Αν πουμε συγκεκριμενο σημειο δεν θα εχει ενδιαφερον[-X
Καλυτερα να ψαχνομαστε και οσοι γνωριζομαστε να μαζευτουμε σ’ενα σημειο και να γελαμε με τους αλλους που θα ειναι σαν χαμενοι!
Αν πουμε συγκεκριμενο σημειο δεν θα εχει ενδιαφερον[-X
Καλυτερα να ψαχνομαστε και οσοι γνωριζομαστε να μαζευτουμε σ’ενα σημειο και να γελαμε με τους αλλους που θα ειναι σαν χαμενοι!
Αποφασιστε…
si si
λες? (ισχύει ΜΟΝΟ αν έρθεις ξεχωριστά απο την αδερφή σου όμως, χεεχεεεε!) :har:
Παιδια καληνυχτιζω…Τα λεμε αυριο στο σταθμο…Για οτιδηποτε νεοτερο θα με ενημερωσει ο sentient με τον οποιο και θα ερθω…Goodnight…!!
αντε last day για σπαμαρισμα στο θρεντ …αντε:p
Οι Sentient, ellanor, rasputin θα μεινουν να πλυνουν πιατα γιατι σπαμμαρουν.
και το sofi-k θα κραταει τη σφουγκαριστρα.
To sofi-k πετάγεται, και αυτό ο ellanor το σημειώνει… χεχεεεε
'Η το λεξικο.
Το sofi-k θυμαται ακομα το ποστ που περιμενει να δει “σε ανυποπτο χρονο” και περιμενει να πατησει το θαυμαστικο.
Τελος spam απο μενα, υπνος.
Λοιπόν (παίρνω το σοβαρό ύφος μου), αύριο συνάντηση 8.30 -8.45, στον σταθμό στο Μοναστηράκι, όσοι είπαμε τώρα. Μιλάμε και αύριο με pm αν είναι (πως θα είμαστε, ρούχα κλπ).
να περιμένετε και εμένα εκεί αν είναι.
Στις 9 παρα τεταρτο μοναστηρακι ετσι? Θα ειμαι με τον δαρκ…8)
Παιδια καλα να περασετεεεε!
Ριξτε ενα χορο για μενα και πιειτε και κανα ποτηρακι στην υγεια μου!
Θα κοιτάξω να είμαι και εγώ 8:30 στο Μοναστηράκι!
Θα είμαι, εκτός απροόπτου… αν τύχει κάτι θα ειδοποιήσω!
I’ll be there … 8) 8) 8) 8) 8)
CU at Monastiraki station…BYE…!!
μπορει να μου δωσει καποιος οδηγιες για το που ειναι το μαγαζι???
καλά να περάσετε παιδιά!!σε όλους όσους πάνε …στην επόμενη συγκέντρωση:)
Σας ενημερώνω ότι δυστυχώς για μένα αλλά ευτυχώς για σας έπεσα θύμα ιού και από σήμερα το πρωί είμαι κληνήρης και για να δείτε πόσο τυχεροί είστε κανένα απο τα μέχρι τώρα γιατροσόφια που ήξερα από την γιαγιά μου δεν είχε αποτέλεσμα
Καλά να περάσετε παιδιά και ειλικρινά συγχωρέστε με αλλά είναι υπεράνω των δυναμέων μου πιέτε και για μας τους απόντες κανά ποτηράκι ρε καλόπαιδα