προσωπικα, για τα δικα μου γουστα μιλαω, καλο μου ακουγεται αυτο…
πληρης διαφοροποιηση ε…?.. :-k
προσωπικα, για τα δικα μου γουστα μιλαω, καλο μου ακουγεται αυτο…
πληρης διαφοροποιηση ε…?.. :-k
Κρίμα για την duffy
Ε ρε και να γίνει κανένα μπαμ και να μας στείλουν στο νοσοκομείο 8O
ΦΕΡΤΕ RAGE AGAINST THE MACHINE.
Moυχαχαχααχαχα… 8)
Επανενώθηκαν και πλέον μπορούμε να ελπίζουμε…
13 Ιουλιου παιζουν Ιρλανδια και μετα εχουν 1 μηνα και βαλε κενο.
Εγω δεν αλλαζω πλευρο.
RATM…
[-o< [-o<
Ratm ρεεεε!!σε άλλο thread που έχει ανοίξει συζήτηση (rock 'em all) κάποιοι υποστηρίζουν ότι ratm δεν θα βγάλουν τα έξοδα για να τους κλείσουν αν ερθουν και πως θα μαζέψουν το πολύ 2000 κόσμο…και τα λένε πολλοί…τσεκάρετε το…διαφωνούσα εννοείτε κ νόμιζα ότι ημουν εξωγήινος…:papas:
Δεν ειχα πει αυτο… Απλα ειχα πει οτι οι RATM ειχαν κανει sold out το θεατρο Πετρας… εννοειται οτι σε μεγαλυτερο χωρο , θα πανε και περισσοτεροι…
Παντως, ΕΑΝ ερθουν , ΜΗΝ κανετε το λαθος και παρετε αμαξι… Ημουν τρομερα κολοφαρδος την προηγουμενη φορα και δεν καψανε και το δικο μου αμαξι
Εγώ είχα πει απλά ότι μπορεί να μην έβγαζαν τα έξοδα ΑΝ έπαιζαν στη Μαλακάσα μόνοι τους.
Η μέχρι στιγμής τελευταία ημερομηνία που αναφέρεται στο site του Neil Young είναι η 12η Ιουλίου στην Λισσαβώνα.
Έλα ρε Hotbeez, κάνε το θαύμα σου… [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< :papas: :papas:
Ρε παιδιά ας μην λέμε τίποτα για RATM γιατί έτσι ελπίζουμε περισσότερο και θα πέσουμε ανώμαλα αν δεν έρθουν τελικά. Όποιος έχει καμία επίσημη πληροφορία ας την εκφράσει.
Όχι τπτ επίσημο…η ελπίδα πεθαίνει τελευταία αν και σε τέτοιες περιπτώσεις καλύτερα να εκπλαγεις ευχάριστα (δλδ να πιστεύεις ότι δεν θα συμβεί και να γίνει το μπαμ) παρά το αντίθετο…ειδομεν…κ τους είδες δλδ κ γύρισες κύριος με το αμαξάκι σου…σωστος!!
:bow2: [-o< Μακαριιιιι
@gore: κατα λέξη είχες πει “Ποσο χωραει το θεατρο Πετρας?? Τοσοι ημασταν, παραπανω δεν νομιζω να μαζεψουν…”
@ChrisP: έχεις δίκιο, για μαλακασα έλεγες το post σου περι του αν θα εβγάζαν τα έξοδα τους
είτε RATM είτε Neil Young φέρουν το ίδιο μου κάνει… Αλλά δεν θέλω αλλά ε…κάτι από αυτά τα δύο:!: :roll:
Επειδή δε γνωρίζω, τα επεισόδια τότε από ποιούς και γιατί είχανε γίνει, ξέρει κανείς? Και στους Motorhead μια φορά είχαν καεί αμάξια, στο Λυκαβηττό νομίζω.
εγω λογω επεισοδιων στο θεατρο πετρασ θαρρω πως δν θα θελουν να ξαναρθουν, οπως δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναδουμε white stripes
αμα ερθουν ratm παντως πιστευω οτι γεμιζουν χαλαρα οποιον χωρο και να τους βαλουν, και μονοι τους…