Να 'πατε ρε, το λεει ο Πετροχειλος.
Και εγώ!1η μέρα θα λέει πάντως…αχ raaaaaaaaaatm!
Χαχα!!θεός…αλλά κ πάλι αν κ το επιχείρημα είναι πολύ δυνατό, δεν…
SEX PISTOLS αυτα ειναι… το Νεβερμαιντ δε μπολοκς απλα δε παιζεται
ρε π**στη μου, σε φωτια μας εβαλαν, ειναι και οι γκογκολ μπορντελο που ναι αρκετα καλοι, αξιζει με τα χιλια… αντε τωρα να την ψαξω με λεφτα και πεφτει και κυριακη οπου την αλλη μερα δουλεια:(
κατι πρεπει να γινει
γκεγκε?
Ωχ τωρα το ειδα…Ναι ρε SEX PISTOLS…ιστορικο punk…Αυτα ειναι…
Ελπιζω μονο να ειμαι Ελλαδα γιατι δεν παιζει να το χασω…
Και πριν απο λιγη ωρα εκραζα και ζηλευα τον Davidian που θα τους δει στο Nova Rock…
Μαλακία, μάλλον θα είμαι διακοπές τότε και δεν θα βιώσω πως είναι τα ντου των πάνκιδων στο Καραϊσκάκη. Αλλά μπορεί να γίνει κάτι τελευταία στιγμή…
οχι πως θα πηγαινα αλλα απ’οτι ειδαι ειναι πανακριβα…
Σίγουρα θα μαζέψουν κόσμο πολύ οι pistols.
Όχι άλλη γκρίνια, το flybeeyond μόλις στην 2η χρονιά του έχει φέρει πολύ καλά ονόματα είναι η αλήθεια.
Φέρτε Radiohead και NIN ρε που έχετε και στο site σας να γίνει το έλα να δεις!!!
Α, και arctic monkeys, μη ξεχνιόμαστε…
Αχ αυτούς τους pumpkins ποιος θα τους φέρει γμτ???
Με καλυψε! :lol:
Δεν το περιμενα παντως, παρα την παραδοση που εχουμε στις εχμ… προχωρημενες ηλικιες καλλιτεχνων ~κομψη διατυπωση~.
Το κορυφαιο για μενα πανκ, αλλα τοσο… μη πανκ τωρα δυστυχως…
Eυχαριστώ αλλά δεν θα πάρω… Ποτέ δεν ήμουνα τρελός φαν των Sex pistols και σε τέτοια ηλικία…[-X
Δεν ειμαστε δα και τοσο μεγαλοι ρε παιδια!!!
ΟΚ, προκειται για μια ατεχνη μπαντα που εκανε αισθηση σε ενα ιδιαιτερο ειδος μουσικης που δεν υπαρχει πια (οχι οπως τοτε). Σιγουρα, ομως, ειναι μια μπαντα με φοβερο κεφι, ο Λαιντον ειναι τεραστια μορφη, τα τραγουδια τους τα ακουγαμε πριν απο 15 χρονια με τρελα. Θα ειμαι εκει, εστω κι αν ξερω οτι η (δικη τους) ηλικια δε βοηθαει πια και ποτε δεν υποστηριξαν οτι επαιξαν… μουσικη.
Ειδα αλλους κι αλλους γεροντες στο παρελθον που δεν με επεισαν, θα χασω ενα γκρουπ που -παροτι δεν ημουν φαν του ειδους του- με ξεσηκωνε; Εφυγαααααα.
Εκτός από Πιστολς ακούγεται ότι εμφανίζονται και οι New York Dolls, Courteneers, και ακόμη ένα μεγάλο όνομα που δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμο. Πάντως τα 75 ευρώ για δύο μέρες δεν μου ακούγονται και τραγικά πολλά, αλλά δεν με ψήνει σχεδόν καθόλου το line up…
Οποτε το φετινο φεστιβαλ προσπαθει να επαναφερει τις μερες του '80. Ισως ο Σωκρατες αποφασισε να μεγαλωσει τη χωρητικοτητα του Καραϊσκακη, αφου μετα απο τετοια συναυλια εχω μια υποψια οτι θα εχει κατεδαφιστει… Ελπιζω να μην υπαρχουν παρατραγουδα, διοτι μπορω να φανταστω το ξυλο που θα πεφτει στην αρενα. Ασε τους “μυστηριους” απεξω που θα την εχουν στημενη για τους “μυστηριους” που θα βρισκονται μεσα. Ευτυχως οι εποχες του πανκ αποτελουν παρελθον εδω και χρονια.
