Και τον Foo ειδική περίπτωση . Αλλά αν ήθελαν θα μπορούσαν σιγά να ψάξουν και χορηγούς και special events και να το κάνουν θεσμό και τα πάντα όλα .
Αλλά ουπς! Για την Ελλάδα μιλάμε !
ΥΓ: καλή συναυλία να έχεις σήμερα ή κάνω λάθος ;
Και τον Foo ειδική περίπτωση . Αλλά αν ήθελαν θα μπορούσαν σιγά να ψάξουν και χορηγούς και special events και να το κάνουν θεσμό και τα πάντα όλα .
Αλλά ουπς! Για την Ελλάδα μιλάμε !
ΥΓ: καλή συναυλία να έχεις σήμερα ή κάνω λάθος ;
Διοργανωτές ήταν και η εταιρεία που κάνει τα ντοκυμαντέρ
Και έφερε μπάντα που γεμίζει στάδια
Αυτό που εννοουσα ήταν ότι αν αυτή η εταιρεία παραγωγής έμεινε ικανοποιημένη από το φετινό εβεντ , ίσως ξαναφέρει κάποιον καλλιτέχνη
U2 ήμουν μέσα όταν ήρθανε αλλά δεν θυμάμαι αν το γέμισαν . Ήταν όμως απ τα αγαπημένα μου λαηβ
Τίγκα ήταν.
Σήμερα, ε.
Αύριο δλδ
τι ΓΚΑΥΛΑ ηταν αυτη που ζησαμε !
Παιδευόμουν να βάλω vpn και να βρώ τρόπο να το κατεβάσω από το site του pbs (όπου είναι 52 λεπτά μάλιστα), και πήγαν και το ανέβασαν στο youtube
Πιστεύω ότι θα είναι ύψιστη τρομπιά να μην βγάλουν όλη τη συναυλία σε blu ray κάποια στιγμή.
απο το στομα σου και στου Grohl το αυτι!!!
Καλά, μην το περιμένετε και με καμιά τρομερή αγωνία.
οχι αλλα οπως ειπες … τα ονειρα δεν κοστιζουν.
Η αληθεια ειναι πως δεν.
…περίμενα να πεις κάτι διαφορετικό.
Κάπου πήρε το μάτι μου το full show της εμφάνισης στο Ηρώδειο . Ας κάνει την καλή κάποιος γιατί είμαι στη δουλειά και γράφω από κινητό
Ναι αυτό είδα κι εγώ αλλά δεν κοίταξα ότι είναι 50+ λεπτά μόνο
Και πάλι πιστεύω θα είναι σούπερ
Θα το δω το απόγευμα
Εχει βγει εδω και 2 μηνες αυτο ρε. Υπαρχει και τορρεντ στο DIME απο φιλτατο χρηστη που κανει capture σχεδον ΟΤΙ μεταδιδεται .
ειχε βγει αλλα το ειχαν σβησει . το ειχα ποσταρει και παλιοτερα αλλα δεν υπηρχε μεχρι προσφατα στο YouTube.
Σε συνέχεια της κουβέντας/ευχής για dvd…