Infidel δεν παλεύονταν γι αυτό πήγα απ’το παζάρι την ώρα που παίζανε…
Stalker τα σπάσανε για άλλη μια φορά
Για firewind τι να λέμε τώρα,σπουδαία μπάντα και πάνω απ’όλα τα παιδιά προσγειωμένα…
Κρίμα που ο κόσμος ήταν τόσο λίγος,αλλά τί να κάνουμε,λίγοι και καλοί…
Ας πρόσεχαν…αυτοί έχασαν:wink:
Μπορει να ειναι σπουδαια μπαντα, αλλα μονο προσγειωμενοι δεν ηταν. Πολλα σολος, αρκετη ποζα και ο Apollo αρκετα ψωνιο απ’ οτι μου φανηκε. Κατα τ’ αλλα, επαιξαν πολυ καλα και ειχαν ικανοποιητικο σετλιστ. Για αλλη μια φορα μπραβο για την πολυ καλη τιμη.
Το παζάρι δίσκων ήταν ψιλοαδιάφορο…
Ebay rules! 8)
Οι Infidel έπαιξαν και δεν ακούμπησαν…
Ευτυχώς, τα λέγαμε με τα παιδιά του forum και πέρασε η ώρα χωρίς να το καταλάβουμε!
Οι Nightstalker αρκετά καλύτεροι, πραγματοποίησαν αξιοπρεπή εμφάνιση, αλλά και πάλι δεν τους πολυπρόσεξα, γιατί εξακολουθούσα να μιλάω με τα παιδιά του forum…
Οι Firewind τώρα…
Αρκετά καλός ήχος, όχι τίποτα φοβερό όμως, συμπαθητικό setlist, αν και λείπανε κάποια κορυφαία tracks, και κόσμος όχι πάνω 1500 άτομα! Και πολύ λέω!
Δεμένη μπάντα σίγουρα!
Ο τραγουδιστής σαν frontman δεν λέει τίποτα, σαν φωνή κάτι έκανε, αλλά είναι κατώτερος από τους 2 προηγούμενους κατόχους του μικροφώνου!
Ο drummer κανονικός “ξυλοκόπος”! Μια χαρά τα κοπάναγε…
Ο Gus είναι ψιλοποζέρι (και καλά κάνει), όλη την ώρα headbangin’, πόζα, ταυτόχρονα με riff-άρες και sol-άρες! 8)
Ο μπασίστας, απλά διεκπεραιωτής του ρόλου του!
Ο Κατσιώνης μια στις κιθάρες και μια στα πλήκτρα! Τον προτιμώ, φυσικά, στο πρώτο!
Στα θετικά, η διασκευή-έκπληξη του θεϊκού έπους “Teenage Idol” των Blackfoot! :yahoo:
Μόνο 2 κοπελιές που περίμεναν κάποια άλλη διασκευή, ψιλοαπογοητεύτηκαν…
Προσωπικά, κ-α-τ-α-π-ο-ρ-ώ-θ-η-κ-α, αλλά οι περισσότεροι δεν φάνηκαν να συμμερίζονται τον ενθουσιασμό μου! Χαχα!
Κατεβάστε το τ-ώ-ρ-α, όλοι εσείς που δεν το ξέρατε! :yes:
Στα αρνητικά, τα πολλά (guitar, drums, keyboards) solos από το δεύτερο τραγούδι και μετά, καθώς επίσης και η διαπίστωση ότι οι τωρινοί Firewind, δεν έχουν καμια σχεση με τους Firewind του 2002 που γνώρισα και μου άρεσαν πάρα πολύ… :?
Τα έπη από τον πρώτο δίσκο (ειδικά το ομώνυμο) δεν εκτελέστηκαν με τον τρόπο που υπάρχουν στο δίσκο, αλλά πολύ πίο εύπεπτα, με keyboards, αντί για ρυθμικές κιθάρες κ.τ.λ. :thumbdown:
Αντιθέτως, τα κομμάτια από τον τελευταίο τους, τα έπαιξαν ά-ψ-ο-γ-α και με πολύ κέφι και παραδέχομαι ότι σαν live εκετελέσεις μου άρεσε π.χ. περισσότερο το “Falling To Pieces” (που δεν το μπορώ στο album!) παρά το “Between Heaven And Hell” (που το λατρεύω στην αυθεντική του εκτέλεση!) :roll:
Κάποιοι-ες θα καγχάσουν με αυταρέσκεια με αυτήν μου την παραδοχή, αλλά τα πράγματα έτσι είναι…
εγω που ειμαι 15 χρονων και μου ειναι δυσκολο να πεισω τους γονεις μου να πηγαινω σε μια συναυλια τον μηνα πρεπει να ντρεπομαι?
