FIBA Eurobasket 2022

Ηθελα να γραψω μετα την χθεσινη νικη, οτι ενω συνηθως η αμυνα κερδιζει “πρωταθληματα”, κατι που ισχυει και για την αμυνα της Ελλαδας οταν οντως δινει το 100% της, η ομαδα μας ειναι ασταματητη επιθετικα. Μετα τους πρωτους 3 αγωνες ειχαμε μεσο ορο 89 ποντους ανα αγωνα, το οποιο σε 40 λεπτα αγωνα και σε Ευρωπαικο μπασκετ ειναι πολυ ψηλο. Σημερα βαλαμε 99, παρα το ξυλο που επεφτε απο τους Ουκρανους (αν και στην 3η περιοδο γυρισε μπουμπερανγκ, αφου μας εστειλαν στις βολες παρα πολλες φορες).

Ο Ιτουδης ειναι καταπληκτικος ως τωρα στο τουρνουα, δεν εχει αφησει καμια ομαδα να παρει διαφορα πανω απο 7 ποντους απεναντι στην Ελλαδα, ενω αντιθετα εμεις εχουμε παρει διαφορα 15 ποντων σε καθε αγωνα ως τωρα. Μακαρι να προχωρησουμε με τον ιδιο τροπο, ισως μπορουμε να κατακτησουμε τον τιτλο ετσι.

Ενα εμεινε μονο, με Εσθονια :stuck_out_tongue:

5 Likes

Ποσο σημαντικος ειναι και ο Ιτουδης… Με τους προηγουμενους που ειχαμε δεν θα ειμασταν ετσι… το παει παρα πολυ καλα και δειχνει ποσο σημαντικο ειναι να εχεις και προπονηταρα μαζι με σπουδαιους παιχτες

8 Likes

δειχνει πειθαρχία καλή

Από ότι καταλαβαίνω από όσα διαβάζω εδώ, δεν είναι τυχαίο που οι 2 σέντερ των Ουκρανών έκαναν 9 φάουλ. Δεν πρέπει να είχαν άλλο τρόπο να σταματήσουν τον Γιάννη (κι άρα την ομάδα).

1 Like

Έτσι, συνεχίστε τους ύμνους στο Διαλυτικό Στοιχείο, να το σφυρίξει κανένας ασπόνδυλος γυμνοσάλιαγκας στο ΜΚ να βγούμε στα φανάρια για να πληρώσουμε τα εξώδικα

Μεγαλη νικη, φοβερο 2ο ημιχρονο μπραβο ρε ομαδα

1 Like

Ξανασκέψου το και ξαναμέτρα τα:

3 Likes

"Δεν θέλω να φανώ αγενής απέναντί του, αλλά δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι απέναντί μου όταν παίζω. Κάθε φορά που βγαίνω στο παρκέ, δεν με απασχολεί ποιος είναι απέναντι. Δεν το λέω με ασέβεια, αλλά όταν βγαίνουμε στο παρκέ δεν έχει τίποτα σημασία. Ποιος είναι μεγάλο όνομα ή κάτι. Καμία! Όταν μπαίνω στο γήπεδο, κλειδώνει το μυαλό μου στη δουλειά που πρέπει να κάνω. Δεν με σκέφτομαι πώς τον λένε, από πού είναι ή κάτι, πόσα χρήματα έχει. Είναι σαν εμένα, έχει δύο χέρια και δύο πόδια. Οπότε πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας "

Δεν λεει κατι λανθασμενο αν διαβασει κανεις ολοκληρη την δηλωση του, και το λεει με σεβασμο (το αναφερει αλλωστε δυο φορες οτι δεν θελει να φανει αγενης). Παρολα αυτα, νομιζω στο παρκε ειχε ψηθει σε κανα δυο φασεις για trash talking απεναντι στον Γιαννη, ο οποιος νομιζω του εδειξε τι μπορει να συμβει οταν στην ηδη τεραστια φωτια που εχει μεσα του να διαλυει τους παντες, του προσθεσεις και λιγες σπιθες ακομα.

5 Likes

Μωρέ ναι, αλλά να τι έγινε, Στο τέλος σε μια φάση που μάρκαρε τον Γιάννη, έλαβε το χαμήλωμα του χεριού στο παρκέ που υποδηλώνει είσαι πολύ κοντός για μένα. Και το πολύ λίγος μου κάνει. Μίλα, αλλά να έχεις και το υπόβαθρο να το υποστηρίξεις. Τον έκαναν παιχταρά μετά από ένα ματς με τους πουθενάδες τους Ιταλούς. Καλός ναι, αλλά μέχρι εκεί.

2 Likes

Μου θύμισε λίγο ατάκα Καραγκούνη, έντεκα εμείς έντεκα αυτοί.

Δεν είναι καθόλου κακό το μενταλιτυ αυτό του Σανον, τι θα έπρεπε δηλαδή να μπει και να φοβάται?

(Άλλο που με αυτά που έκανε ο Γιάννης και να μην φοβόταν εξαρχής θα φοβήθηκε στην πορεία!)

Άλλωστε το λέει με σεβασμό και πως αυτό θα έλεγε οποίος και να ήταν ο αντίπαλος.

Οκ λίγο υπεραισιόδοξη η σιγουριά πως θα κέρδιζαν, την είπε μάλλον από κεκτημένη ταχύτητα λόγω Ιταλίας, αλλά δεν έγινε και κάτι.

Έδωσε πάντως τροφή για παρτάκι στα σοσιαλ, αυτό σίγουρα, ειδικά με το σχόλιο για τα δύο πόδια!

3 Likes

Ρε Schroder αφου δεν το εχεις το τριποντο ρε αγαπη μου τι παιρνεις τοσα σε καθε ματς

1 Like

Εντωμεταξύ έχουν βαρέσει 11 τρίποντα ήδη οι Γερμανοί. Αν συνεχίσουν έτσι δεν έχουν τύχη απέναντι στη Σλοβενία.

1 Like

Δεν ειπε πουθενα οτι θα κερδισουν, ειπε θα κανουν οτι εκαναν με την Ιταλια και θα δουμε τι θα γινει :stuck_out_tongue:

Δεν ξερω πριν απο ποιο ματς το ειπε αυτος, αλλα εχοντας κερδισει το Euro 2004 μπορει να λεει οτι θελει

2 Likes

Πράγματι δεν δηλώνει ότι θα κερδίσουν έχεις δίκιο μαν. Εννοεί ότι μπορούσαν να κερδίσουν , χωρίς να λέει θα κερδίσουμε, κάτι που κάνει ακόμα πιο διακριτικη τη δήλωση του και ακομα πιο ανεξήγητο το κράξιμο που δέχτηκε.

6 Likes

Φημιζόμαστε για την εγκράτειά μας στο πικάρισμα του αντιπάλου.

4 Likes

Η μονη ατακα που θα κατεκρινα ειναι αυτη με τα δυο χερια και δυο ποδια… τα χερια του Γιαννη εχουν το μηκος των ποδιων του Σανον, τα ποδια του Γιαννη ειναι σαν τον κορμο του Σανον, και οσον αφορα τα χερια του Σανον… well…

5 Likes

σόρρυ δεν άντεξα

5 Likes

Δεν το είπε καν αυτός, ο Πούσκας το είπε πριν από τον τελικό Άγιαξ-Παναθηναϊκός στο Γουέμπλεϊ :stuck_out_tongue:.

6 Likes

14 Likes