Fly Βeeyond festival 2008

σορυ κιολας…δεν ειπα την καλησπερα μου ως νεο μελος εδω… καλησπερα:wink:

περι new york dolls:κυριοι ο johnny thunders δε πεθανε,απλα καταλαβε οτι πεθανε.οι αλλοι μαλλον εχουν πεθανει και δεν το καταλαβαινουν.σα να εβλεπες τιποτα ζομπι ηταν

Ένα απο αυτά που με ξενέρωσαν με το συγκεκριμένο φεστιβάλ (γενικά) πάντως ήταν και το οτι έπαιρναν στοιχεία μας όταν πηγαίναμε να αγοράσουμε εισιτήριο. Οκ, “το κάνουμε ώστε να σας ενημερώσουμε τηλεφωνικώς εφόσον αναβληθεί” λένε. Αλλά και πάλι, εγώ δε το γούσταρα αυτό, όσο και αν είναι ίσως ήσσονος σημασίας σε σχέση με άλλα.

ωρα ειναι να ζητησουν και ταυτοτητες

Σιγά μην έπαιρναν κι έναν-έναν τηλέφωνο… :stuck_out_tongue:

Γι αυτό υπάρχουν τα δελτία τύπου.

καλα που τα ειπες γιατι βαριεμαι να τα γραφω.μερικοι μονο παραπονο ειναι.τι να πεις.ολα μαυρα τα βλεπουνε.γιατι 55 ευρω γιατι δεν εχει νερο γιατι με σπρωχνουνε γιατι γιατι γιατι.Τους βαρεθηκα.να μην πατησουν ποτε σε συναυλια.αυτοι ειναι ικανοι να τους στρωσεις κοκκινο χαλι και να παραπονιουντε γιατι δεν εχει και μπλε ριγες.και δυστηχως τετιοι μαμακηδες υπαρχουν και στο χωρο του ροκ μεταλ.εγω οποτε τους πετυχαινω τους δινω και κανα μαθημα.δυστηχως πολλαπλασιαζονται.δεν πειραζει κοιτα να περνας καλα και αστους.στην τελικη αυτοι ειναι που δεν ευχαριστιουνται με τιποτα.εγω απο δω και περα με κλαψες μαμακηδες δεν ξαναασχολουμε.θα πηγαινω να κοπανιεμαι μονος μου σε μια γωνιτσα και θα γουσταρω με την ψυχη μου.αντε γιατι πολυ αναλωθηκα στους τυχαιους που χαλανε την φαση μας και που μετα απο λιγο καιρο θα ακουνε καραφωτη.

Meaning? :-k

Καμια φάπα να στρώσουν :lol:

δεν στρωνει κανεις ετσι ρε.πρεπει να αντιλαμβανεσαι τι παιζει?αν θυμασαι στο λαιβ των maiden το 88 οταν η δημοσιογραφος ρωτησε εναν οπαδο τι ηρθατε να κανετε εδω αυτος απαντησε <οχι να δω την φατσα σου παντως>.ηταν η εποχη τετοια.υπηρχε περιοσσοτερη διψα και παθος και τα ξερουμε ολοι.σημερα ειναι αλλες εποχες.και για να ειμαι ον τοπικ οι σεξ πιστολς για μενα ειναι οι σεξ πιστολς.μαγκες και τους δινω και το χερι.με ενα δισκο γιναν παγκοσμιο θεμα.δεν πηγα να τους δω γιατι δεν μπορω να πηγαινω σε ολα.αλλα αν ειχα γκαφρα θα πηγαινα.

ναι ρε πες τα 55 ευρω γιατι παραπονιεστε …τι θελετα νερο???για ηρεμηστε κωλοτσογλανια θελετε νερο το πολυ κανα φτυσιμο απο τους γκογκολ και καλα ειναι…ομολογω το κοκκινο χαλι δεν ειχε μπλε ριγες…

μα τω θεω εγω ειμαι ενας απο αυτους τους μαμακηδες που παραπονιουντε γιατι 55 ευρω ειναι πολλα και ναι δεν θελω μπυρα με 5 ευρω …αμα με πετυχεις τι μαθημα θα μου δωσεις?

