Firewind Live In Athens!

Ε ενταξει ηθελα να τους δω τους Nightσtalker (Καλα το τι μπαφονια σκασανε δεν λεγεται!Μαστουρωσα!!)
Την αλλη φορα να το πειτε απο πριν!

to apokorifwma pantos htane sto Tyranny.egine wraio pit

Η καλυτερη στιγμη του live ητανε το teenage idol!! Μονο και μονο να βλεπατε το Δημητρη, ολα τα λεφτα!!:smiley: :stuck_out_tongue:

Επισης θα πω και τα between H&H(και ας γκρινιαζουν μερικες:p ), falling to pieces, insanity, tyranny…

Ε, δε μου ζήτησε να γίνω το μοντέλο του! Αν είδα την έκθεσή του με ρώτησε! #-o :lol:

Κοίτα, μέχρι Φεβρουάριο έλιωνα! Αλήθεια! Πάντως εγώ μάλλον γκρινιάζω έτσι κι αλλιώς! Χαχα! Εσύ δε μπόρεσα να σε ρωτήσω τι τάξη είσαι… :? Η Γ’ Λυκ. έχει τη γλύκα της…

(άκυρο…πρέπει να σπουδάζεις ήδη! χεχε!)

Κορυφαία στιγμή εγώ πάντως θεωρώ ότι ήταν το Τyranny καθώς εκεί καραγούσταρε ο κόσμος. :slight_smile:

Olo to Live guyz htan fovero!Kai oi Nightstalker mas eftiaksan alla kai oi Firewind gkazwsan to gkazi ki allo!:stuck_out_tongue:
Goustarw kai ta 3 sygrothmata giati evalan eishthrio mono 5 euros , goustaran na porw8oun me tous sympatriwtes tous kai den h8elan na ta arpaksoun!

Μπορεί να μην τα “άρπαξαν” άμεσα από εμάς, αλλά τα πήραν έμμεσα, μέσω δήμου, που εμείς τον πληρώνουμε! :wink:

Ακριβώς!
Δεν υπάρχουν πια πολλές μπάντες που να παίζουν για την κάβλα τους. :wink:

Μόνο στα garage… :wink: :respect:

Εντάξει, πολλές από τις μεγάλες γουστάρουν πολύ ακόμα, αλλά σίγουρα, καθότι επαγγελματίες, κοιτάνε και τα λεφτά! :dunno:

Tάδε έφη Νικήτας Κακλαμάνης:Είμαι μεγάλος οπαδός των Firewind και ο νέος τους δίσκος ονόματι Allegiance παίζει στη διαπασών κάθε πρωί μέσα στο Δημαρχείο…Ηταν τιμή για τον Δήμο μας που τους φέραμε…

#-o #-o #-o :lol: :lol: :lol:

οχι απλα τριχες, δν παλευοταν ενα πραγμα…με τιποτις…δν ειναι πραγματα αυτα…τοσος λιγος κοσμος…ακομα κ στο schoolwave πολυ περισσοτερο κοσμο μαζευε (αλλα αλλο schoolwave…τρελη προωθηση…:stuck_out_tongue: )Τεσπα, εγω το καταευχαριστηθηκα…8O 8O 8O

οι infidel παλι δν παλευοντουσαν με τιποτα…

Ο κόσμος έχει να ασχολείται με καλύτερα πράγματα!

Όπως το να περνάει εποικοδομητικά την ώρα του βλέποντας Eurovision! #-o :lol:

εγω παντως σας το ειπα:προλαβαινουμε να παμε να δουμε τη eurovision αλλα εσεις δν με ακουγατε!!!Φατε τα τωρα! χασαμε και τις λεσβιες που το σηκωσαν…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: ::smiley: :smiley: #-o

:lol:

Στο μεταξύ ούτε τηλεόραση είδα κθλ στιγμιότυπα.
Τελικά είναι καλό να απέχεις από την τηλεόραση που και που! :smiley:

οχι απλα καλο: τρικαλο!!! δν παλευοταν μ ειπαν το τραγουδι της eurovision π βγηκε…

Έπρεπε να σε είχαμε ακούσει! Πόσο δίκιο είχεεεεεεες :cry: :stuck_out_tongue:

Μπήκα στο σπίτι την ώρα που έβγαινε ο νικητής και το είδα… Μια μπαλάντα ήταν και το περίεργο είναι ότι η κύρια τραγουδίστρια δεν ήταν ξέκ*λο :stuck_out_tongue: Έχει αποκτήσει επίπεδο η Γιουροβίζιον:cold: !!

ante meta apo afti tin emfanisi,kairos na grafteite kai ston fanclub ton firewind!:stuck_out_tongue:

To Aggliko Kerrang! aytis tis evdomadas kanei review sto live pou kanane sto Londino prin apo 3 vdomades kai tous apothewnei!:smiley: 8)

To between heaven and hell είναι για μένα το καλύτερό τους…8)