FIBA Eurobasket 2022

Ναι όντως, my bad! Μου είχε μείνει λάθος από τον Μητσικώστα που παρίστανε τον Καραγκούνη και πέταξε την ατάκα!

11 εμείς, 11 αυτοί σύνολο 23 :joy:

Στην επόμενη φωτό της ανάρτησης σουτάρει και ο Sanon με τον Sydorov τον κοιτάνε. Τυχαίο? Δεν νομίζω :smiley:

6 Likes

Πάμε για νίκη της Σλοβενίας απ’οτι φαίνεται.

Δεν θελω Σλοβένους στους 8. Όχι οτι η Γερμανία ή η Γαλλία είναι εύκολες, το ακριβως αντιθετο, αλλα δεν θέλω να πέσουμε με τον …χοντρούλη και την παρέα του.

Βλεπω Σλοβενους να κερδιζουν και την Γαλλια και να βγαινουν πρωτοι, οποτε θα τους πετυχουμε τελικο μετα αν παμε :stuck_out_tongue: Δεν υπαρχει κανενας τροπος βασικα να κανουμε ασφαλη προβλεψη για το ποιος θα βγει δευτερος σε αυτον τον ομιλο. Οι Κροατες το εχουν γυρισει με Ιταλια, και οι Ιταλοι παιζει να μεινουν σπιτι τους μετα τον ομιλο.

Ναι επρεπε να βαλω και την αλλη φωτογραφια, ο Γιανναρος ριχνει ξεκαθαρα λασπη στον Σανον. Ποιος ξερει τι μαλακιες του ειπε ο Σανον στον αγωνα για να του κανει mind games και καλα :joy:

2 Likes

Στον τελικό ας τους πετύχουμε, κανένα πρόβλημα, πιο πριν δεν θέλω :stuck_out_tongue:

3 Likes

Το θεμα για αρχη ειναι στους 16 με ποιον θα παιξουμε. 4 ομάδες είναι στο κολπο αν δεν κανω λαθος

Με καποιον εκ των Ισραηλ Πολωνια Φινλανδια λογικα, εκτος κι αν αυτοκτονησει η Σερβια ειτε σημερα ειτε με Πολωνια μεθαυριο.

Ματσαρα γινεται στο Ιταλια - Κροατια ε.

Η Πολωνία δύσκολα, πιο πιθανό με Ισραήλ ή Φινλανδία.

Οι Φινλανδοί έχουν πιο εύκολο τελευταίο ματς πάντως με την Ολλανδία, το Ισραήλ παίζει με την Τσεχία.

Να θυμίσω πάντως, ότι ο Σάνον παίζει στην ουκρανική Prometey που ιδρύθηκε το 2018.

Δεν έχω ασχοληθεί με σταυρώματα αλλά οι «ειδικοί» λένε ότι οι πιθανότητες είναι με Πολωνία (αν χάσει με Σερβία) καθότι υστερεί στην τριπλή ισοβαθμία με Φινλανδία και Ισραήλ.

Edit: Η εξήγηση για τη χθεσινή άνοδο του Καλάθη:

3 Likes

Ισπανια-Λιθουανια πρωτο ματς των 16

Τι κανει ρε ο Doncic…

3 Likes

Τι ΠΑΙΚΤΗΣ είναι αυτός, ρε;

3 Likes

Απίστευτα πράγματα βλέπουμε…

1 Like

Τα έχουμε γράψει για Ντονσιτς δεκάδες φορές στο ΝΒΑ θρεντ, είναι εκπληκτικός

2 Likes

Το ωραιότερο παιχνίδι έως τώρα στο τουρνουά.

Εγώ το έχω προβλέψει και για τελικό, με τους Σλοβένους νικητές.

Πέρασε τον Γκάλη εντωμεταξύ με τους 47 πόντους…

Edit: Οπότε τώρα με Γερμανία;

πω πω ενας Ντονσιτς

Απίστευτο ματς, απίστευτος Ντόντσιτς. Σίγουρα ότι καλύτερο έχουμε δει στο τουρνουά ως τώρα.

ΥΓ. Ο Φουρνιέ εκεί που πέφτει, διατηρεί ντρίπλα, σηκώνεται, γυρίζει και εκτελεί 3ποντο στα 2.30 πριν το τέλος θύμησε πάρα πάρα πολύ Ζήση με Εφές πριν κάτι αιώνες. Φυσικά και το έχασε όμως, γιατί λίγοι είναι σαν τον Νίκο στα ντουζένια του.

Γαλλια, Σλοβενια και Σερβια μαζευτικαν στο αλλο μπρακετ και θα βρουμε μια απο αυτες στον τελικο αν φτασουμε εκει.

Θα τολμισω να πω πως ειμαστε καλυτεροι και απο Γερμανια αλλα και απο Ισπανια/Λιθουανια. Τα υπολοιπα στο γηπεδο

1 Like

Ο Ντόνσιτς με τους 47 πόντους είναι πλέον ο παίχτης με τους περισσότερους πόντους σε αγώνα Ευρωμπάσκετ, έτσι δεν είναι;

Μετά τους 43 πόντους του Νοβίτσκι το 2001 και τους 41 του Γιάννη χτες.