Chrome, απο την ωρα που βγηκε δεν το εχω αλλαξει πολυ καλο και απλο, αφοσιώνει περισσοτερο χώρο στο ιστοσελιδα παρα στις μπαρες
πας και γνωριζετε τιποτε πλαγκινζ για κροουμ? Σε φαση αντμπλοκ ας πουμε
Το λοιπόν.
Βλέποντας τα στατιστικά του rocking για τον τελευταίο μήνα (60.63% Firefox, 27.62% IE, 5.28% Chrome, 2.87% Opera) και έχοντας δοκιμάσει και τους 4 προσπαθώντας να στήσουμε το νέο site, το συμπέρασμα παραμένει το ίδιο: Ο IE κάνει τα δικά του και μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα από το πουθενά. Είναι αστείο mobile browsers να δείχνουν σωστά ένα site και ο Explorer να μην το κάνει. Δε θα σταθώ στα tabs που του έχουν βάλει ή στο adblocker που έχει ο IE8, όλα αυτά είναι δευτερεύουσες προσθήκες μπας και καταφέρουν να αποτρέψουν μερικούς παλιούς χρήστες από το να μεταβούν σε κάποιον άλλο browser. Το ζήτημα είναι ότι με κάθε νέα έκδοση το βασικό πρόβλημα παραμένει: Δε συμμορφώνεται με τα standards και μπορεί αυτό να μην ενδιαφέρει το μέσο χρήστη, αλλά είναι το σημαντικότερο. Άλλο θέλει να σου “δώσει” ένα site και άλλο σου δίνει ο Explorer. Έχει καταντήσει κοροϊδία. Στις πρώτες σελίδες του thread ο Elusive και άλλοι 1-2 μίλησαν ορθά σχετικά με αυτό – βέβαια τότε είχαμε 2006 και τώρα 2009, αλλά και πάλι τίποτα δεν έχει αλλάξει.
Οπότε το ερώτημα μου: Πιο αργός είναι, λιγότερο ασφαλής είναι, γιατί τον χρησιμοποιείτε;
Αλεπού!!:!:8)
Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ Opera επειδή ήταν ο πρώτος browser που είχε tabs μετά πήγα στον firefox, μετά στο flock και τώρα στον Chrome ο οποίος είναι απίστευτος.
Ο chrome λίγo ακόμα να βελτιωθεί σε κάποια θεματάκια ρίχνει ΑΝΕΤΑ στον Firefox!
Ποια είναι τα παράπονα σου συγκεκριμένα?
Πάντως τέτοια αλματώδη ανάπτυξη σε πρόγραμμα δεν έχω ξαναδεί. Η πρώτη έκδοση που βγήκε απλά δεν λειτουργούσε και crashαρε συνεχώς.
Η 4 που χρησιμοποιώ τώρα είναι απίστευτη, extensions και themes υπάρχουν ήδη.
Μερικοί ζητάνε έναν rss reader αν και προσωπικά θα μου ήταν αχρείαστος γιατί χρησιμοποιώ τον google reader.
Εγώ συνεχίζω να προτιμώ firefox λόγω συνήθειας και ασφάλειας βέβαια.
Konqueror \m/
Όχι κάτι φοβερό, απλά παρατήρησα κάτι ασυμβατότητες με το facebook και το άφησα… Λεπτομέρειες θα μου πεις, αλλά πλέον είναι όλοι πολύ καλοί άρα η επιλογή γίνεται στις λεπτομέρειες.
Μόλις έκανα εγκατάσταση τον Opera 10. Φαίνεται ΠΟΛΥ βελτιωμένος σε κάποια θεματάκια που μου την έδιναν προηγουμένως, οπότε παίζει να έφτασε κ το επίπεδο του firefox αφού πάλι λεπτομέρειες τα χώριζαν… Θα επανέλθω μετά από λίγες μέρες δοκιμής για πιό συνολική άποψη.
chrome!!!
συμφωνω με τα λεγομενα του ριπ νομπ,κατεβασα τον chrome,και μετα ετσι για πλακα ξανανοιξα τον μοτζιλα και μου φανηκε σκατα!!!η μιση οθονη πιασμενη ειναι…
Πάτα F11 και θα είσαι κυριλέ…
Mozilla γιατί πολυ απλά η ασφάλεια του και η αξιοπιστεία του είναι ότι κάλυτερο μπορείς να βρεις για windows.
Χτες,αντί για Mozzila,είπα να χρησιμοποιήσω το Opera.Σίγουρα ανοίγει πιο γρήγορα από Mozzila,ανοίγει πιο γρήγορα τις σελίδες και δεν κολλάει.Μέχρι τώρα καλύτερος μου φαίνεται.Ούτε ο Chrome είναι κακός.Αν και ο Chrome,όταν ανοίγεις καινούργιο tab,είναι σαν να ανοίγεις καινούργιο παράθυρο.
Firefox ftw
firefox. στον εξπλορερ οταν ημουν σε μια σελιδα με καθε κλικ που εκανα, η οθονη ασπριζε σταδιακα απο κατω προς τα πανω. δεν ξερω αν φταιει ο browser βεβαια:-s μπορει να λεω και βλακεια.
περίεργο… εγώ παράτησα τον explorer γιατί μου κολλούσε συνέχεια και μού λεγε μετά ότι πρέπει να τον κλείσω…
ειδικά όταν έπαιζα mafia wars
αλλά τώρα χαλαρά firefox…
εψαχνα πληροφοριες για το λειτουργικο chrome και ψαρεψα οτι πριν 2 μερες βγηκε εκδοση του μπροουζερ της γκουγκλ για τα λινουξ:D
καλο μου φαινεται αλλα ειχα συνηθισει τα extnsions που ειχα βαλει στο ff
επισης ειχα καποια rss feeds και τα εχασα.τεσπα αυριο θα περασει απο τεστ και θα αποφασισω ποιο ειναι καλυτερο:D
τα βρηκα πριν δω το μυνημα σου, θενκς παντως…
το σπασιμο ειναι να βρεις απο την αρχη ποια σ κανουν και να τα ρυθμισεις
παντως μου φαινεται ηδη πιο σταθερο και γρηγορο