Firewind live @Αποθήκη Μύλου, Θεσσαλονίκη 19/12/2010

Απ’ οσο εψαξα, δεν βρηκα σχετικο θρεντ (και μου φανηκε περιεργο), οποτε το κανω εγω!
Για πειτε λοιπον…

Οπως θα ειμαστε καυλωμενοι απο [B]Enforcer[/B] την προηγουμενη μερα, στο καπακι παμε και [B]Firewind[/B] (για 3η φορα).
Ωραια θα ειναι ! :smiley:

Και φυσικα να αναφερουμε οτι το σαπορτ τους ειναι οι καταπληκτικοι [B]psycho choke[/B]. Το 'χω ψησει εδω και μηνες αυτο το λαιβ!

για αθηνα εχει ακουστει μηπως τπτ?

Αφού έπαιξαν με Scorpions. Κι άλλο θέλετε; :stuck_out_tongue:

Ο Gus G. ειχε πει στην συνεντευξη στο προηγουμενο Metal Hammer οτι θα κανουν headline show στην Αθηνα στο δευτερο σκελος της περιοδειας που θα ειναι την ανοιξη.

Αντε μακαρι να γινει γιατι αν μεινουμε με την εντυπωση του σαπορτ στους σκορπινος…αστα να πανε.Τι σκατα ηχος ηταν αυτος??Ο χειροτερος που χω ακουσει σε συναυλια.

καλή φάση μόνοι τους. δεν είχα πάει στην συναυλία τους με τους σκορπιονς και ο λόγος είναι ότι τους συχένομαι. ελπίζω να είναι άνοιξη.

Εχω ακουσει πολυ χειροτερο ηχο σε πολλες συναυλιες, πιστεψε με.

Εγώ είμαι Κομοτηνή και επειδή εδώ έχουμε πρόωρες διακοπές για Χριστούγεννα, σκεφτόμουν να κάτσω σ ένα φίλο Θεσσαλονίκη, αλλά θα το καθυστερήσω λίγο αφού το λάιβ είναι στις 19. O Μύλος ως χώρος πώς είναι? H ηχητική?

Ωραιος χωρος, ‘‘ζεστος’’ συναυλιακος, και με πολυ καλη ηχητικη. :wink:

Ρε παιδια μια απορια…Μηπως τελικα οι firewind ειναι τοσο <<underground>> συγκροτημα πια??
Το λεω αυτο γιατι γενικα δεν βλεπω κινηση στα ποσταρισματα.Ουτε εδω που σχολιαζουμε 4 ατομα,ουτε στην κριτικη του νεου τους cd.
Μου φαινεται πολυ περιεργο.Προσωπικα τους εχω μαθει εδω κ κανα χρονο.Ειμαι ροκας,κλασικα,γκλαμ κ ετσι.Καμια σχεση με power-speed metal.
Μολις τους πρωτοακουσα η αντιδραση ηταν η γνωστη…<<Μα ειναι αυτοι ελληνες??>>.Καθησα λοιπον,εψαξα ολους τους δισκους κ τους ελιωσα.
Απλα μ χει κανει μεγαλη εντυπωση που δεν βλεπω τοσο ενδιαφερον ουτε για τη συναυλια,ουτε για το νεο cd τους…Ισως ειναι οφ τοπικ λιγο αυτο,αλλα θα ηθελα ν ακουσω κ καποια αλλη γνωμη πανω στο θεμα…
Εχουμε ενα συγκροτημα που ΣΠΕΡΝΕΙ κ δεν το στηριζουμε???

να δω τι αλλη μαλακια θ’ακουσουμε

Χαλαρωσε μικρουλη

Eνταξει panoblowjob,απλα γελασα αυθορμητως με το ποστ.

εκει θα ειμαστε να τους γουσταρουμε αλλη μια φορα!

Για ελα να τα πεις απο κοντα ολα αυτα…Προτιμοτερο απτο να παιζεις τον μαγκα στα φορουμ.
Κ ναι,το nιckname το καταλαβες.Μ αρεσουν πολυ οι blowjobs.Ρωτα κ την αδελφη σου.

Λοιπον επειδη ξεφευγει πολυ το πραγμα κ δε γουσταρω να πεφτω στο επιπεδο καποιοων μαϊντανων των φορουμ,αν τα βλεπει καποιος moderator ολα αυτα ας τα διαγραψει.

Εισαι επιθετικος.Στατους,στηριξη και προμο εχουν γενικα οσο τους αναλογει και μεγαλυτερο μη σου πω.Ο αριθμος ποστς για τη συναυλια τους σε ενα τοπικ ενος φλορουμ στο ιδερνετ δε σημαινει και πολλα.Αυτο μας ελειπε τωρα,ποστ αγανακτησης που δε στηριζονται οι αντεργκραουντ φαιργουιντ.Γραφικε.

(τη ρωτησα και ειπε οτι κανεις καλες)

Κατα τ ’ αλλα συμφωνάω με παμπκιν

Βγαινει και ετσι νοημα μωρε(μεγαλη κουτσομπολα η αδερφη μου).