Ακριβώς. Βασικά εγώ θα είμαι εύκολος, μαντέψτε τί θα φοράω…
Ο Στέλιος αποκλείεται παντως να φοράει μπλούζα Μιουζ. Ύστερα απο το σημερινό θα τους σιχάθηκε και θα έκαψε όλα τα άλμπουμ τους!
εεε-εεεεμμμμ, πάντως παιδιά… πως να το πω… (ντρέπομαι) :oops: ΔΕΝ ΞΕΡΩ βασικά που είναι το μαγαζί, πλακίτσα έκανα (ο ρεντ πυραμιντ φταίει!). Αλλά αφού θα βρεθούμε τελικά όλοι μαζί, θα πάμε κάπου αλλού τελικά, όπου να ναι! Συνάντηση του φόρουμ είναι κι αυτή!!
…Εντάξει, αστεύομαι… ας πούμε κατά τις 8.30-8.45 μια που θα είμαστε αρκετοί. Δε θα δυσκολευτούμε να αναγνωρίσουμε ποιοί είμαστε πιστεύω! Θα ανταλλάξουμε και κάνενα τηλ., μη τυχόν βρε παιδί μου, και είμαστε οκ!
Μας δυσφημεις ρε Μητσοοοοοοοο…!!!
Καπέλο για σιέστα και γυαλιά ηλίου?
θα αναρτησουμε πλακατ:p … σιγα ρε παιδες το δυσκολο απλα θα ρωταμε τον καθενα στο σταθμο “απο το ροκινγκ εισαι??” απλο
η πιο απλα θα πουμε τη φοραμε ή ακομα πιο απλα θα βαλουμε φωτο στις φωτογραφιες
Ποια φοράς καλέ?? 8O
Λοιπόν, στο Μοναστηράκι, ΕΞΩ απο τον σταθμό, πρέπει κάτι να έχει. Στην πλατεία. Ας πούμε σε αυτό το συγκεκριμένο μέρος λοιπόν. Απλά δεν ξέρω που ακριβώς. Καμιά ιδέα?
(αν καταλάβατε τώρα τι είπα)!
Λες να μην γνωριστουμε…?Γυρω στα 10 ατομα θα περιμενουν στο σταθμο…Καποιος δεν θα ρωτησει τον αλλο…? Θα μαζευτουμε…Παντως εγω θα φοραω μπλουζα AC DC αν αυτο βοηθαει…
Απλά πείτε ακριβές σημείο, μιας και θα γίνεται χαμός. Παρασκευή βράδυ θα είναι…
Ειπαμε εξω απο το σταθμο του τρενου στο Μοναστηρακι 8.30-8.45…!
Με το που ανεβαινεις ή κατεβαινεις (δεν θυμαμαι) τα σκαλια…!
Τεσπα, ΟΚ, εγώ θα είμαι εκεί με μπλούζα Muse…
τη hypnose κανει :lol: :lol: :lol: πωπω ενα ορθογραφικο λαθος εκανα και πεσατε πανω μου…κορακια:p :lol: :lol:
όχι, εσένα ειδικά το αρνούμαι, ΔΕ θα σε αναγνωρίσουμε, θα σε ψάχνουμε συνέχεια, και συ εμάς, και στο τέλος θα χαθούμε και μεταξύ μας, στον λαβύρινθο του Μοναστηρακίου! :lol:
κρααααααααα
Δεν την εκαψες ακομα μετα το αθλιο live…?
Μακαρι να μπορουσα να ερθω…αχ αχ αχ…!
Καλέ, αν κατέβεις τα σκαλιά θα βγεις πίσω στις πλατφόρμες του τρένου!!! 8O
πωπω και γαμω τα spam σημερα :lol: :lol:
Η ευκαιρια μου ειναι να κανω spamming με την pstn…Και που να μπει η dsl…
καλα τα ποστ σου με dsl τα βλεπω 433.433
OMG!!!8O 8O 8O Ποτε τα γραψατε ολα αυτα ρε??? Εγω μια προταση εκανα…
Μαλλον αγνοεις επιδεικτικως αυτο:
ΟΚ, 8:45 να ειστε Μοναστηρακι! Θα περασω να με δειτε!
που λέτε παιδιά, η γνώμη μου για το νέο δίσκο των paradise lost…
#Λοιπόν, σοβαρά, μαζευόμαστε 8.30 με 8.45 στον σταθμό στο Μοναστηράκι, αν θέλετε λέμε μέσα στον σταθμό στα εκδοτήρια των εισιτηρίων για να μη χανόμαστε, αλλιώς κάπου στην πλατεία έξω απ’τον σταθμό.