Επέστρεψα από τη συναυλία στο principal,είδα και τις δύο μπάντες από την αρχή,ήμουν σχετικά μπροστά στη σκηνή οπότε δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός για τον ήχο,οι masterplan ήταν καλοί,ευδιάθετοι,έπαιξαν περισσότερο από ότι περίμενα για support,ωστόσο αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα στον ήχο,τοσο στο μικρόφωνο που δεν μπορούσες να άκουσεις εύκολα τους στίχους,αλλά και στην ρυθμική κιθάρα που θαβοταν κάπως,ενώ τα leads αντιθέτως είχαν καλό ήχο.Καποια νοήματα στον ηχολήπτη πίσω βελτίωσαν την κατάσταση στη συνέχεια.Συνολικα θετική η παρουσία τους,μια μπυριτσα ο καθένας ήπιε on stage.
10:45 μπαίνει ο Κώστας και αρχίζουν να παίζουν από το stand united,μιας και αυτό το tour που ολοκληρώνεται ήταν για την προώθηση του νέου δίσκου τους,όταν είχε έρθει ο Herbie είχα πει ότι δεν μου άρεσε τόσο το γρεζι του,στουντιακα,ωστόσο σαν performer αλλά και φωνητικά τα πήγε αρκετά καλά,επικοινωνιακός και κινητικός πάνω στη σκηνή,όταν δε μπήκε ο Apollo και είπαν ορισμένα κομμάτια δικής του περιόδου,ήταν από τα highlights να τους βλέπεις μαζί.
Ο Apollo,εντάξει,απέχει από τα live,περιστασιακά κάνει νομιζω,δεν περίμενα να πιάσει καμιά απόδοση τοπ,στις ψιλες του τραβούσε το μικρόφωνο λίγο μακρυά,αλλά το feeling ήταν εκεί,με break the silence,maniac cover,destination forever,head up high,falling to pieces.
Ο Gus G στα στάνταρ του,να πω πόσο καλός ήταν κλπ,είναι περιττό.
Συνεχεια στο gagarin,σήμερα,με guest katsionis,Apollo,τις πόρτες να ανοίγουν στις 19:00.* Ας ανεβαίνε και ο gus drax να παίξουν μαζί το fire and the fury παρέα…ναι καλά,πολλά θες.