FIREWIND 12/1/08 Principal Club Theater

Πάντως εμένα που ήμουν πάνω,μιά χαρά μου φάνηκε ο ήχος…
Μόνο μελανό σημείο η ατάκα του Bob…
Γενικά πολύ καλή συναυλία…
Από το καινούριο album ξεχώρισα το My loneliness…αλλά σαν πρώτη εντύπωση,μερικές φορές με κούρασαν ορισμένα σημεία του καινούριου album…
Σημειωτέον ότι υπάρχει και άλλη διασκευή στο album,την οποία δεν έπαιξαν:wink:

Τι ειπε ο Bob?Απο περιεργεια…

“Τους μαμήσατε τους Αθηναίους”…πιστεύω πως δεν υπήρχε λόγος να το πεί αυτό,αφού μέσα στο principal βρισκόταν πολλοί Αθηναίοι…

Μεγαλη μαλακια του να πει κατι τετοιο…Κριμα και τον ειχα σε εκτιμηση…

Εντάξει… Καραγκιόζης, τίποτα άλλο…

αν και η υπαρχει μια ψιλοκοντρα αναμεσα στους Θεσσαλονικιεις και τους Αθηναιους… και μην πει κανενας οτι αντιθετο…
ηταν λιγο ακυρη η ατακα…

αλλα περι συναυλιακα οι αθηναιοι μαζευουν το διπλασιο και πολλες φορες το τριπλασιο κοσμο…
αλλα για αυτο το λιβε επεξαν μερος 2 παραγοντες.

1)η τιμη

2)Οτι θα το γυρισουν dvd

α)το κομπλεξ το χουν περισσοτερο οι θεσαλλονικεις.οπωτε το να πηγαινεις και να λες τετοια ατακα μεσα σε τοσο φανατισμενο κοινο,πρεπει να σαι ντιπ για ντιπ μαλακας!

β)οποια κοντρα και να υπαρχει, πρεπει να την διαιωνιζουμε και να δεχομαστε οτι παπαρια πεταει ο καθενας!?!?!

ρε καθεστε κ ασχολειστε με μια ηλιθια ατακα που οκ μπορει να την ειπε γιατι βρισκοταν στην θεσσαλονικη. μπορει πχ κ στην αθηνα να παει να πει τα ιδια για τη θεσσαλονικη. πηγατε? σας αρεσε? γουσταρατε την ολη φαση? απο κει κ περα τα αλλα ειναι μπαρουφες! btw πολυ πολυ ωραιοι live

καλα σοβαρα μιλας?
δεν κανουμε κριτικη στο λαιβ!
κανουμε κριτικη σε ενα ατομο!
δηλαδη αμα το ελεγε πιο χοντρα σε στυλ: “γ…τις μανες των αθηναιων” παλι δεν θα πρεπε να ασχοληθουμε??
κατι τετοιες νοοτροπιες ειναι που συνεχιζουν και διαωνιζουν τετοιες κοντρες!!!

Κόντρα δεν υπάρχει… Κόμπλεξ υπάρχει… Άσε τους άλλους να χαζοχαίρονται εκεί πάνω…

χμμμμμμμ αν δινουμε συνεχεια σε τετοια θεματα πιστευεις οτι θα βγει κατι? εσεις θα συνεχισετε το δικο σας κ εμεις το δικο μας οποτε… εκτος του οτι θα ειμαστε offtopic :stuck_out_tongue:

δικιο εχεις

Και για να μην παρεξηγηθώ: Δεν είναι όλοι έτσι, σαφώς… Έχω αρκετούς γνωστούς θεσσαλονικείς… Αλλά η αλήθεια είναι οτι υπάρχει μια νοοτροπία εκεί πάνω…

δηλαδη θα πρεπε να μενουμε αδιαφοροι σε τετοιες δηλωσεις?

ρε παιδια ειμαστε OFFTOPIC…

Παιδιά καλησπέρα σας. Είμαι νέος στο forum (καλώς σας βρήκα) και δεν έχω διαβάσει όλα τα posts του thread αυτου για αυτο σας εχω μερικες (ηλίθιες) ερωτήσεις…

Sto myspace του Principal λεει:

Principal Club Theater

01-10-2009 21:00atFIREWIND (Greece) + ELDRITCH (Italy)
, Metal, 57001
Cost: 15/18 euros

τι 15/18 ειναι αυτο? μηπως εννοει 15 εως 18?? η μηπως εννοει firewind/eldritch 15/18 eurw αντιστοιχα? αυτο το ρωταω επειδη το κοβω να πηγαινω με λεωφορειο που θα με/μας παει και θα με/μας φερει. και αν πληρωσω 15 για firewind και δεν μπορω να δω eldritch το λεωφορειο λογικα δε θα φυγει στο τελος του Live? τι θα κανω αν δε μπορω να το δω?? θα περιμενω απ εξω??? lol

Ξερω ειναι χαζη ερωτηση αλλα πρωτη φορα ειδα τετοιου ειδους “αφισα” και μπερδευτηκα… α ρε γαμωτο να ειχα διπλωμα…

επισης ειπαν πως τα λεωφορεια θα μας παρουν απο κεντρο Θεσσαλονικης. Αλλα απο που ακριβως ξέρει κανεις?? (μου βγηκε η πιστη χωρις Greeklish…)

Ευχαριστω προκαταβολικα

15e στη προπωληση,18e στο ταμειο πριν το live.

λογικα εννοει 15 προπωληση, 18 στο ταμειο.

Αλλα υπαρχει τοπικ για την συγκεκριμενη συναυλια, αυτο ειναι για τα περσινα πραγματα…

Τελικα σημερα ειναι η τη Δευτερα γαμωτο μπερδευτηκα! αλλα λεει το καθενα

ξεθαψατε ενα θεμα που ειναι για τις 12/1/08 :stuck_out_tongue:
Ελπιζω να πηγες