανια στην 2η θεση. Η Ιταλια θα κατακτησει την 4η θεση στον ομιλο οτι και να γινει, οποτε δεν εχει καποιο κινητρο για να κερδισει σημερα, παρα μονο για να καθορισει την μοιρα των αλλων ομαδων :sweat_smile:

1 Like

Χρωστάμε κάποια πραγματάκια στους Τσέχους.
Θέλει προσοχή πάντως, ο Σατοράνσκι έκανε ματσάρα απόψε. Αυτός και ο Βέσελι ειναι οι καλύτεροι τους παίκτες.

P.s Σιγά μην είχε κάτι ο Γιάννης…δεν μασάει αυτός τίποτα, πέρισυ του γύρισε το γόνατο και έπαιξε μετά απο 2 αγώνες…

2 Likes

Τι ώρα είναι το ματς με την Τσεχία; Είναι και το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ στη Λεωφόρο την Κυριακή στις 9:30 μμ.

Λοιπόν οι χώρες που στηρίζω για να περάσουν στους 8 (και θα περάσουν βασικά επειδή είναι καλύτερες):

1. Γερμανία
  2. Λιθουανία
  3. Σλοβενία
  4. Γαλλία
  5. Ελλάδα
  6. Σερβία
  7. Ουκρανία
  8. Κροατία
1 Like
  • Σλοβενια (1) - Βελγιο (4)
  • Γερμανια (2) - Μαυροβουνιο (3)
  • Ισπανια (1) - Λιθουανια (4)
  • Τουρκια (2) - Γαλλια (3)
  • Ελλαδα (1) - Τσεχια (4)
  • Ουκρανια (2) - Πολωνια (3)
  • Σερβια (1) - Ιταλια (4)
  • Φινλανδια (2) - Κροατια (3)

Ακριβως τις ιδιες προβλεψεις εχω κι εγω παντως στα 8 ζευγαρια, με πιθανο αστερισκο την Ισπανια

1 Like

9:45 παίζει η εθνική

Συμφωνώ με εσάς απλά για αστερίσκο που λέει ο κουιντομ θα έβαζα Φινλανδια και όχι Ισπανία. Αν είναι στην μέρα τους και κάνει ο Μάρκανεν όργια θα δυσκολευτεί η Κροατία. Η οποία Κροατία είναι μια του ύψους μια του βάθους και δεν είναι απίθανο να την πιάσει η Φινλανδία σε κακή μέρα.

Τσέχοι δεν την γλυτώνετε τώρα

2 Likes

Αστερίσκο εγώ βάζω στο Φινλανδία - Κροατία.
Οι Κροάτες δεν πείθουν με τίποτα και οι Φινλανδοί είναι τίμια ομάδα.

2 Likes

Δυστυχώς δεν έχω όσο Ευρωμπάσκετ θα ήθελα.

Η εθνική είναι σε καλό μονοπάτι, παίζει σωστό και σύγχρονο μπάσκετ (για μένα αυτό είναι το σημαντικότερο) και οι περισσότεροι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση. Θέλω να πιστεύω ότι θα περάσουμε χωρίς πολλές περιπέτειες την Τσεχία, ωστόσο μετά η Γερμανία (λογικά πάντα) δεν είναι να υποτιμηθεί, έχει το πιο πλήρες και ισορροπημένο ρόστερ της ιστορίας της και παίζει εντός έδρας. Από κει και πέρα βλέπουμε…

Στα υπόλοιπα, η Λιθουανία πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερη από αυτό που έδειξε στο ξεκίνημα όπου δυσκολεύτηκε να παντρέψει Βαλανσιούνας με Σαμπόνις, σταδιακά όμως ανέβηκε και πιστεύω ότι θα περάσει και την άγευστη Ισπανία και τον νικητή του Κροατία-Φινλαδία.

Στο άλλο ταμπλό, Σλοβένοι και Σέρβοι φαίνεται να παίζουν μόνοι τους, δε θα ξέγραφα όμως τη Γαλλία παρότι έχει παίξει εντυπωσιακά άσχημα μέχρι στιγμής.

1 Like

Διαβάζω τώρα για το μπάχαλο που έχει γίνει για όσους είχαν αγοράσει εισιτήριο για να δουν τον πρώτο του Ομίλου της Εθνικής μας και που τώρα θα δουν άλλο ματς γιατί η FIBA άλλαξε το πρόγραμμα. Αυτή η διοργάνωση είναι παρωδία ως τώρα και μπουρδέλο, οπότε ίσως το πάρει η Εθνική Ελλάδος ως πιο έμπειρη σε τέτοιες καταστάσεις

2 Likes

Κακοί οι Γάλλοι, αν δεν σοβαρευτούν θα την κάνει την κηδεία η Τουρκία.

5 Likes

Σχεδόν τους λυπάμαι τους Γάλλους.

22-6 δεκάλεπτο!! Αν είναι δυνατόν.

Απο 38-49 πηγε 57-49, 19-0…
Και ο Τουντσερ 6/6 τριποντα.

μάλλον στα ημιτελικά με υγιεινό περίπατο οι Σέρβοι θα πω εγώ

2 Likes

Απίστευτη αυτοκτονία των Τούρκων

2 Likes

Επειδή δεν το είδα, ηταν φάουλ στο τρίποντο στο τέλος που δόθηκαν τρεις βολές;

Φάουλ ήταν, ο Fournier επέμενε πως δεν ήταν στο σουτ. Νομίζω πάντως σωστά δόθηκε. Το αντιαθλητικό μετά μου φάνηκε too much

1 Like