μικρά είναι ρε πως θα μάθουν … ??? :p:p
Ενα,τo Falling to Pieces
ρε το Breaking the silence το παίξανε πριν ή μετά το Maniac?.Σχετικά με τα μικρά στο πιτ και εμένα μου την έδωσε.Νέμεν και εγώ μικρός είμαι,16,αλλά δεν παίζω συνέχεια πιτ,μόνο στις εισαγωγές λίγο και μετά κοιτάω την μπάντα,ενώ οι άλλοι να παίζουν συνέχεια και δεν βλέπουν την μουσική και το μπαντ.Δηλαδή ρε φίλε πλήρωσες το εισιτήριο για να παίζεις ξύλο ή ν βλέπεις την μπάντα?Τέσπα το θέμα είναι να παίζεις λίγο και όπου πρέπει και όχι ν σπρώχνεις τν κόσμο έτσι για τν καύλα σου,γιατί άμα μπουν μέσα αυτοί που ξέρουν θα γαμήσουν κεφάλια και δεν θα σπρώχνονται απλά,αυτά:p,κατά τ άλλα οι Firewind ήταν πολύ καλοί,τα τραγούδια τα έβγαζαν ολόιδια,είχαν πλάκα(ειδικά εκεί στο μάνιακ που πήγε ο κρος στον κατσιόνη)και λέγανε και τις μαλακίες τους και γενικα ήταν καλύτεροι απότι στο σκουλγουέιβ και τον απρίλιο.Το άλλο μπαντ ήταν πιστεύω από τα ιδανικά σαπόρτ,πολύ ωραία τραγούδια,ακόμα καλύτερα σόλος,σε γενικές γραμμές στο ύφος των Firewind και αυτοί
Α ναι σωστος και το Breaking the Silence!Απλα μπερδευτηα επειδη με το Falling to Pieces κλεισανε…
περυσι θυμαμαι τον ιανουαριο παλι firewind στο principal ειμασταν στον 2ο οροφο πανω.και βλεπωντας ενας τυπος κατω να μην κανουν καλα πιτ κ ετσι σηκωνεται με νευρα,παει κατω και εγινε της πουτανας…5-6 ατομα προσπαθουσαν να τον βγαλουν…
Tha symfwnisw me pollous gia to live oti itan para poly kalo (eidika apo pleyras Firewind) oi Eldritch par’olo pou tous akouw edw kai 2 xronia den tous perimena toso sygratimenous (vevaia apo tin alli itan h prwti tous fora sthn ellada) kai episis to set list tha mporouse na einai poly kalytero kathws eleipan shmantika kommatia kata ti gnwmi mou (opws p.x. to Bleed Mask Bleed). Anyway, kata ta alla se sxesi me paliotera to Gagarin eixe poly kalytero hxo se genikes grames.
P.S.: Ayta ta malakismena pou den htan panw apo 16-17 to eixan ontws parakanei giati den hxeran pou na xtypithoun kai pou na fwnaxoun. Ase pou eixame kai ena koitos dipla mas pou tin perasa gia dhmosiografo afou den stamatise na travaei synexeia me thn camera se oli ti diarkeia tou live kai enoxlouse synexeia me tis tsirides tis. Kala to anefere ena palikari pio panw… den eimaste se synaylia tou rouva. Katalavete pou vriskeste. An einai phgainete kalytera ston xatzigianni pou sas tairiazei pio poly.
Stay Heavy.
πολύ ωραία συναυλία χτες …
τους firewnd τους είχα δει πριν κάνα 2 χρόνια στο γκάζι τότε στο παζάρι που γινόταν αλλά δεν θυμάμαι και πολλά…
χτες εγώ προσωπικά πέρασα πάρα πολύ καλά η μπάντα έπαιξε καλά (από όσο άκουσα χωρίς λάθη) γούσταρε που ήταν εκεί, ο ήχος για gagarin δεδομένα ήταν πολύ καλός (νταξ saxon δεν ξαναγίνεται )
το setlist λίγο πολύ το ξέραμε ήταν κυρίως από το τελευταίο cd τους (λογικόν)
τους eldritch δεν τους πρόλαβα από την αρχή -φτάσαμε και το gagarin να ξεκινάει στην ώρα του έλεος …- (και γελούσα με το παιδί ποιο πάνω από σαλόνικα που δεν τους πρόλαβε … )
από την μπάντα δεν είχα ακούσει και πολλά, αλλά όσα άκουσα εκεί γούσταρα και ο τραγουδιστήσς είναι μεγάλη μορφή …
το σετλιστ από χτες …
καθώς και κάποια άλλα ενθύμια από το live :
όσο για το πιτ που λέτε ποιο είναι το πρόβλημά σας ότι γινόταν ???