Το να δερνόμαστε για τη μουσική δεν παραπάει ? (για να μη γράψω τίποτε άλλο…). Καλοί οι Sex Pistols, όχι για τα γούστα μου. Όποιος πάει να περάσει πολύ καλά. Συναυλίες να γίνονται, ο κόσμος διψάει για μουσική…
Αν και με το άκουσμα της έλευσής τους δεν τρελάθηκα και πολύ μάλλον θα πάω. Έχω αμφιβολίες πάντως αν πενηντάρηδες άνθρωποι μπορούν να δημιουργήσουν αυτό για το οποίο γουστάρουμε τους Pistols.
Eγώ δυστυχως δεν ψήνομαι να τους δω γιατί είναι ένα αγαπημένο μου γκρουπ και όταν είχα δει αποσπάσματα από τα live που κάνουν τωρα απογοητεύθηκα πλήρως, πόσο μάλλον όταν τους δω και από κοντά, θα γκρεμιστεί κάθε καλή εικόνα που έχω. Όχι βέβαια ότι δεν παίζαν καλά τα τραγούδια ή τπτ τέτοιο. Αν κάνανε μία και μόνο συναυλία θα πήγαινα να την δω. Αλλά οι Sex Pistols ήταν το 1977, τώρα θα είναι απλώς μια μπάντα που θα παίζει τραγούδια των Pistols. Εγώ έτσι θα νιώθω.
I wanna destroy και πενηντάρηδες που κάνουν συναυλίες για την κονόμα δεν ταιριάζει.
εδιτ: εύχομαι να μην πάω.
Εχεις απολυτο δικιο, αλλα σιγουρα παραμενει ενα σπουδαιο γεγονος απο μονη της η παρουσια στη σκηνη, ειδικα στην Ελλαδα.
Έχω αμφιβολίες πάντως αν πενηντάρηδες άνθρωποι μπορούν να δημιουργήσουν αυτό για το οποίο γουστάρουμε τους Pistols.
Απαντησε ο Παναγιωτης
Το να δερνόμαστε για τη μουσική δεν παραπάει ?
Επειδη ισως να παρεξηγηθηκα, εννοω οτι θα κατεδαφιστει απο το “ξυλο” λογω της μουσικης, ειτε στην αρενα ή στην κερκιδα. Το “εξω απο το γηπεδο” ειναι αυτο που συμβαινει μερικες φορες σε συναυλιες απο τους Stones το '60 μέχρι τους Beastie Boys προσφατα υπαρχουν οι “αποξω” που παντα προκαλουν προβληματα για λογους ΕΚΤΟΣ μουσικης. Ειμαι σιγουρος οτι παροτι η εποχη των πανκηδων εχει περασει, ολο κα κατι θα γινει ΕΞΩ και ΜΑΚΡΙΑ απο το γηπεδο.
Δυστυχως ουτε ο χρονος γυρναει πισω,αλλα και να γυρνουσε καποιες ιστορικες μπαντες ερχονται εστω και για τα τελευταια ενσημα,οποτε οπως και να εχει,ειναι σπουδαιο γεγονος η συναυλια των Sex Pistols!!
Εαν είναι σωστο το other side του Avopolis , οι New York Dolls δεν λέει τίποτα σε κανέναν απο εμας ;
SEX pistols, gogol BORDELO!!Μα τι φεστιβάλ είναι αυτό??του σατανα!!!ουουουουουου!κυκλοφορούν και μικρά παιδιά στο forum…σα δε ντρέπονται οι αλήτες οι διοργανωτες! 8O