Firefox ή Internet Explorer?

νταξ ηξερα οτι ο Firefox θα εχει τρελη απηχηση αλλα οχι ΤΟΣΟ! ρε παιδια αυτο ειναι τρελα… αλλα του αξιζει MOZILLA FTW!

safari

Απορία.

Εδω και κανα μήνα έχω παρατήσει τον Firefox που χρησιμοποιούσα γιατι καθε τρεις και λίγο μου έβγαζε αυτην την μαλακία και μετά έκλειναν όλα τα παράθυρα. Ξερει κανείς να μου πει τι δίαολο είναι αυτο και πως μπορω να απαλαγώ απο την μαλακια; Ευχαριστώ :slight_smile:

Κλασσικό, έχεις windows 7?

Το ποιό απλό που μπορείς να κάνεις είναι remove + reinstall τον firefox

πολύ πιθανών το πρόβλημα να είναι από κάποιο addon αλλά που να πλεχτείς τώρα με αυτά…

edit: Τι μαλακίες λεω Xp. έχεις. Anyway. κανε αυτό.

Αυτό το έκανα 2-3 φορές κιόλας. Εδωσε μια λυση προς το παρόν ο Mackintosh κατσε να δούμε πως θα παέι.

παρά τις αλλαγές τελικα μου το ξαναεβγαλε αυτο σήμερα και εκλεισαν τα παντα. Δεν γαμιεται google chrome και τίποτα άλλο. Να παει να γαμηθει ο Firefox

Μερικες φορες το κανει αν εχεις κανενα VLC plugin

what is this? :-s

εχεις το player VCL ???

αν δεν το εχεις τοτε δεν μπορεις να εχεις προβλημα με το plugin Του…

δεν το έχω αρα αλλη μαλακια ειναι. Καλά χεστο τον παραταω τον Firefox μου έχει σπασει να νευρα

χρησιμοποιουσα explorer μεχρι που καταλαβα οτι καποια sites ανοιγουν μονο με mozilla. απο τοτε, χρησιμοποιω τον explorer αλλα στα συγκεκριμενα sites firefox

Δεν υπαρχουν sites που ανοιγουν μονο με firefox.Αυτο ισχυει μονο για τον IE.

ναι οταν ειπα μονο με firefox εννοουσα απο explorer & firefox τα ανοιγει μονο ο firefox

opera :!:

Mozilla Firefox και τώρα τελευταία Google Chrome.

Η μόνη χρήση του Ι.Ε. πλέον είναι για να κατεβάζεις άλλους browser. ;Ρ

Ουτε καν.

Στα win7 υπαρχει ενα μινι προγραμμα που σε ρωταει ποιους browser θες να σου κατεβασει το συστημα.

Εχει μεσα IE, Opera, Chrome, Ff, Safari.

ο google chrome εινα πραγματι τοσο καλος???εχω ακουσει πολλους να το λενε τον τελευταιο καιρο…

για πειτε οσοι ξερετε(θα μου πεις γτ δν τον δοκιμαζεις και θα πω οτι με τον καιρο νοιωθεις την οποια διαφορα) γτ εγω ειμαι ορκισμενος χρηστης του firefox και δυσκολα θα τον αλλαζα…

Ειναι αρκετα γρηγορος, αλλα τα extensions του firefox ουτε στα ονειρα του :smiley:

Βασικά μόνο chrome.Μινιμαλιστικός,γρήγορος και λειτουργικός!

Εγώ χρησιμοποιώ μόνο Firefox πια και στο σπίτι και στη δουλειά, λόγω συνήθειας. Βασικά, βολεύει αρκετά. Το Crome δεν το ξέρω καθόλου.