Firewind

Δεν καταφερα τελικα να παω στην συναυλια λογω προγραμματος στη δουλεια,απο τα βιντεο που εχω δει τοσο στο gagarin,οσο και στο principal υπηρχε κοσμος,το τιμησαν το επετειακο live.Περιμενα οτι θα βαρεσουν διαλυση μετα των φυγη bob/Base αλλα το κρατησε τελικα ο Κωστης.

Νεο single,δεν μου αρεσει η ερμηνεια του Herbie εδω,υπερβολικο γρεζι. :face_with_raised_eyebrow: :face_with_raised_eyebrow:

2 Likes

Ηταν αναμενομενο,οτι αυτο το επετειακο live στο Principal Club θα εβγαινε σε Live κυκλοφορια,ειχε βιντεοσκοπηθει.

1 Like

Εχει διαρρευσει το DVD,το ειδα,αρκετα καλο,δεν φτανει το premonition live,αλλα ειναι συνολικα αρκετα καλο σε ηχο,εικονα.

1 Like

Νομιζω οτι ο Apollo ηταν ο καλυτερος τους τραγουδιστης και ταιριαζε πολυ με το στυλ τους

2 Likes

live τα έφτυνε και στα δικά του, αλλά ιδίως σε παλιότερα. είχαν 1-2 άτομα που είχαν καλές φωνές, αλλά ήταν ψώνια. αλλά πάρα πολλές αλλαγές στη σύνθεση.

1 Like

Αν θες να μας κατανομασεις τα ψωνια :upside_down_face:

Συμφωνω , απλα δεν ξερω με κολλαει-γε παραπανω η δικια του φωνη στα τραγουδια τους

O Somapala ,ο Stephen Fredrick,o Henning Basse,ο Αpollo,πραγματι ο Apollo στα live υστερουσε,ηταν και λιγο με την μπυρα στο χερι καμια φορα,αλλα νομιζω οτι αυτος παρατησε το συγκροτημα πρωτος,δεν τον εδιωξε ο Gus G,γιατι ηθελε χρονο για τον εαυτο του,γιατι κουραστηκε απο τα απανωτα tour,κατι τετοιο.

1 Like

FIREWIND will release a new studio album, “Stand United”, on March 1, 2024 via AFM.

“Stand United” track listing:

  1. Salvation Day
  2. Stand United
  3. Destiny Is Calling
  4. The Power Lies Within
  5. Come Undone
  6. Fallen Angel
  7. Chains
  8. Land Of Chaos
  9. Talking In Your Sleep
  10. Days Of Grace

Ερχονται μελωδικα σολακια. :yum:

1 Like

Το δευτερο single,εχει βαλει και πληκτρα παλι.

3 Likes

Εξαιρετικό! Αλλά μεταξύ μας, είναι τραγούδι για τον Απόλλωνα, ξεκάθαρα!

1 Like

Oπως εχω πει και παλαιοτερα,δεν με ενθουσιαζει η φωντικη γραμμη του Langhans,oυτε του Base που ηταν ο προηγουμενος,παρολαυτα εχει πολυ καλη σκηνικη παρουσια και εχει παρει ποντους απο αυτο.

Απο την αλλη,πρεπει να ξεκολλησουμε απο τον Απολο,εφυγε,εκανε τις επιλογες του,ειναι σημαντικο κεφαλαιο βεβαιως,το συγκροτημα προχωραει,βγαζει νεο υλικο και αυτο μας ενδιαφερει στην τελικη,να ειναι κατι καλο αυτο που ακουμε.

1 Like

Αλλο ενα σινγκλ,καλουτσικο ειναι.

μουσικά πολυ ωραίο, νομίζω το χαντακώνει λιγο ο χερμπις που πάει πιο πολυ σε γκρειβ ντιγκερ, παρά παουεράκι. Τον προηγούμενο γιατί τον στείλανε ?

Πριν απο 10 χρονια σε συνεντευξη εδω,στο rocking gr.

Ο Apollo δεν ήθελε να συνεχίσει με το group, ήταν δικιά του απόφαση καθαρά να φύγει από το group. Γενικά αυτοί που ακολουθούν τη μπάντα ξέρουν ότι είχε χάσει αρκετές περιοδείες και πριν δυο χρόνια, αλλά και το 2007 που είχαμε διάφορους session τραγουδιστές. Ο άνθρωπος έχει οικογένεια, έχει τα δάνειά του, έχει τη δουλειά του την οποία τη γουστάρει πάρα πολύ, είναι δάσκαλος μουσικής παρεμπιπτόντως, δεν ήθελε ν’αφήσει κι αυτή τη ζωή.

Το τέλος ήρθε όμως και για τον Γερμανό τραγουδιστή Henning Basse, «για προσωπικούς λόγους» όπως τονίζει η σχετική ανακοίνωση.

Τέλος ο Bob Katsionis και ο τραγουδιστής Henning Basse από τους Firewind του Gus G.

Και στις δυο περιπτωσεις,φαινεται πως οι frontmen παρατησαν την θεση τους στο συγκροτημα και οχι οτι εκδιωχθηκαν.

Ο Apollo δεν μπορει να φυγει και απο τους Spiritual Beggars για να ξεπληρωσει πιο ευκολα τα δανεια :stuck_out_tongue:;

To 2015, και ενώ βρισκόταν ήδη αρκετά χρόνια στο σχήμα του Ozzy Osbourne, προσεγγίστηκε από τους Megadeth, παρότι όμως ήταν μεγάλος οπαδός τους, δεν ήταν δυνατόν να αφήσει για εκείνους τον Double O. Δύο εβδομάδες αργότερα, το συγκρότημα του Dave Mustaine ανακοίνωσε την πρόσληψη του Kiko Loureiro.

Ενδιαφερον αυτο,ποσο θα ταιριαζε ομως το στυλ του στη μουσικη των Megadeth? Δεν θελει ο αλλος να ειναι σεσιονιστας με μηνιατικο μισθο,θελει ελευθερια και να κανει τα δικα του.

Διαβάζω καλές κριτικές για τον δίσκο stand united,αναμένω και την κριτική εδώ του site για την επιβεβαίωση.

1 Like

Εδω το review απο angrymetalguy,το οποιο βρισκει καλο συνολικα τον δισκο. :ok_hand:

Stand United might not live up to the standard set by its predecessor, but that doesn’t keep it from being worth your time.

1 Like

Παιδια,θα υπαρξει ριβιου για το νεο δισκο η παπαλα? :stuck_out_tongue: