Flotsam and Jetsam Live Αθηνα 14/5/15, Θεσ/νικη 15/5/15

Τρελα!!!

Απ ο,τι βλεπω πεφτει ιδια μερα με Agathocles ελπιζω κατι να γινει να παμε και στα δυο.

Και τα δύο στο ΑΝ είναι ρε, δε θα χρειαστεί να τρέχεις κιόλας :stuck_out_tongue:

Σωστο κι αυτο :wink:

FLOTSAM AND JETSAM, SPIDER KICKERS, DEATH COURIER, MEMORAIN στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ!

http://www.rockoverdose.gr/news_details.php?id=36956

Με ψηνει αυτο, βλεπουμε μεχρι τοτε αλλα παιζει πολυ δυνατα, κυριως για τους 2 πρωτους δισκους βεβαια.

ας βάλει κάποιος στον τίτλο και λαρισα μια μέρα πριν(13) :smiley:

εισητηρια των 15? εχει ακομη Θεσ/νικη και που ?

Τσιμπησαμε 4 σημερα απο Nephelim τελικα

τα πρώτα 100 εισιτήρια με το 15ευρω για τιμή, τελείωσαν στη λαρισα. πάμε με των 18 τώρα.άντε κόσμε!

ξερει κανεις τι setlist εχουν στο περιπου ?

Θα παρουσιάσουμε κατά 95% κλασσικό υλικό! Η setlist μας ποικίλει καθώς προσπαθούμε να παίξουμε κομμάτια που ζητάνε οι οπαδοί μας. Θα σου πω μόνο πως θα έχει από Doomsday, She Took an Axe, Desecrator, NPFD και το Dreams of Death κ.ά.

Συνεντευξη στο Rock Overdose

http://rockoverdose.gr/news_details.php?id=38418

μαλακία τους., εγώ ήθελα ένα πιο ισορροπημένο σετ. αφού και πέρα απο τα παλιότερα τους άλμπουμ, υπάρχουν καλά κομμάτια στα υπόλοιπα. καταλαβαίνω την ανάγκη να ικανοποιήσεις τον μπαμπη το μέταλλο, αλλά, τι καημός η κάθε μπάντα να βάζει αυτογκόλ ρε πούστη μου…

επίσης. σε σετ με 14 κομμάτια, το 95% πρέπει να βγαίνει κάπου στο 0,70κατι για τα υπόλοιπα :stuck_out_tongue:

Δηλαδη μια χαρα… Δεν υπαρχει συγκριση crismon οπως και να το κανουμε με τα 2 πρωτα επη.

Mπαμπης ο Μεταλλος

:lol:

ναι, αλλά εγω ας πούμε θέλω να ακούσω και 2 κομμάτια απο το cold πχ(δεν παίζουν . έτσι και αλλιώς). και γενικά κάποια πρόσφατα. μην ζητάνε μετά να τους βοηθήσουμε να μαζέψουν χρήματα για νέο δίσκο και δεν τον τιμούν οι ίδιοι…

βέβαια είδα την προηγούμενη περιοδεία, και το setlist μου κάνει αρκετά. βασίζεται προφανώς στα 2 πρώτα, αλλά έχει και άλλα κομμάτια όπως και πρέπει. και μπαμπη μου ίσως η δήλωση τους είναι απλά για να τραβήξουν κόσμο. λογικό αντί να πουν ελάτε όλοι να ακούσετε Gitty Up και Play your part(Τυχαία κομμάτια…)

Κι εγω θελω πολλα πραγματα στη ζωη μου, δεν μου καθονται ομως :stuck_out_tongue:

Στα αλλα που λες συμφωνω 100%. Απλα με τους Flotsam πιστευω η διαφορα του κλασικου υλικου με τα επομενα ειναι πολυ μεγαλη, οποτε δικαιολογειται αυτη η μονομανια.

χαχαχα

και εγώ το πιστεύω, αλλά και στα επόμενα υπάρχει ψωμί, και κάτι θα παίξουν και απο εκεί. λίγες μέρες ακόμη(διαπίστωση της στιγμής. έχω πολύ καιρό να παραβρεθώ σε Live. επιτέλους)

*αυτό το Λαρισα στον τίτλο δεν μπήκε ποτέ ε? :stuck_out_tongue:

πάντως το 2010 είχαμε ακούσει 3 από quarto (never to reveal, natural enemies, swatting at flies), 1 από drift(smoked out), 1 από high (forkboy) και 10 από τα 3 πρώτα. Δε ξέρω τι θέλω τώρα, και γω τους αγάπησα στα 80ς αλλά πόση νοσταλγία πια, και γιατί στηρίζαμε στα 90ς? (προσωπικά όχι από κεκτημένη ταχύτητα)

τα έφαγε η ζεστή τα πουλάκια μου

Πηγε κανενας στη συναυλια της Λαρισας να μας πει τι εγινε ?

πήγε .

αναμενόμενος ο χρόνος που έπαιξαν, μια ώρα και 25 λεπτά. το σετλιστ που περίμενα τελικά με μίξη κλασικών με μεταγενέστερων κομματιών με βάρος προφανώς στην πρώτη περίοδο. θεουλης ο ντραμμερ . ο eric έκανε 2 κομμάτια να ζεσταθεί στην φωνή.βέβαια μπορεί να φταίει και ο απαράδεκτος ήχος στα πρώτα 3 κομμάτια, κάτι που ευθύνεται το μαγαζί και κάποιος συγκεκριμένα… δεν απασχολεί εσάς τους υπολοίπους αυτό. δικό μας θέμα…
πάντως σε καλή κατάσταση η μπάντα και ας ήταν το πρώτο λαιβ αυτό χθες . άντε και ενα warm up αμερικα . με το κομμάτι που τελειώνει το λαιβ, θα έπρεπε να τελειώνουν όλα τα λαιβ. όλων των μπαντων!
να πάτε όσοι το σκέφτεστε

επίσης. ρε παλικάρια… 12 παρά τέταρτο οι flotsam?!! δεν ξέρω ποιος φταίει, αλλά να σκεφτόμαστε και τον κόσμο που έρχεται και σκάει το γαμηδι το αντίτιμο του εισιτηρίου . ήρθε κόσμος απο βελεστινο, βολο, άλλες περιοχές, απο την δουλειά του, και ήταν αναγκασμένος να πέσει ξερός στο τέλος. άλλοι έφυγαν που δουλεύουν πολύ πρωί ή έπρεπε να επιστρέψουν στον τόπο που μένουν και δεν ηταν λαρισαιοι. για το θεο δηλαδή. άμα είναι να την γυρίσουμε σε μπουζούκια την φάση.