Ζητουνται τεύχη του περιοδικού forest

Αυτό που λέει και ο τίτλος. Το περιβόητο FOREST δεν το πρόλαβα και το αναζητώ τώρα… Ψάχνω για οποιοδήποτε τεύχος σε καλή κατάσταση…

Ένα τεύχος είχα πάρει (για τα cd που είχε μαζί) και μετά το πέταξα στα σκουπίδια.

Mε κανα σκαναρισμα εισαι οκ ? Βεβαια το ποιος θα το κανει ειναι ενα θεμα παλι :-k :slight_smile:

Για αρχή με βολέβει το σκανάρισμα… Βέβαια εννοείται οτι θα γούσταρα περισσότερο να αγοράσω κάποιο τεύχος. Τι σατανικό έχεις στο μυαλό σου;

ρε παιδια τι επαιζε με εκεινο το περιοδικο…ητανε καθαρα για το σατανισμο οπως λεγανε η ειχε σχεση με το ακραιο μεταλ κτλ; δεν θυμαμαι γι αυτο…

Για να μην λεμε μαλακιες , αν θες να γελασεις μπορεις να παρεις Αλμανακο καλυτερα , κατι αντιστοιχο ητανε και το Φορεστ αλλα με περισσοτερο corpse paint απο οτι εχει ο Ντοναλντ ξερω γω . Νταξει τα αρθρα που ειχε για σατανισμο μπορουν να σε διπλωσουν στα δυο ροκινμανστερ , ανετα.

Νεκρομαντι αν θες να μαι ειλικρινης στο μυαλο μου εχω καποιον (ειναι θολη η εικονα) να σκαναρει το περιοδικο , γιατι εγω βαριεμαι αισχρα . Μενεις αθηνα εσυ ?

Yeap… Κέντρο συγκεκριμένα. Πώς λες να την παλέψουμε την υπόθεση;

αρκετός σατανισμός από τα καλάθια, αρκετό φασισταριό για να γελάει ο κόσμος, λίγο ομπσκιουρ μπλακ μέταλ, άνετα ο πάτος στα εγχώρια “μουσικά” περιοδικά έβερ.

Με αυτό δεν είχε γίνει ντόρος στα κανάλια τότε?

Ναι ναι… Με αυτό είχε γίνει ο κακός χαμός τότε και εν τέλει το σταμάτησαν. Πρέπει να είναι έτσι όπως τα λέει ο Bleedin αλλά για συλλεκτικούς και μόνο λόγους θα γούσταρα πολύ να έχω τα τεύχη που κυκλοφόρησαν. Αλήθεια πόσα να κυκλοφόρησαν;

πρεπει να χω πανω απο 3 τευχη αλλα τα χω χωριο. αυτο και κατι μεταλ γιουθ κτλ ηταν ολα τα λεφτα. οι δισκοκριτικες τους ετη φωτος μπροστα.

Σ’εκείνο το τεύχος που είχα εγώ, θυμάμαι μια συνέντευξη με κάποια πολωνική NSBM μπάντα, με ερωτήσεις τύπου “πώς τα πάτε με τους Εβραίους στην Πολωνία? Τους κυνηγάτε?” και κάτι τέτοια εμετικά.

Το αστείο είναι ότι το’χα αγοράσει επειδή είχε δωρο CD Nihilist (με τον έγχρωμο Alex Hellid στην κιθάρα) ΛΟΛ όμως!

Λοιπόν 28η Οκτωβρίου έχεις φύγει για μάσες και κρασιά στο χωριό και επιστρέφεις με τα Forest!:stuck_out_tongue:

Η Unisound δεν το εβγαζε?

Ακριβώς. Ο Τζανετάτος, ο οποίος παρέα με τον Γεωργιόπουλο (καθώς και μόνος του) απο το 1999 έως το 2006( ; ) είχε βγάλει 5-6 περιοδικά αμφιβόλου αισθητικής και ποιότητας, με κάποια απο αυτά, όμως, να προσφέρουν απίστευτες πληροφορίες - για να λέμε και του στραβού το δίκιο.

Τώρα, μάλιστα, έχει επιστρέψει και το περιοδικό Heavy Metal Collectors σε κάποια περίπτερα, κυρίως του κέντρου καθότι έχει απαράδεκτη διανομή, με νέα μορφή και απίστευτη προσφορά! Για 10 γιούρα αγοράζεις ένα CD obscure 80’s μπάντας, το πιθανότερο bootleg κακής ποιότητας, μαζί με ένα φυλλάδιο (που υποκαθιστά το περιοδικό) που έχει ένα κουπόνι. Αν του στείλεις 6 απο αυτά τα κουπόνια, τότε αυτός λέει ότι θα σου στείλει κάπου 25 CD.

Άραγε, θα το επιχειρήσει κανένας να του στείλει τόσα κουπόνια;

On topic, απο Forest έχω τα τεύχη 1 έως 4 και 8 έως 12. Συνολικά είχαν κυκλοφορήσει 13 τεύχη, αν θυμάμαι καλά.Το τελευταίο ήταν super-duper box set με ένα σκασμό CD, που έσταζε μισανθρωπισμό και αγνό unholy black metal συναίσθημα. Δεν το πήρα, γιατί ήταν πανάκριβο.

Το αστείο; Ακούω ελάχιστο Black Metal. Απλά, είμαι junkie της πληροφορίας!

The bad news? Δεν έχω scanner, αλλά και πάλι δεν θέλω να τα αποχωριστώ. Κρατάω αρχείο του εγχώριου metal τύπου, ενώ το γέλιο που προσφέρουν είναι επιπέδου Μοnty Pythons - τουλάχιστον.

Σε καταλαβαίνω όταν λες οτι δε θες να τα αποχωριστείς επειδή ανήκουν στο αρχείο σου. Κι εγώ συλλέγω όσα εγχώρια περιοδικά μπορώ. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

Χεχε εχω τα περισσοτερα, οπως και το περιβοητο box set με 7ιντσο Rotting Christ.
Scan lετε?

To μονο χειροτερο περιοδικο που κυκλοφορησε πρεπει να ηταν το Lemon (για οσους θυμουνται,πρεπει να ηταν για ηλεκτρονικη μουσικη).

iron, metal youth και forest :stuck_out_tongue: τρομερα περιοδικα :stuck_out_tongue: μπροστα σε αυτα το μεταλχαμμερ φανταζει terrorizer x 10

Η αγορά είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο. Τώρα για scanάρισμα δεν ξέρω… Θα γούσταρα να τα διαβάσω, αλλά είναι κόπος. Παίζει πώληση ή τα θέλεις για πάρτι σου;