ρε χαζε δεν νειωθεις.ειπα εγω οτι ειναι λιγα?σταματησα το καπνισμα για να εχω κανα λεφτο να βλεπω καμια συναυλια.λες να μην βλεπω στα φεστιβαλ του εξωτερικου ποσο καλυτερα και φτηνοτερα ειναι?εγω σου λεω πως ολα ειναι σκατα εδω οκ?και γω εψαχνα νερο στο ροκγουειβ και δεν εβρισκα ουτε δειγμα.και θελουνε και μαρκες.και χωμα αν ειχες παει φαγαμε και μοτορχεντ αν ειχεσ παει.αλλα κανω μια ερωτηση προς ολους.ποσσα γραμματα και ποσες φορες δεν εχει τραβηχτει το αυτακι των διοργανωτων?τα ιδια λεμε καθε χρονια.εγω αυτο που λεω ειναι οτι το να καθεσε μια ζωη στην μιζερια και το παραπονο ειναι υποκριτικο.αφου καναμε οσες κινησεις μπορουσαμε και αποτυχαμε η σταματαμε να πηγαινουμε η πηγαινουμε σε γνωση μας το ποσο μπουρδελο ειναι η κατασταση.ολα τα αλλα ειναι υποκριτικα και τα αποριπτω με βδελυγμια.[-X

Γραφει ο μεγα εκδοτης του Αvopolis :
'Μια άποψη για το Fly Beeyond…

Τέλος για το Fly Beeyond και σίγουρα θα το αδικούσαμε αν ενστερνιζόμασταν τις απόψεις του ‘αιρετικού’ Δημήτρη Κανελλόπουλου για αποτυχία. Σε μια σειρά από αρπαχτές άλλων διοργανωτών φέτος αλλά και τις προηγούμενες χρονιές, το Fly Beeyond φάνταζε ως η τέλεια διοργάνωση…’

Question: Σε ποιες αρπαχτες ακριβως γινεται αναφορα? Εφ’οσον το φτασατε να το θαψετε κ εσεις το FBF, πολυ ασαφεια περι αρπαχτες αλλων διοργανωτων…το μονο σιγουρο: καιρος να κανουν κανα ευχελειο τα παιδια στην ΗΒεεz…ποτε δεν ειναι αργα…

λοιπον εξυπνε μερικοι δεν καθονται με τα χερια σταυρωμενα και εγω εφαγα χωμα στο ροκγεηβ και δικαίως παραπονεθηκα και οχι οσο και να θελα να δω γκογκολ δεν εδωσα 55 ευρα προτιμησα να δωσω30 για μανου και ειναι καλο να αντιδρας και η αποχη δεν ειναι απαραιτητα η μονη αντιδραση σιγουρα ειναι η πιο ακραια και καιρια αλλα οχι η μοναδικη.

μπαι δε γεη νταμεσιον διαβασε το υφος του ποστ σου οχι αυτου του προηγουμενου και θα καταλαβεις οτι εχει επιθετικο υφος.

λογοκρισια και στο υφος?και εκει παγκοσμοιοποιηση?αααααααα φτανει πια.

νταξει ας το γαμα το εχεις δίκιο ειμαι χαζος και είχα αδικο.

πολυ λιγα τα ονοματα αναλογικα με τα λεφτα

WTF ?!!?!?

Τι έκαναν λέει ???
όνομα νούμερα κ.λ.π. ???

ισχύει το ίδιο και για rock em all ??? :-k :-k :-k :?

Επίσης θα ήθελα να πω στο μαλλιά με τη φωτογραφική (βλέπε φωτο http://www.avopolis.gr/live/FB02-Crowd-2.jpg ) οτι μου τα ζαλισε με τη φωτογραφικη του… δες και λιγη συναυλια ρε γελοιε, μην την καταγραφεις μονο.

Respect στους Sex Pistols…προς το τέλος της συναυλίας έγινε χαμός. God Save the Queen και Anarchy εδώ:

Έχω και μερικά από Massive Attack…θα τα ανεβάσω αργότερα :wink:

Γενικά το ύφος του damnation669 με ξενίζει λίγο. Δεν μπορώ όμως να μην παραδεχτώ πως κι εγώ βρίσκω κάπως υποκριτικό το να γκρινιάζεις για τόσα πράγματα (μικρά και μεγάλα) και στο τέλος να τα σκας κάθε χρόνο γι’ αυτά που σου πουλάνε, όσο σου τα πουλάνε. Δεν πηγαίνει σε κανέναν προσωπικά, απλώς πιστεύω πως η αποχή θα ήταν καλύτερη κίνηση από την παρουσία και την μετέπειτα γκρίνια σε ένα forum. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δεν πρέπει να λέγονται εδώ και τα κακώς κείμενα του εκάστοτε event.

Και γιατί να δώσεις αληθινό τηλέφωνο και διεύθυνση στους διοργανωτές όταν πας να πάρεις εισιτήρια; Αν γίνει κάτι και πρέπει να πάρεις τα λεφτά σου πίσω, θα τους βρεις εσύ.