Firefox ή Internet Explorer?

Ε σου λεει τη λυση πανω,βγαλε αυτο το Flagfox :Ρ

Kαι πάλι τα ιδια μου λεει… Kαι μετα την απενεργοποιηση του flagfox…

έχεις βάλει proxy?

Ναι,αφου σου λεει οτι ο διαμεσολαβητης δε σε αφηνει,μαλλον εχεις βαλει proxy.
Πηγαινε Tools-Options-Advanced-Network-πατα το settings και δες αν ειναι επιλεγμενο το No proxy.

Ω! Σας ευχαριστω πολύ!!! Έφτιαξε!!! :smiley:

Aν δεν μίλαγα και γω… το flagfox τι είναι?

ενα προσθετο μωρε που στην ακρη του url δειχνει με μια σημαια απο πια χωρα προερχεται η ιστοσελιδα…

σου δείχνει σε ποια χώρα είναι ο server του site που είσαι…

Now playing: Amorphis - Leaves Scar
via FoxyTunes

Θέλω τα links που παίρνω μέσω MSN να ανοιγουν σε tab στον firefox και όχι να ανοιγει ο κωλο-Explorer.

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?

μμ

τι βερζιον του μσν εχεις?

εχεις ορισει το φαηρφοξ as default browser?

εχω κ τ δυο.αλλα προτιμω εξπλορερ.τ χω συνηθισει8)

Version 2009 (Build 14.0.8064.206)

Default είναι ο Explorer και πρέπει να παραμείνει έτσι σ’ αυτο το PC.

ε ρυθμιση εχει να ανοιγει λινκς στο ντηφωλτ…

εκτος αν υπαχει καποιο προγραμματιστικο λουπχοουλ δεν ειναι πολλα που μπορεις να κανεις.

internet explorer fan

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=5606&page=97

πόστ 776.Ελπίζω να σε βοήθησα:)

επίσης δες και ποιος είναι προεπιλεγμένος browser

Now playing: Amorphis - Skyforger
via FoxyTunes

http://www.cosmo.gr/Internet/250821.html

Σχολιάστε τις ιστοσελίδες με το Google Sidewiki!

Ύστερα από το plug-in που μετατρέπει τον Internet Explorer σε Google Chrome, η Google λάνσαρε ένα νέο εργαλείο για την «μπάρα» (toolbar) της μηχανής περιήγησης (browser) η οποία επιτρέπει στον χρήστη να αφήνει τα δικά του σχόλια σε όποια ιστοσελίδα θέλει.

Ο λόγος για το Google Sidewiki, το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί σε υπολογιστές που έχουν Internet Explorer ή Mozilla Firefox, ενώ λίγο αργότερα θα είναι διαθέσιμο και για τον browser Google Chrome.

Τα σχόλια θα μπορούν να δουν όσοι χρήστες έχουν το Google Sidewiki και εκείνοι με τη σειρά τους μπορούν να καταθέσουν τη δική τους άποψη. Μάλιστα, η Google θα βαθμολογεί τα πιο χρήσιμα σχόλια ενώ η φιλοσοφία του εργαλείου είναι να παρέχονται βοηθητικές πληροφορίες για όλες τις ιστοσελίδες.

ε και στο Stumble! toolbar υπαρχει ηδη χρονια τωρα, και κανει και περισσοτερα

firefox

Internet Explorer

Firefox. Εχω και τους τρεις browsers εγκατεστημενους στο PC μου, αλλα πιστευω πως ο Firefox ειναι ο πιο γρηγορος και ασφαλες browser.