FIBA Eurobasket 2022

Υπάρχει ενας Βέλγος το 1957 με καμιά 60αρια πόντους.

2 Likes

Και ένας Γκάλης με 46 και 45.

Βγηκαν τα πρωτα 4 ζευγαρια της φασης των 16:

• Γερμανια - Μαυροβουνιο
  • Ισπανια - Λιθουανια
  • Σλοβενια - Βελγιο
  • Τουρκια - Γαλλια

Στηριζω Μαυροβουνιο ελαφρως, Λιθουανια φανατικα, Σλοβενια και Τουρκια προσωπικα.
Πολυ καλο το οτι αποφευγουμε Σλοβενια, Σερβια, Γαλλια εως τον τελικο, αν φτασουμε εκει.

Αν περάσουμε μετά έχουμε Γερμανία μπροστά μας στους 8.

2 Likes

Double post αλλά αυτά βλέπουνε και καταλαβαίνει κανείς γιατί πάει καλύτερα η εθνική, το κλίμα είναι καλό κι υγιές

12 Likes

Κρίμα που ο Durant δεν βλέπει Ελλάδα - Εσθονία με την μετάδοση του μύστη Χάτζη να κάνει τουίτ μετά για τους κορυφαίους του κόσμου.

1 Like

Ο Γιάννης θέλει να σπάσει το ρεκορ μάλλον αλλά καλύτερα να μείνει πάγκο στο β μέρος.

2 Likes

Το ακούω αναγκαστικά από ραδιόφωνο επειδή είμαι στο δρόμο, και ο σπορ εφεμ έχει χωσει square hammer :astonished: :ok_hand:

2 Likes

Τελικά πάμε με Τσεχία απ’οτι φαίνεται.

Ουτε 12 ποντοι επειδη κουβαλουσαμε ηττα απο Βραζιλια ουτε Ρογκαβοπουλοι κλπ. Payback time

Θανασης NO CHILL απλα κλαιω, χωρις κανεναν λογο να το κανει απεναντι στην Εσθονια σε ματς που κερδιζουμε με 20 ποντους, τρομερη και πεντακαθαρη ταπα ομως

1 Like

Φανταστικη ταπα α ρε Θανασαρα

1 Like

γαμω το φελεκι τους ε

kotsa και kotsa - ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ, ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ;

εδιτ: λωλ, ειμαι τελειως ηλιθιος - Κοτσαρ ειναι ο παιχτης της Εσθονιας.

Αφηνω ομως το ποστ για να μαθω.

εδιτ2: για να δικαιολογηθω, το ακουω στο μπακραουντ γιατι ‘δουλευω’

7 Likes

Μολις πηγα να πω οτι μαλλον αναφερονται στον Κοτσαρ της Εσθονιας :sweat_smile: :joy:

Αν έχει τραυματιστεί ο Γιάννης σε αδιάφορο ματς θα τρελαθώ όμως

Γιαννης με ενοχλησεις. Να τα μας… Μην φαμε καμια νειλα απ το πουθενα για ενα ρεκορ

Δεν βλέπω και Παπαγιάννη.

Βασικά δεν έπρεπε να παίξει καν σήμερα σε ενα παντελώς αδιάφορο ματς.
Αλλά πέρα από αυτό δεν νομίζω οτι είναι κάτι σοβαρό.

Οταν κερδιζεις Εσθονια με 30 ποντους σε αδιαφορο ματς, απλα αφηνεις τους παικτες που δεν παιρνουν πολυ χρονο συμμετοχης στα αλλα ματς να παιξουν οσο περισσοτερο γινεται, δεν εχει κανενα προβλημα ο Παπαγιαννης, και ο Γιαννης μαλλον μενει εξω προληπτικα και γιατι απλα δεν χρειαζεται να μεινει στο ματς ουτε δευτερολεπτο πλεον.

3 Likes

Δείχνει πουθενά Τσεχία; Έγινε ντέρμπι ξαφνικά.

*πάνω που το είπα έκαναν 8-0 σερί οι Τσέχοι