Chrome…το δουλεύω από το πρωί μέχρι το βραδυ και δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό.Αρκετά γρήγορο και ελαφρύ με πολλές ευκολίες, Firefox είχα αρκετά παλιά και όχι πως δεν είναι καλο απλά έτυχε να αλλάξω pc και μαζί με αυτό είπα να δοκιμάσω το Chrome,ερίσει πολλές από τις λειτουργίες security που έχει το Chrome αλλα και add ons βασίζονται σε format του Firefox.Άρα έχουμε και ασφάλεια αλλα και γρήγορη πρόσβαση και ευκολία για τον χρηστη. Καλά για τον internet exp δεν το συζητάω…από τα 10 παράθυρα που θα ανοίξεις τα 7 θα κολλήσουν,αλάργα με χίλια![-X
Opera γιατί επιτέλους βρήκα την υγειά μου
Firefox χρονια τωρα
ο μόνος λόγος που υπάρχει το internet explorer είναι για να κατεβάσει κανείς το firefox…
8O:lol3::lol3::lol3:
Chrome +1.Μετα απο χρονια χρηστης του firefox το αλλαξα γτ το chrome ειναι πιο ελαφρυ κτλπ κτλπ
για ενα διαστημα ειχα και εγω το οπερα και μου καθυστερουσε πολυ.το firefox εγγυηση
OPERA FTW!!
Google Chrome!
σιγα ρε τι έχει το όπερα?google chrome και safari αλλα τώρα το έσβησα
Ειναι πολυ βολικο και γρηγορο. Εχει αρκετα χρησιμα features στην default εκδοση και δε μπλεκεις ποτε με addons/plug-ins, και κατι ψιλοπραγματα βασικα που με εχουν βολεψει πολυ. Πχ paste and go, speed dial, mouse gestures κλπ… Ακομα και στο σχεδιασμο των μενου να φανταστεις (πχ το δεξι κλικ) δεν υπαρχει τιποτα που να νιωθω οτι λειπει απο options. Χωρια κατι καινουργια opera unite που παιρνεις νομιζω τις ρυθμισεις σου και τα σχετικα οπου πας (δεν τα εχω πολυψαξει αυτα ειναι στην καινουργια εκδοση). Ολα αυτα και οτι ειναι παναλαφρο.
Συμπαθω και chrome γιατι ειναι γρηγορο αλλα στα υπολοιπα με απογοητευσε.
BTW να ενα καλο site να τεσταρετε browsers στο pc σας: http://service.futuremark.com/peacekeeper/
Δεν δουλεύει το link φιλε…
Για τους browsers τώρα,προσωπικά μετά απο πολύ καιρό έκανα την αλλαγή του βασικού browser απο opera σε firefox. Με τράβηξαν περισσότερο τα addons του firefox και ας είναι βαρύ πυροβολικό…
Κατά τα άλλα έχω στον υπολογιστή και χρησιμοποιώ περιστασιακά ,opera,google-chrome και epiphany. Για την καλύτερη ασφάλεια μην χρησιμοποιείτε αποκλειστικά έναν browser, δεν λέω βέβαια να φτάσετε εμένα που έχω τους περισσότερους που κυκλοφορούν αλλά να έχετε 2.
Google Chrome!!
Τι τεραστια ηλιθιοτητα ειναι αυτο το plugin container στον νεο firefox ?
Αν βλεπεις ενα βιντεο στο youtube χτυπαει 100% το cpu usage.
Στα διαλα.
Firefox ftw!!Ειναι γρηγορο πιο ασφαλες απο τα αλλα…και εχει και τα add-ons!!Τουμπανο ειναι λεμε…
Firefox !!! το Internet Explorer κολλαει συνεχεια…[-X
Οποιος εχει firefox 4 beta, chrome/chromium, opera μπορει να δοκιμασει το εξης:
Ενεργοποιεις το beta html 5 και βλεπεις τα βιντεο χωρις την αναγκη του adobe flash.
αν με ρωτούσε κάποιος πριν από μερικούς μήνες τι προτιμάω θα έλεγα πως δν υπάρχει καμια τεράστια διαφορά ανάμεσα στους 2 browser . τώρα π την έχω ψάξει λίγο με τα χίλια firefox , πιο ελαφρύς , πιο ασφαλής πιο λειτουργικός και πιο πρακτικός . άσε που με τα personas & add-ons είναι πολύ τούμπανο !