Καλά ήταν… Καλή συνέχεια σε όσους έμειναν πίσω
Τα σπάσαμε όσοι έμειναν συνεχείστε και για μας σχόλια απο αύριο … 8) 8) 8)
Έτσι, έτσι, συνεχίστε να κανονίζετε μίτινγκ τις προηγούμενες μαθημάτων. Κάθε χρόνο τα ίδια
Έχω να πω τα εξής:
-
Χάρηκα πολύ που γνώρισα αρκετούς από σας
-
Ο Gigatron πότε έφυγε?? Ρε συ, μας χρωστάς μία thrash night. Αν έμενες δεν το γλιτώναμε το after.
-
Aν ο Davidian (=θεός) απαντήσει σε αυτό το μήνυμα θα πάψω να ανησυχώ για το αν έφτασε σπίτι του.
-
Έμαθα επί τέλους γιατί έχει κόλλημα ο thorgal έχει κόλλημα με την Σκωτία.
-
Ο Βeer Drinker είναι μέγιστος τυπάς.
-
Ο Rudolf δεν γουστάρει να ακούει Scorpions. Απλά ξέρει τα κουτσομπολιά περί του ονομάτός τους
-
Οι monterators/administators δεν κατάλαβα γιατί φύγαν τόσο νωρίς? πλήν του kourou.
-
Ο ChrisP που πήγε επίσης τόσο νωρίς???
-
Η La Rocca έχει πολύ γέλιο.
Άντε τα λέμε στο επόμενο.
Και γαμώ…περιμένω να δώ σχόλια:D
Εμορφα ητανε. Στριμωγμενα και δεν μπορουσαμε να παγαινουμε κειθε δωθε αλλα εμορφα. Ηπια ουζο και δεν μπορω να εχω αποψη για το κρασι του μαγαζου. Η μουσικη ηταν καλη, οσο ακουγα δηλαδη. Λυπαμαι τους σερβιτορους. Θα πρεπει να μαζευουν πατατες απο το πατωμα τωρα. Χαρηκα για τα καινουργια παιδια που γνωρισα(Rasputin, Beer Drinker, Panagiotis, Stelios86(ή museman), Guardina of the Blind, that’s why, manos86(τον αγγιξα, του μιλησα!) και Sentient)και που ξαναειδα τους υπολοιπους.
Εγω παλι εχω να πω τα εξης:
1)Η συναντηση ηταν απιστευτη…περασα τελεια και μακαρι να ξανακανονιστει παρομοια φαση…ΓΑΜΑΤΑ…!!!
2)Ο tolkki απο αυτο που ειχα φανταστει απειχε τελειως…Σε φανταζομουν τελειως αλλιως εμφανισιακα man
3)Ο thogal και η oxiolga ειναι απιστευτα ατομα…!!
4)Ειναιη πρωτη φορα που βγαινω με τεραστια παρεα και δεν υπηρχε ουτε ενας που να μη συμπαθησα…δεν μου εχει ξανασυμβει αυτο…
Τι αλλο να πω…περασα υπεροχα και αντε και το επομενο meeting…
Α και κατι που ξεχασα και το ειπα στον ellanor οτι θα το postαρω…
ELLANOR ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΟΡΦΗ…!!!
Λοιπόν,λέω και 'γώ κάποιιες ενντυπώσεις γιατί δεν κρατιέμε:
1)Σόφι και Larocca είναι θεές.Έτσι απλά.
2)Τα δυδιμάκια τα σπάνε:D
3)Ο ellanor είναι τελικά γεννημένος για γαβ-γαβ και μας το κρυβέ:p
4)Ο tolki και εγώ τον είχα φανταστεί εντελώς διαφορετικό.Ρισπέκτ:D
5)Rasputin και Sentiel είναι πραγματικά μορφές,και ξέρουν να κάνουν κέφι.
6)Μόντεκρίτσο,πραγματικά ένας και μοναδικός.:respect:
7)Γενικά,εγώ τουλάχιστον πέρασα πολύ καλά,και δεν το μετανιώνω παρόλο που πόνεσε η τσέπη μας(εμένα και του αδερφού μου).Ανυπομονό για την επόμενη φορά.
Τελικα ειμαστε καμμανοι για τα καλα…Μετα απο τετοιο ξενυχτι και μπηκαμε στο forum…!!
Ρε rasputin,αφπύ δεν ανέχουμε μακρυά ο ένας απ’ τον άλλο:D rocking forever:D
Ετσι ρεεεεεε…
Φοβερά ήταν παίδες, το χάρηκα πολύ, σας ευχαριστώ όλους για την παρέα, είστε ένας κι ένας…!!!
@rasputin: :oops: :oops:
@red pyramid: για άτομο που δε γούσταρεις τέτοιες φάσεις τα έτσουξες τρελά βλέπω… :lol:
Το θέμα είναι ότι δεν τα έτσουξα:( μπορούσα να πιώ πολύ παραπάνω).Δεν ξέρω τι να πώ.Πάντως σήμερα συνειδιτοποίησα 100% ότι είσαι μορφή.Γειά σου ε κουνέλι:D
έμτιτ:πλάκα στη πλάκα,μόλις που αντέχω να μην κάνω εμετό.
Ειδες οταν τα λεω εγω ellanor…??
Το λεει και ο πυραμιδας οτι εισαι μορφη…και το post στο ειπα οτι θα το βαλω…γιατι εισαι μορφη ρεεεεε…!!
Thanks βρε παίδες, να στε καλά, άντε, πάντα τέτοια που λένε!!
Λοιπον εφυγα για υπνο γιατι αυριο (δηλ. σημερα) εχει ξυπνημα στις 11…Αντε καληνυχτα…!!!
Θελω φοτος απο τα τσιφτετελια.
Και εσύ Παναγιώτη panagioti!
Ευχαριστούμε Πυραμίδα!!
[COLOR=“purple”]Πριν φύγω από το σπίτι άκουσα 3 φορές το raindrops keep falling on my head από τους Manic Street Preachers… τι? ααα ναι μάλλον πρέπει να ξεκινήσω την αφήγηση από πιο μετά…
Ότι και να σας πουν… το meeting ξεκίνησε στο σταθμό του Μοναστηρακίου… γύρω στα 15 άτομα μαζευτήκαμε εκεί και πορευθήκαμε ειρηνικά προς τον Εύριπο!
Μετά βέβαια, είχαμε και άλλες πολλές λαμπερές εμφανίσεις!!
[SIZE=“3”]Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλους!!![/SIZE]
Δε ξέρω τι να πω πρώτα…
πρώτη φορά ήπια τόσο πολύ κρασί! (Όποιος πει πως δεν ήταν πολύ… ε για μένα ήταν!)
Ολγάκι… ένα έχω να πω και ξέρεις τι είναι …Θανασαααααακηηηη!!! [/COLOR]
Είχα να πω πολλά και διάφορα χαριτωμένα…
αλλά ο οίνος τα εμποδίζει να βγουν στην επιφάνεια…:lol:
Ξανά λοιπόν… χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα παιδιά!
Πέρασα τέλεια!
Εχμμμ…Το οτι ανεβηκες στο τραπεζι και χορευες ο οινος το εμποδισε?
Το οτι αρχισες να βγαζεις τα ρουχα σου και εμεις σε κραταγαμε με νυχια και με δοντια κι αυτο ο οινος?
Τς τς τς γυναικες…Ντροπη
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: