Υποθέτω ότι θες να μου δείξεις το set από Eldritch, αλλά βασικά εννοούσα firewind :p:p:p
thx οπός και να έχει …
Από Firewind.
και ένα σετλιστ από Firewind από Essen / Turock από εδώ http://www.burnyourears.de/index.php...rtikel&id=5508
μια χαρά thx
Θα εχει κοσμο η θα ειμαστε εμεις και εμεις?:-s:-s
Δεν δουλευει το λινκ…
μπορει να μην έχει και πολύ κόσμο ,έχουν έρθει οι firewind ήδη 3 φορές,εγώ θα τους δω για τρίτη φορά αλλά δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί οπαδοί με την δικιά μου καύλα για firewind:p
ποστ νο. 55 υπάρχει σετλστ για Firewind & 57 για Eldritch
Firewind
[SPOILER]Setlist FIREWIND:
Intro ?Steeler? (Radio Zap)
Into The Fire
Head Up High
Kill To Live
Allegiance
Angels Forgive Me
Silent Code (mit Drum Solo)
Circle Of Life
Fire & Fury
My Loneliness
Brothers Keeper
Mercenary Man
Tyranny
Till The End Of Time
Between Heaven & Hell
I Am The Anger
Maniac
Falling To Pieces [/SPOILER]
και για Eldritch από Motorock As - Mozzate 20/09/2008
http://www.hardsounds.it/PUBLIC/live...b83b50da66522f
[SPOILER]- Why
- The Deep Sleep
- The Dark Inside
- The Blackened Day
- The World Apart
- Reverse
- Bless Me Now
- More Than Marylin
- Save Me
- Silent Flame
- Suffering Degree
- This Everlasting Mind Desease
- The Child That Never Smiles
- Ghoulish Gift
- Still Screaming
- Toil Of Mine[/SPOILER]
Για να μπαινουμε σιγα σιγα στο κλιμα…
8.30 ξεκιναει η συναυλια?
ντάξει με τέτοιο σετλιστ με βλέπω να μένω ανάπηρος μετά το πιτ,αν και στους φάιεργουιντ δεν πέφτει πολύ,δεν ξέρω γιατί όμως:-k
Και αυριο μεσα!Ποιοι θα σκασουν μυτη στης Αθηνας?
Λεποοον,γεμισε το principal…καλο αυτο. Ξεκιναμε με τους Eldritch,καλα τα πηγαν μωρε,δεν ηταν ασχημοι,απλα απο ενα σημειο και μετα ηταν φανερο οτι oι περισσοτεροιι ανεμεναν για τους firewind,ο frontman τους παντως ειχε πλακα καποιες στιγμες…:lol: Με το σκουφο στο κεφαλι κλπ.
Οι firewind τα πηγαν παρα πολυ καλα,ειδαν και οτι ειχε κοσμο οποτε ειχαν ορεξη,καλο το σετλιστ,σε πολυ καλη φορμα η μπαντα και κυριως η φωνη του apollo ηταν σε πολυ καλη φορμα. Gus G και katsionis ηταν σουπερ διδυμο,ο ντραμερ καπως κρυμμενος εκει πανω,δεν φαινοταν κ πολυ.
Το αποκορυφωμα ηταν το κλεισιμο της συναυλιας με τα maniac,breaking the silence(με tata teresa παρακαλω),falling to pιeces.
Τελοσπαντων ηταν μια συναυλια που νομιζω οτι λιγο πολυ ολους μας αφησε ικανοποιημενους.
ΥΓ Ο ηχος πως σας φανηκε?
Ίσως γιατί είναι παουερ :b
βασικά γιατί από ότι είχα κρίνει τον απρίλιο και στο σκουλγουέιβ ο κόσμος που τους βλέπει είναι λίγο ποζέρια,και γιατί έχουν γίνει εμπορικοί πολύ(τρελή προώθηση) και δεν πάνε άτομα που θα έπαιζαν ευχάριστα ξύλο:p
εγώ θα είμαι σήμερα στο live …
όσο για pit ελπίζω να διαψευστείτε και να πλακωθούμε μια χαρά … 8)8)8)
(power και pit είναι μια σχέση αγάπης μην ακούτε τις κακές γλώσσες … :P:P:p:p)
Kαλα μη κρινεις απο το schoolwave,μεγα λαθος…
Εκει και τους Lamb of God να τους φερουν σαν αγγουρια θα καθονται…Αντε μερικοι μπροστα νακουνανε τα κεφαλια τους και 2-3 να κανουν σαν υστερικα.Καναν λεει και Wall of Death φετος:lol:
Guardian ωραιος,αμα πατε κι αλλοι ψηθειτε για κανα πηγαδακι εξω απ το gagarin πριν αρχισει το live:D
Παιδιά μήπως έχει μάθει/ακούσει κανείς τι ώρα θα βγουν οι ELDRITCH και πόση ώρα θα πάιξουν?
Θα ειμαι και εγω εκει…Αλλα δεν ξερω τι ωρα θα ερθω…Θα ποσταρω αυριο να σας πω αμα ειναι να συναντηθουμε…
Η αληθεια ειναι οτι το κοινο των firewind ειναι λιγο καπως,εχεις ενα δικιο,απο την αλλη με το αν εχουν γινει εμπορικοι οι firewind δεν νομιζω οτι αυτο μπορει κανεις να το βαλει στα αρνητικα τους,ουτως η αλλως παρα πολλα συγκροτηματα και πολυ πιο γνωστα και μεγαλα σαν ονοματα επιδιωκουν να ειναι εμπορικοι.
ρε παιδιά εγώ θα είμαι στο πιτ άμα γίνει(αν και απότι έχω δει δεν γίνεται πολύ στους φάιεργουιντ)έχω κοντό μαλλί και λίγα μούσια και 8α φοράω ενα τζιν και μαύρα ρούχα από πάνω,πείτε και εσείς περιγραφές για να συνενοηθούμε:p
Paidia,ego x8es imoun sto live,kai pistevo oti itan kai gamo,erikse kai ena oreo drums solo o mark,i synavlia ta espage…