[QUOTE=Gigatron;218042]Mαλάκα με ξενέρωσες, είσαι από τα λίγα άτομα που θέλω πραγματικά να δω από κοντά…
Όταν κάποιος είναι τόσο γκαντέμης όσο εγώ, πώς να ευοδώσουν τα σχέδια που κάνει;
Ούτε Muse, ούτε meeting δυστυχώς.
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια και ανταποδίδω, σίγουρα σε κάποια άλλη καλύτερη περίοδο για μένα από την τωρινή και όλα να μας πηγαίνουν καλά. Ευχαριστώ πολύ και πάλι.
Καλα επειδη εγω και το OxiOlga ως εσωστρεφη και αντικοινωνικα οντα, δεν εχουμε ιδεα που βρισκεται αυτος ο Ευριπος και τι κανει, οποιος ψηνεται να βρεθουμε κατα τις 9 εξω απο το σταθμο στη Θησειο και να παμε πορεια ας πατησει reply και ας γραψει τι χρωμα ειναι τα παπουτσια του για να τον γνωρισουμε.
Απο το Μοναστηράκι είναι λίγο πιο κοντά. Κατά τις 9 παρά. Θα είμαι με red pyramid και that’s why σίγουρα, το OxiOlga ξέρει, επομένως το χρώμα παπουτσιών δε χρειάζεται. Τα υπόλοιπα με pm!
Ούτε εγώ ξέρω,για αυτό θα πάω μαζί με τον ellanor,που έχει δεί το μέρος.Αν θέλετε του λέω να σας βρούμε εκεί.Αλλά θα ξέρω αύριο,οπότε δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα.Αν βρείτε κάποια καλύτερη πρόταση,προτιμίστε την.
Ωχ,ο ellanor εξλίσετε σε καθοδιγητή του forum.8O Τρέμε κόσμε:lol:
Έντιτ:μη ξεχάσω,δεν είδα το αδελφάκι μου σήμερα,και υπάρχει περίπτωση να υπάρξει μπέρδεμα στο θέμα του πότε θα συναντηθούμε.Όχι τίποτ σοβαρό,θα υπάρχει εκεί ο ellanor να μας οδηγίσει:p
Παντως παιδια ρωτηστε και γκοσμο αμα δεν ξερετε που ειναι, δεν δαγκανουν. Αλλωστε οι πιθανοτητες η απαντηση να ειναι “Κι εγω εκει παω, απο το rocking εισαι;” ειναι γυρω στο 90%.