Firefox ή Internet Explorer?

To Rocking το δείχνει τέλεια ο Opera…Γενικά, δεν έχω πρόβλημα με πολλές ιστοσελίδες. Η ιστοσελίδα της Micropsof δεν τον υποστηρίζει επ’ουδενί, αλλά αυτό είναι πιθανό ν’ αλλάξει στο άμεσο μέλλον μετά την μήνυση που κατέθεσαν οι Σουηδοί εναντίον του μονοπωλίου της Υπεράνω Όλων Εταιρίας. Α! Η αγαπητή Αλεπού γιατί δεν στηρίζει αυτή τη μήνυση άραγε?

Το πιο σύνηθες πρόβλημα που συναντά κανείς σε ιστοσελίδες, με τον Opera, είναι ό,τι τις “ξεχειλώνει”, αν έχεις μεγάλη ανάλυση στο pc…Βέβαια αυτό συμβαίνει στο 2-3% των ιστοσελίδων που επισκέπτομαι και μόνο σε μερικά σημεία…Μεγάλες ιστοσελίδες τύπου google, yahoo κ.λ.π. δεν έχουν κανένα πρόβλημα…Επίσης, μερικές εταιρίες όπως η SoundBlaster δεν υποστηρίζουν τον συγκεκριμένο browser για να κάνεις αυτόματο update στα προϊόντα σου…Σε αυτή την περίπτωση εκμεταλλεύεσαι τον Internet Sexploiter ή περνάς στο χειροκίνητο (προτιμότερο)…!

Σε σχέση με τα add-ons της Αλεπούς (τα οποία κατά την ταπεινή μου άποψη επιβαρύνουν απίστευτα το σύστημα χωρίς σοβαρή συνεισφορα κα λόγο), υπάρχει και το ανάλογο στην Opera μόνο που λέγονται widgets. Βέβαια είναι σαφώς λιγότερα από της Αλεπούς και πολύ λίγα από αυτά μπορούν να γίνουν mounted στην βασική γραμμή εργασιών…

Αν και ο συγκεκριμένος χώρος δεν αφορά το Azureus, θα πω μόνο το εξής: Προτιμώ να επιβαρύνω το σύστημα μου με ένα πρόγραμμα που κάνει σωστά την δουλειά που θέλω να κάνει, παρά με ένα πρόγραμμα που δεν κάνει σωστά την δουλεία του αφού τα bugs που έχει και τα προβλήματα ασφάλειας όχι μόνο δεν περιορίζονται με τον καιρό, αλλά γίνονται σαφώς χειρότερα…

μια μπακάλικη λύση είναι να ανοίξεις το task manager και να το κλίσεις από εκεί … :wink:

Για το μοζιλλα. Υπαρχει καπου και το αντιστοιχο για το εξπλορερ. Ειδα διαφορα στο δικο μου…Μην το περασετε ετσι!

Firefox και ασάλιωτα. Δεν είναι τυχαίο οτι ο καινούριος explorer έχει “δανειστεί” πολλά στοιχεία από τον πρώτο.

Firefox δαγκωτό!

Ανάμεσα σε αυτά τα δύο, Firefox και ξανά Firefox! :slight_smile:
Ο μοτζίλλας που λέω εγώ :stuck_out_tongue: τον πατεί χάμω τον Ι.Ε.

Πάντως και ο Opera που ανέφερε ο stoneman είναι πράγματι πολύ ωραίος!

opera δαγκωτο . καλυτερος και απο mozilla και εννογιατε απο explorer .

Firefox φυσικά !

το internet explorer απλως δεν υπαρχει στο χαρτη εχει σβηστει.εγω χρησημοποιω μονο mozzila και προσπαθω να το μειωσω το explorer οσο το δυνατον περισσοτερο αφου ολο προωληματα εχει.

συμφωνω φιλε και εγω ειμαι φανατικος των linux που εκατο χιλιαδες πρωτερηματα σε σχεση με τα windows αλλα το θεμα ειναι αν αποκτησουν οσους χρηστες εχουν τα windows δεν θα αρχισει το σπασιμο και τα προβληματα?

Χμμ… Ακουστά τον έχω, αλλά δεν τον έχω δοκιμάσει… Για πες, τι καλούδια έχει σε σχέση με το φάιρφοξ?

δεν το εχω ψαξει καλα , 4 μερες μονο τον Use … αλλα εχει ενα προτερημα μου ειναι το καλυτερο απ ολα … ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ :!: :!: :!: :smiley:

Πραγματικά δεν κολλάει!! :smiley: Εμένα με 'σωσε! Καθώς από ένα σημείο και μετά κόλλαγε και ο μοτζίλλας…:-s :oops:

Επίσης όπως είπε και κάποιος άλλος πιο πάνω (δε θυμάμαι ποιος σόρρυ) ,το δείχνει το φόρουμ πιο ωραίο :p.

Εμένα πάντως ο Μοζίλλας δε γκολλάει… ¶σε που έχει και τα extensions (όχι για τα μαλλιά :stuck_out_tongue: ) και τον κάνεις τζιτζι…

Firefox χωρίς δεύτερη κουβέντα! (ούτε κάν τρίτη… :slight_smile: )

Kill Bill!! (Gates) :lightsabre:

Firefox.Ειναι και αυτο που χρησιμοποιουν οι πιο πολλοι.

Avant Browser rocks…

Firefox,το μπουλο ο Explorer…

Εκοψα τον εξπλορερ κι εβαλα Firefox, αλλα μετα εβαλα και το Safari και τα σπαει ασχημα! Ειδικα η αισθητικη του…και δεν ξερω γιατι αλλα μεχρι στιγμης δεν εχει εμφανιστει Κανενα add! Ισως να ειναι τυχαιο :stuck_out_tongue:

εγκατεστησα σημερα τον νεο firefox 3, στην beta eκδοση (δοκιμαστικη)… για αρχη φαινεται αρκετα ελαφρυς και παει σφαιρα…δεν φαινεται να εχει σημαντικες διαφορες απο τον 2 αν και δε το εχω ψαξει πολυ ακομη… αναμενω και την τελικη εκδοση του 3 για να βγουν ασφαλη συμπερασματα…