Mozilla Firefox και απο μενα!
Κορυφή οι εικόνες και τα κείμενα που τα παρομοιάζει με γυναίκες…Εγώ πάντως χρησιμοποιώ Firefox…
εγω χρησιμοποιω Opera…μακραν καλυτερο και απτα 2 για μενα…κ με μεγαλυτερη ασφαλεια…
chrome.
firefox/opera… Καλύτεροι/Ασφαλέστεροι. Σοβαρά, δεν αξίζει με τίποτα να μείνετε σε Internet Explorer μόνο γιατί τον συνηθίσατε… Και όσοι δεν το έχουν μυριστεί αυτό:
http://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/MS09-002.mspx
καλά θα κάνουν να τον patchάρουν γρήγορα! Ή να κατεβάσουν άλλον browser… :lol:
Σήμερα ο Firefox μου 'βγαλε notification για update σε 3.5.
Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποια διαφορά βέβαια, ελπίζω να ισχύει αυτό που αναφέρουν για “twice as fast as Firefox 3”, γιατί αλλιώς την κάτσαμε
μου τι δίνει που δεν έχει update για το Aero Fox…[-X[-X[-X ελπίζω να βγει σύντομα αλλιώς θα ξαναβάλω την προηγούμενη έκδοση…
Now playing: Wakefield - Wild One
via FoxyTunes
Εγω είμαι φανατικός της Microsoft, αυθεντικά Windows πάντα, και explorer δαγκωτο.
Το firefox ειναι ετη φωτος καλυτερο απο τον explorer κατα τη γνωμη μου.
Δεν ξερω αν το ελεγες σοβαρα η αστειευομενος, αλλα προσωπικα ειμαι κατα της microsoft και της αυτοκρατοριας του gates.
Linux ωρε. Δωστε δωρεαν λογισμικο στο λαο!
Καλά το επόμενο μήνα θα πάρω καινούργιο pc…Τα windows θα τα έχω μόνο για παιχνίδια και τίποτα άλλο…
Now playing: Autour De Luce - Les Promesses
via FoxyTunes
Google Chrome παιδες…εγω ειχα firefox αλλα οταν κατεβασα το google chrome δεν το ξανανοιξα!!!οταν το ανοιγω ετσι για τη πλακα λαγκαρει τρελα σε σχεση με το χρωμ…
εχεις χιουμορ:lol::lol:
Τελικά πιστεύω και όσο έχω δουλέψει, ο firefox είναι αρκετά γρήγορος…αρκεί να βγουν τα updates για τα add-ons που είχα…
Now playing: Breaking Benjamin- I Will Not Bow
via FoxyTunes
Μόνο εγώ πιστεύω πως τα τελευταία 10 updates του Firefox δεν είχαν τίποτα το καινούριο/καλύτερο/γρηγορότερο;
Μόνο πριν αρκετά updates που έβαλε το “x” σε κάθε tab χωριστά θεωρώ σημαντική ανανέωση
Για το Chrome που λένε πολλοί, από την άλλη, φοβάμαι ότι δε μπορεί να υπερνικήσει σε κάποιο σημείο τον Firefox. Είναι έτσι φτιαγμένος που με μερικά tabs ανοιχτά καταναλώνει πολύ περισσότερους πόρους. Ήθελαν να κάνουν τη διαφορά και έκαναν το κάθε tab να είναι διαφορετικό process, αλλά αυτό μάλλον αρνητικό είναι :S
τι να σου πω…δοκίμασα την καινούργια έκδοση και την πιο παλιά στο ίδιο pc και είδα διαφορά…μην φανταστείς τραγικά μεγάλη…
τώρα μπορεί να έχω και λάθος εντύπωση…:-k:-k
Now playing: In Flames - Coerced Coexistence
via FoxyTunes
Να ρωτήσω κατι? Γιατί εμένα ο φαιρφοξ δεν μου εμφανίζει σελίδες όπως το gmail? :-s
Τι βγαζει δηλαδη?Κενη σελιδα ή εμφανιζει καποιο μηνυμα?
google chrome rulzzzz