ότι γινόταν συνέχεια ???
η μήπως ότι ήταν πιτσιρίκια ??? εσείς δηλαδή γεννηθήκατε pro σε όλα ??? #-o
ΘΕΟΣ !!! :bow2::bow2:
Σειρα μου να γραψω για τη συναυλια σαφως πιο ξεκουραστος απο χτες αν και κληρονομησα κρυωμα απο το χτεσινο κρυο…Δεν γαμιεται θα περασει…
Ας αρχισω απο τα λοιπα και συναφη…Ο ηχος (παραδοξως) πολυ καλος…Δεν το περιμενα…Μακαρι να συνεχισουμε ετσι…Αυτα ειναι μεγαλα συν…Οσο για την ωρα εναρξης μας περιμενε και αυτη η εκπληξη…Συναυλια στην Ελλαδα να αρχιζει στην ωρα της…??..Που ακουστηκε…???
Ας παμε τωρα στους Eldrich…Αν και δεν ηξερα κομματια τους καλοι φανηκαν και διασκεδασα και τη διασκευη στο My Sharona των Knack…Ο τραγουδιαρης παλευε να το παιξει θεατρικος με κατι αποτομες κινησεις αλλα μαλλον κουραστικος γινοταν…Παντως συμπαθητηκοι ηταν…
Οι Firewind τωρα…Απο τις 3 φορες (με τη χτεσινη) που τους εχω δει αυτη ηταν η καλυτερη…Πολυ καλο παιξιμο…Πιστη εκτελεση κομματιων με εμφαση στον τελευταιο δισκο οπως αναμενοταν…Μου εσπαγε λιγο τα νευρα ο Κατσιωνης και εδικα με τη μπλουζα του (SEXBOmB) αλλα ενταξει…Ολη η μπαντα απεδωσε τα μεγιστα και με εκανε να περασω ωραια…Θα κανω καποιο καιρο τωρα να τους ξαναδω γιατι αυτη η εμφανιση με γεμισε και αρχισα να τους ψιλοβαριεμαι μετα απο 3 φορες…
Παντως ηταν ωραια…Αυτο μετραει…
P.S…Πουστη Guardian που το πετυχες το σετλιστ…??..Εψαχνα ωρα να το βρω το γαμωχαρτο αλλα δεν το εβρισκα…
Που στεκοστασταν ρε παιδια και σας φανηκε πολυ καλος ο ηχος?:-k
Εγω σε μερικα τραγουδια εκανα λιγο χρονο να ακουσω τα riffs…Μηπως εισασταν πισω?(πισω ημουν στους Eldritch κι οντως απο κει ηταν καπως πιο καθαρος)
Και τι παει να πει καλος ο ηχος αλλα χαμηλα οι κθαρες?Metal συναυλια ειναι,αν πασχει ο ηχος στις κιθαρες δε μπορει να χαρακτηριστει “πολυ καλος” ο ηχος…
Τεσπα εγω τα μονα που ξεχωρισα ηταν ο Cross(θεος,πρωτη φορα σχεδον δε βαρεθηκα σε drumm solo:p) και καποια σολιδια του Gus που ηταν γενικα πολυ καλος…
btw το μπάσο δεν ήταν χαμηλά ???
ή τέλος πάντων μπουκωμένο - δεν ακουγόταν … :-k:-k
εδιτ: woooot !!! 2000 post !!! 8)8)8)
Ρε το είχε ποστάρει ένας εδώ στο τόπικ αυτό,από εκεί το είδα και εγώ και το ήξερα:p