βεβαια δεν το παλεψα κιολας γιατι κανω αγωνα για να παω τριημερο στο ροκγουειβ,αν και με βλεπω μονο στους μεταλλικα να πηγαινω
Να τους ελεγες οτι πας για καφε,εξαλλου και σαββατο βραδυ ηταν και η συναυλια κοστιζε οσο ενας καφες οποτε ειχες ενα αλλοθι…
Χαλαρά η καλύτερη στιγμή της βραδιάς,τώρα που ξαναβλέπω τη συναυλία…8)
Αμα τον βλεπατε πως εκανε… Δημητρη εισαι μορφη ρε!!!8)
Ονοματα δε λεμε, ετσι Αλοη??
Κάντο upload και στείλ’ το, τώρα! :lol:
What do you mean, κύριε; :-k
Oi Ιnfidel δεν παλευονταν!!!
Οι Nightstalker Τα σπασανε…και οι απο κατω τα σκασανε(Οσοι καταλαβαν καταλαβαν:p )
ΟΙ Firewind Εσπειραν πολυ καλη αποδοση και ηχος πολυ καλος!!!
Απολαυστικη συναυλια!οσοι δεν ηρθαν εχασαν!!!
Καταρχάς το παζάρι δίσκων από ότι έμαθα ήταν μέτριο…Κατα δεύτερον υπήρχε έκθεση φωτογραφίας του φίλτατου Χρήστου Κιζατσεκιάν (ο ίδιος μου το ανέφερε βασικά…) την οποία δυστυχώς δεν επισκέφτηκα…Κατα τα άλλα ο χώρος ήταν πολύ καλός,οι μπύρες έρρεαν άφθονες,η παρέα είμασταν super (Ηail… ),oι Infidel ήταν αδιάφοροι και βαρετοί,οι Nightstalker ροκάρισαν αναλέητα με βρώμικο heavy/stoner ήχο,και οι Firewind πρόσφεραν ένα πολύ καλό live αν εξαιρέσουμε κάποιες καγκουριές και γλαφυρότητες τύπου Manowar…(u know what i mean…:lol: :lol: 8) )…Και εις ανώτερα…
8)
Ο Davidian απλά ζηλεύει! Χαχαχαχα! :lol: Παραδέξου το επιτέλους!
Καλά, τόσες ώρες ήμασταν εκεί τα ρεμάλια και δεν πήγαμε στην έκθεση φωτό. Και μου είπε και ο Κισατζεκιαν αν πήγα… ντράπηκα λίγο που είπα “όχι …ακόμα!” #-o αλλά οκ!
Κοίτα ότι πρέπει να διαβάσεις το “βιβλίο του Heavy Metal” είναι γεγονός! Το καλό είναι ότι είσαι (σχετκά) μικρή οπότε έχεις καιρό μπροστά σου, αρκεί να ξεκινήσεις άμεσα όμως
Ba, min to les, borei na eftaige to olo pombwdes yfos tis bandas, power metal=poser metal!
To uexw gnwrisei meta ap osynulia kai itan poly anoixtoi ka irwtousan tin gnwmh mas gia to show, pws mas fanike ktl. Ta legame arketh wra enw eprepe na fwrtosoun kai to tour bus! O Katsionis pou eixa akousei oti einai ka iksipasmenos itan o poio anoixtos kai filikos apo olous! Kai deyteros erxetai o Apollo me ton Petro ton bassista.
Ela vedder, h periptwsh sou einai eksairesh se sxesh me tous allous apontes!
Έχεις δίκιο, αλλά εγώ δέχομαι άλλου είδους παιδεία τώρα!
Δυστυχώς δε συνδυάζονται εύκολα και τα δύο(για μένα που είμαι αρχάρια τουλάχιστον!)…
#-o #-o Το πολύ διάβασμα βλάπτει σοβαρά την υγεία…(Αloe…:lol: :lol:
) (Δεν ζηλέυω ποτέ,με φθονούν ίσα ίσα…:lol: :lol:
)
Ειπες “οχι” σε φωτογραφο??8O 8O
Πως το ΄παθες??:lol:
Δεν πιστευω να πολυδιαβαζει…Ολη μερα στο φορουμ ειναι και παραπονιεται οτι διαβαζει πολυ!!!
:lol:
Και εγω Εχω πει!!!Τωρα οτι ετυχε αθελα να εισαι εσυ…!
Σας ψαχναμε ρε παιδες, αλλα προτιμησατε να πατε μπροστα… Ντροπη…
Next time 4 sure!!!8)