Εξαιρετικό! Αλλά μεταξύ μας, είναι τραγούδι για τον Απόλλωνα, ξεκάθαρα!
Oπως εχω πει και παλαιοτερα,δεν με ενθουσιαζει η φωντικη γραμμη του Langhans,oυτε του Base που ηταν ο προηγουμενος,παρολαυτα εχει πολυ καλη σκηνικη παρουσια και εχει παρει ποντους απο αυτο.
Απο την αλλη,πρεπει να ξεκολλησουμε απο τον Απολο,εφυγε,εκανε τις επιλογες του,ειναι σημαντικο κεφαλαιο βεβαιως,το συγκροτημα προχωραει,βγαζει νεο υλικο και αυτο μας ενδιαφερει στην τελικη,να ειναι κατι καλο αυτο που ακουμε.
μουσικά πολυ ωραίο, νομίζω το χαντακώνει λιγο ο χερμπις που πάει πιο πολυ σε γκρειβ ντιγκερ, παρά παουεράκι. Τον προηγούμενο γιατί τον στείλανε ?
Πριν απο 10 χρονια σε συνεντευξη εδω,στο rocking gr.
Ο Apollo δεν ήθελε να συνεχίσει με το group, ήταν δικιά του απόφαση καθαρά να φύγει από το group. Γενικά αυτοί που ακολουθούν τη μπάντα ξέρουν ότι είχε χάσει αρκετές περιοδείες και πριν δυο χρόνια, αλλά και το 2007 που είχαμε διάφορους session τραγουδιστές. Ο άνθρωπος έχει οικογένεια, έχει τα δάνειά του, έχει τη δουλειά του την οποία τη γουστάρει πάρα πολύ, είναι δάσκαλος μουσικής παρεμπιπτόντως, δεν ήθελε ν’αφήσει κι αυτή τη ζωή.
Το τέλος ήρθε όμως και για τον Γερμανό τραγουδιστή Henning Basse, «για προσωπικούς λόγους» όπως τονίζει η σχετική ανακοίνωση.
Τέλος ο Bob Katsionis και ο τραγουδιστής Henning Basse από τους Firewind του Gus G.
Και στις δυο περιπτωσεις,φαινεται πως οι frontmen παρατησαν την θεση τους στο συγκροτημα και οχι οτι εκδιωχθηκαν.
Ο Apollo δεν μπορει να φυγει και απο τους Spiritual Beggars για να ξεπληρωσει πιο ευκολα τα δανεια ;
To 2015, και ενώ βρισκόταν ήδη αρκετά χρόνια στο σχήμα του Ozzy Osbourne, προσεγγίστηκε από τους Megadeth, παρότι όμως ήταν μεγάλος οπαδός τους, δεν ήταν δυνατόν να αφήσει για εκείνους τον Double O. Δύο εβδομάδες αργότερα, το συγκρότημα του Dave Mustaine ανακοίνωσε την πρόσληψη του Kiko Loureiro.
Ενδιαφερον αυτο,ποσο θα ταιριαζε ομως το στυλ του στη μουσικη των Megadeth? Δεν θελει ο αλλος να ειναι σεσιονιστας με μηνιατικο μισθο,θελει ελευθερια και να κανει τα δικα του.
Διαβάζω καλές κριτικές για τον δίσκο stand united,αναμένω και την κριτική εδώ του site για την επιβεβαίωση.
Εδω το review απο angrymetalguy,το οποιο βρισκει καλο συνολικα τον δισκο.
Stand United might not live up to the standard set by its predecessor, but that doesn’t keep it from being worth your time.
Παιδια,θα υπαρξει ριβιου για το νεο δισκο η παπαλα?
Μεγάλη έκπληξη για τους φίλους των Firewind
Ο Apollo Papathanasio θα είναι ο special guest των Firewind στις δύο συναυλίες του συγκροτήματος με τους Masterplan και τους Sunburst σε Θεσσαλονίκη (6/12 στο Principal Club Theater) και Αθήνα (7/12 στο Gagarin 205).
Σχεδόν 12 χρόνια μετά από την αποχώρησή του από το συγκρότημα ο τραγουδιστής θα ανέβει και πάλι στη σκηνή με τους Firewind!
Χμμ…ενδιαφέρον o guest,δεν πρέπει να χαθεί αυτό.
