Firewind Live In Athens!

:o

Βρήκαμε και κάτι κοινό; :roll:

:stuck_out_tongue: :lol: :lol:

Ε τότε ν’ αλλάξω!!!:lol: :lol:
Πάντως ο τραγουδιστής τους τότε (Fredrick νομίζω) δε συγκρινόταν με τους άλλους που πήραν μετέπειτα…

Καλύτερη φωνή μακράν είχε ο Chity, εκφραστικότατη.

[SIZE=“1”]Άσχετα που ήταν σαν γλιτζίλος![/SIZE] :lol:

:-k
Nαι, καλύτερη φωνή είχε ο “Sri Lankan” Chity Somapala! :metal:

Μετά έρχεται ο Stephen Fredrick που είχαν στους 2 πρώτους δίσκους! 8)

Και τέλος, ο Apollo είναι καλύτερος μόνο από τον Brandon Pender που τραγουδούσε στο demo του '98! :lol:

Mε κορυφαία ερμηνεία του το Land of Eternity! 8)

H φωνή του Somapala (αν δεν κάνω λάθος είναι γιος ενός πολύ διάσημου τραγουδιστή στη χώρα του) δε μου αρέσει καθόλου… Όπως επίσης μέτριο δίσκο θεωρώ και το Forged by fire8)

Καλα εισαι…Μετα τους Lordi και η Σερβια πηρε τη σκυταλη…:slight_smile: :slight_smile:
(Lordi = Θεοι μονο κ μονο π εκαναν την αρχη :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: )

Τεσπα, γούστα. Πάντως αν θές δώσε του μία ευκαιρία στους Civilization One, άκουσα το Revolution Risng και μου φάνηκε αρκετά καλό!

Υ.Γ. Το πόστ αυτό θα πήγαινε κάλλιστα και στο Heavy - Epic - Power Κυκλοφορίες topic :roll:

Νομίζω εγώ την τράβηξα αυτή… χεχε! Δε θυμάμαι! :stuck_out_tongue:
Πάντως, τελικά έχει και ο φριντομ φωτογραφικό ταλέντο! :smiley:

To συγκεκριμένο στυλ θέσης πληκτρών, έχω την εντύπωση ότι το έχει πάρει ο Κατσιώνης από τον αγαπημένο του Johansson.

Ξέχασα να τον ρωτήσω γι’ αυτό στη συναυλία! #-o

Μα ολοι απο αυτον το εχουν παρει!!δεν ειναι ο μονος που παιζει ετσι πλεον!

Einai thema praktikotitas! Einai poio voliko se aytin tin thesh na kaneis anevokatevasmata. An kai kai to kalytero einai to kathisto alla den kollaei gia rock/metal synavlia etsi??8)

εμενα μ’αρεσει κι’εκεινο που ειναι σαν κιθαρα με πληκτρα! γαματο δεν ειναι?

[SIZE=“4”]ΩΠΑ!!![/SIZE]

:lol2: :lol: :lol3:

“Say…say the magic word!” :lol: Eurovision με Ρακιντζή μου θυμίζει! Τι γέλιο ήταν κι αυτό…

η καλυτερη ελληνικη συμμετοχη μαζι με το μαθημα σολφεζ! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ακριβως, δικια σου φωτο ειναι αυτη!!!8)

Σορρυ που δεν το ανεφερα, θυληκε Κισατζεκιαν…:smiley: :stuck_out_tongue:

Όλα τα λεφτά το μθμ σολφέζ… αλλά το άλλο, έλεγε πιο πολύ από τους Α.Μ.Α.Ν.!! Που έλεγε “I’m malakas, M.A.L.AKAS.” :lol:

Ασυγχώρετος! Έχεις το δημιούργημά μου, του οποίου κατέχω τα πνευματικά δικαιώματα, και δε μου το έχεις καν στείλει! Κακούργε! :stuck_out_tongue: