Να κάνω μια ερώτηση γιατί έχω χάσει επεισόδια: τα δικαιώματα τα έχει μόνο το Ant1+; Η Cosmote Tv δεν δείχνει;
Οχι από πέρσι νομίζω το έχει χάσει η Cosmote και το έχει ο Αντ1 και το Αντ1+.
Εντωμεταξυ αν καποιος σκεφτεται να πληρωσει ΑΝΤ1+ για να βλεπει Φ1 (λεμε τωρα) πληροφοριακα το F1TV ειναι πιο φτηνο και απειρως καλυτερο και με πολυ περισσοτερες δυνατοτητες.
F1TV και με international audio είναι καλή επιλογή. Γιατί στο επίσημο μιλάμε για τρελή πολυλογία. Απλά το international audio είναι διαθέσιμο μόνο live, όχι στην κονσέρβα.
Ο Leclerc έριξε 30" στον Hamilton; Σκληρό.
Σκληρό, αλλά αναμενόμενο βάσει όσων λένε για την εξοικείωση κάθε οδηγού με την ομάδα αλλά και το μονοθέσιο
Σε κάθε περίπτωση, ήταν εντυπωσιακός αγώνας εχθές. Τρομερή οδήγηση και από Norris που από δέκατος βγήκε τέταρτος, και από Leclerc, που βγήκε τρίτος αμυνόμενος από το τρομακτικό McLaren.
Ήταν τόσο ωραίος αγώνας, που ο πρώτος και ο δεύτερος οριακά δεν μας απασχόλησαν καθόλου από ένα σημείο και μετά
Κανονικά εκκίνηση βλέπω προς το παρόν.
ο αγώνας πήγε χωρίς βροχερές εκπλήξεις τελικά
Κρίμα για την Φερράρι και το πόσο κακή διαχείριση έκανε, χαίρομαι για την Williams όμως, που δείχνει να επιστρέφει δυναμικά με αρκετά ικανούς - και συμπαθείς - οδηγούς. Όχι ότι δεν έκαναν κι αυτοί τα λάθη τους, ε
Με Πουρναράκη (νομίζω ότι ήταν αυτός, δεν τους έχω μάθει ακόμη τους παρουσιαστές) να λέει ένα κάρο μαλακίες, όμως, και με άπειρες διαφημίσεις, σκέφτομαι σοβαρά να κάνω την συνδρομή στο F1
Δεν υπάρχει σκέψη σε αυτό, F1TV και ησυχάζεις. Συν ότι βλέπεις με πολύ καλή ποιότητα και μπορείς να δεις όποτε θες.
Υπάρχει ότι είναι επί πληρωμή Αλλά ναι, είναι σημαντικό ότι το έχεις και live και on demand. Εχθές γυρίσαμε από εκδρομή κατά τις 22:00, και στις δύο ώρες που περιμέναμε να αρχίσει ο αγώνας, οριακά κοιμόμασταν όρθιοι
Sorry νόμιζα βλέπεις με Αντ1+. Ναι εννοείται ότι το μείον είναι τα 60ε το χρόνο.
Και πάλι, πιο φτηνό είναι από Αντ1+ αν θυμάμαι καλά
Στα του αγώνα:
- McLaren σε τελείως άλλο ρυθμό σε σχέση με τους υπόλοιπους.
- Piastri σχεδόν αλάνθαστος, δεν είναι τυχαίο ότι προπορεύεται στη βαθμολογία.
- Williams ευχάριστη έκπληξη.
- Ferrari μεγάλο μπάχαλο στρατηγικά και επικοινωνιακά.
- Aston Martin ο μεγάλος underperformer ως τώρα.
Το ότι ο Alonso πάει τόσο χάλια είναι ένα ζήτημα. Έχει βγει εκτός σε τουλάχιστον 2 αγώνες ως τώρα. Το ότι ο Stroll έχει 14 πόντους κι εκείνος κανέναν το λες και βλασφημία - παρ’ όλο που υποψιάζομαι ότι χέστηκε.
Αλλά θα ήταν ωραίο να τον δούμε να παίζει καλά και να γουστάρει. Νιώθω ότι φέτος έχουμε πολύ μεγάλη ψαλίδα στις ομάδες, με Alpine, Sauber, Racing Bulls και Aston Martin τόσο μέτριες που χάνει το παιχνίδι από ενδιαφέρον
Η Άστον νομίζω δεν δίνει καρφάκι για αυτή τη σεζόν, κοιτάει μόνο το '26.
Το ότι ο τσαρλατάνος πάντως Στρολ έχει μια από τις θέσεις οδηγού στ F1, είναι από τα χειρότερα ανέκδοτα, ακόμα κι αν είναι γνωστοί οι λόγοι που συμβαίνει αυτό.