Οι Sunburst θα παίξουν σε Αθήνα/Λάρισα, όχι Θεσσαλονίκη.
Ο αρθρογράφος εδώ στο ροκιν μεγάλη επιτυχία πάντως, έβαλε φωτογραφία του Henning Basse στην είδηση, τον μοναδικό τραγουδιστή που δεν θα εμφανιστεί δηλαδή
Είπε χτες σε live stream μέσω insta,ότι θα κάνουν ο apollo και ο Herbie κάποια ντουετα μαζί στις συναυλίες ως guest.
Θα είμαι παρών στις 6/12,με απολο guest μετά από 10 χρόνια,για masterplan δεν έχω ιδέα τι παίζουν,δεν ξέρω το υλικό τους αλλ οκ θα τους δω δεν με πειράζει.
Οπότε,με απολο θα παίξουν και υλικό από την δική του περίοδο. Πολύ γκριζαραν τα μαλλιά του,στα λάιβ τις περισσότερες φορές έχανε λίγο σε απόδοση,έπινε μπύρες onstage,είχε μπάκα κλπ.
Κακώς θα έλεγα,θα βλέπαμε δύο πολύ καλούς κιθαρίστες την ίδια ημέρα,θα τους δουν μόνο οι Αθηναίοι.
αχεμ… νταξ, γκραποου, γιορν και διάφοροι άλλοι έχουν παίξει. κρίμα δλδ να μην γνωρίζεις. τα 3 πρώτα με γιορν μετράνε, το άλλο με τον dimeo απο Riot, καλούλι, άλλα διαφορετικό. Του άλτζι, δεν τρελάθηκα, αλλά γούστα είναι αυτά.
Επέστρεψα από τη συναυλία στο principal,είδα και τις δύο μπάντες από την αρχή,ήμουν σχετικά μπροστά στη σκηνή οπότε δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός για τον ήχο,οι masterplan ήταν καλοί,ευδιάθετοι,έπαιξαν περισσότερο από ότι περίμενα για support,ωστόσο αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα στον ήχο,τοσο στο μικρόφωνο που δεν μπορούσες να άκουσεις εύκολα τους στίχους,αλλά και στην ρυθμική κιθάρα που θαβοταν κάπως,ενώ τα leads αντιθέτως είχαν καλό ήχο.Καποια νοήματα στον ηχολήπτη πίσω βελτίωσαν την κατάσταση στη συνέχεια.Συνολικα θετική η παρουσία τους,μια μπυριτσα ο καθένας ήπιε on stage.
10:45 μπαίνει ο Κώστας και αρχίζουν να παίζουν από το stand united,μιας και αυτό το tour που ολοκληρώνεται ήταν για την προώθηση του νέου δίσκου τους,όταν είχε έρθει ο Herbie είχα πει ότι δεν μου άρεσε τόσο το γρεζι του,στουντιακα,ωστόσο σαν performer αλλά και φωνητικά τα πήγε αρκετά καλά,επικοινωνιακός και κινητικός πάνω στη σκηνή,όταν δε μπήκε ο Apollo και είπαν ορισμένα κομμάτια δικής του περιόδου,ήταν από τα highlights να τους βλέπεις μαζί.
Ο Apollo,εντάξει,απέχει από τα live,περιστασιακά κάνει νομιζω,δεν περίμενα να πιάσει καμιά απόδοση τοπ,στις ψιλες του τραβούσε το μικρόφωνο λίγο μακρυά,αλλά το feeling ήταν εκεί,με break the silence,maniac cover,destination forever,head up high,falling to pieces.
Ο Gus G στα στάνταρ του,να πω πόσο καλός ήταν κλπ,είναι περιττό.
Συνεχεια στο gagarin,σήμερα,με guest katsionis,Apollo,τις πόρτες να ανοίγουν στις 19:00.* Ας ανεβαίνε και ο gus drax να παίξουν μαζί το fire and the fury παρέα…ναι καλά,πολλά θες.
Προβλέπεται μεγάλη liveara η σημερινή τόσο εξαιτίας των guest αλλά και επειδή τα support είναι
Πως πήγε το live στην αθηνα,πρέπει να ακούσατε πολλά σολίδια.
Apollo πως τον είδατε?