Fly Βeeyond festival 2008

Βασικά εάν έρθουν οι Ratm θα μαζέψουν σίγουρα τον κόσμο που ήταν στους Tool και μπορεί και παραπάνω. Πολύς κόσμος δεν τους είδε τότε και στάνταρ θέλει να τους δει τώρα. Φέρτε τους να αποθεωθούμε

Βασικά συμφωνώ και με τους δύο!σε όποιον χώρο και να έρθουν!ας γίνει κανένα τρελό να κουφαθούμε γμτ!!!

Για τα επεισόδια δεν συμφωνώ. Οι Πρόντιτζι είχαν έρθει το '95 και στο μισάωρο σταμάτησαν τη συναυλία επειδή τους πέταγαν πέτρες κάτι κάφροι. Ήρθαν όμως ξανά το '04 και είχαμε πάθει μαζικά εγκεφαλικά…

[SIZE=“4”]NEIL YOUNG και τα μυαλά στα κάγκελαααα. για να δούμε…ΡΕ ΦΕΡΤΕ ΤΟΝΝΝΝΝ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑΑ[/SIZE] :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Κάλα το αποκλείω να έρθει κάποιος από αυτούς στο συγκεκριμένο φεστιβαλ, ότι ίσως έχει ακουστεί μάλλον θα αφορά άλλη ημερομηνία…

Loipon mags den xerw an to exei postarei kanenas allos alla

SEX PISTOLS sto fly beyond festival!!!

16/7

No future for us

σορυ για τα γκρικλισ πριν Sex Pistols ομως!!!

παίζει για pistols. κοίταγα το tour τους το πρωί και παίξουν Σερβία στις 13.07. και 3-4 μέρες μετα Ισπανία. οπότε παίζει πάρα πολύ. εκτός αν βάλουν την μία μέρα του fly beyond νωρίτερα και φέρουν τον Bryan Adams! :stuck_out_tongue: για να δούμε πότε θα ανοίξουν τα χαρτία τους!

Οχι.Δεν θελουμε πιστολς.RATM.

R A G E A G A I N S T T H E M A C H I N E ! ! R A T M ! ! Πως αλλιώς να το πούμε???:bounce: !!!

official pistols! χαχαχαχα!:smiley: σίγουρο κέφι.

Πως official??απο που?

στο homepage του rocking.gr το γράφει!!:slight_smile:

55 ευρώ το εισιτήριο.
Ακριβό μεν, Καραϊσκαη δε και μάλιστα με ελευθερία κινήσεων μεταξύ κερκίδων και αρένας.

Ξενερωσα.
Κρισπ παμε Μπερλιν να δουμε RATM?

Σκάσε ρε, θέλω να ξαναπάω Μπερλίν αλλά ή αυτό ή διακοπές και προτιμώ το 2ο. :frowning:

Επιτελους! Massive Attack θα παω οπωσδηποτε. Καλα ειναι τα 55 (μονο οι massive attack θελουν τρομερο εξοπλισμο) για Καραισκακη κτλ. Ομορφα αλλα λυπαμαι αυτους που χρηματοδοτουνε τις συναυλιες μου. Καιρος για δουλεια :!:

Sex Pistols??? :? :? :? :? Πιο τεράστια ξενέρα από αυτήν δεν θα μπορούσα να φάω. [-X [-X [-X

Αν δεν ανακοινωθεί κάποιο άλλο όνομα που να επιδέχεται σοβαρής αντιμετώπισης και κριτικής, θα μείνω μόνο στην πολύ αξιόλογη πρώτη ημέρα με Massive και Gogol. Aλλιώς…[-X [-X [-X

Πάντως οι Pistols θα μαζέψουν πολύ κόσμο πιστεύω. Ούτε εγώ ψήνομαι βέβαια.

Ας μαζέψουν όσο κόσμο θέλουν. Εγώ σίγουρα δεν θα συμπεριλαμβάνομαι σε αυτόν. [-X [-X [-X [-X [-X [-X