Συνάντηση του forum στις 5 Οκτ., στον Εύριπο (Ψυρρή)

Ελπίζω να βγάλατε photos και να τις ανεβάσετε σε αυτό το thread για να σας δούμε κι εμείς που δεν μπορέσαμε να έρθουμε! :frowning: :frowning: :frowning:

@Sentient_No…6: Αν δεν ξέρεις τι συμβαίνει στον άλλον, το να χασκογελάς με αυτά που γράφει δεν είναι δείγμα και πολύ ώριμης σκέψης, σόρρυ δηλαδή. [-X [-X [-X [-X [-X

Ρε ναι!Θελουμε photos πολλες πολλες!:roll:

Λοιπόν επειδή εγώ είμαι μαθητής του Λορέντζο Σέρα Φερέρ, έβγαλα για άλλη μια φορά χρήσιμα συμπεράσματα. Ιδού :

ΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΤΙΝΓΚ !

Α. Υπάρχει ζωή μετά από διπλό του Ολυμπιακού στο τσουλου ! Ο γίγατρος (αν κ δεν μιλήσαμε πολύ) μου φάνηκε υγιέστατος !

Β.Ο Τόλκι είναι όντως σκιαχτικός από κοντά κ γελάει πολύ κ φοβάσαι, οπότε μην τον ακουμπάτε

Γ. Ο Κόζυ είναι όντως ο καλύτερος moderator - όλοι αυτόν ζητούσαν κ όχι εμάς. Κ μετά λέτε πως στεναχωρηθήκατε που φύγαμε… Σιγά…

Δ. Αν κάποιος είναι τόσο cool κ συμπαθής όσο ο Chrisp τότε μπορεί να ξεχάσεις ότι τον είδες στην συναυλία muse! Είσαι φοβερός, ε ! Κ δεν με μαχαίρωσε κι όλας… Μια χαρά…

Ε.Οι καθολικοί θα είχαν αγιοποιήσει τον τρυφερό πυραμίδα κ την κοτόκο του! Μεγάλος ήρωας. τον αγαπάμε

Ζ.ο δατςγουάη είναι όπως τον περίμενα γι’αυτό δεν πρόκειται να με ξανασυγχύσει…

Η. Ο Ρούδολφ πάει κ σε μαζώξεις όπου δεν υπάρχουν γυναίκες να τον χαϊδεύουν…Και ναι γελάει συνέχεια…

Θ. Μαζί με τον ράικχεντ, κ κάνουν μεγαλόπνοοες αναλύσεις για τον ΠΑΟ. ήρεμα κ πολιτισμένα

Ι.Ο κούρου μου φάνηκε συμπαθής. θα του μιλάω από εδώ κ πέρα

Κ.ο κάρβου μου φάνηκε αντιπαθής κ γαύρος. τελείωσε η σχέση μας, αυτό ήταν

Λ. το λαρόκα αγαπάει όποιον μιλάει ελληνικά κ είναι σε απόσταση 2 μέτρων από εκείνη. αγαπάει όμως περισσότερο το θεριό κ θέλει τον κόζυ μου. δεν τον δίνω

Μ.η Αντωνία είναι πάντα χαρωπή, αν κ κάθεται με τον μουντρούχο που το παίζει σκληρός, αλλά χαζογελάει κ εκείνος συνέχεια

Ν. Ο στέλιος πρέπει να έκανε κατήχηση για τους muse στους γύρω του τόσο που τώρα θα ξέρουν τι νούμερο σώβρακο φοράει ο μπέλαμις…

Ξ.ο φρίντομ δουλεύει σε διαφημιστική εταιρία, που δουλεύει για το ρόκιν που δουλεύει για τον Ηλία

Ο. Το σοφικάππα έδιωξε το σοφιπάπι από το φόρουμ κ εγώ που το άγγιξα δεν έπαθα τπτ. τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές.

Π. Πάνω απ’όλα η σκωτία για τον θόργκαλ. κ ναι η όλγα ακούει σκορπιούς κ είναι γλυκύτατη για άλλη μια φορά

Ρ. η ραντζελ μπορεί να μιλάει στο κινητό κ να δίνει φιλιά ταυτόχρονα

Χάρηκα πολύ που γνώρισα κ τα υπόλοιπα παιδιά, αν κ δεν είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε λόγω θέσης/διάταξης. Hasta luego !

λοιπον να πω και εγω τη γνωμη μου για χθες…απλα θελω να ευχαριστησω ολα τα παιδια για την καταπληκτικη βραδια που περασα…η συναντηση ηταν απιστευτη και το μερος πολυ καλο .

@ellanor : απλα εισαι απιστευτος ρε φιλε … καμια σχεση με τον χαρακτηρα που δειχνεις στο forum … απλα εισαι ολα τα λεφτα… εισαι πολλα :respect:

@πυραμιδα & whats why : και οι δυο ειστε πολυ τυπαδες ρε παιδια … και γενικα μικρε δεν εισαι και πολυ emo τελικα , αλλα εισαι πολυ καλο παιδι … οσο για σενα πυραμιδα εισαι τυπας και γαμω τα παιδια απλα :respect: και στους 2 .

@thorgal & Oxiolga: για σας τους δυο δεν λεω τπτ . πρεπει καποιος να σας γνωρισει για να καταλαβει ποσο γαματα ατομα ειστε :smiley: :smiley:

@rudolf : Μπορει να μην μιλησαμε πολυ αλλα καταλαβα οτι εισαι παιδι-διαμαντι:)

@Rychehead : αμα εκοβες το spam στο thread του γαυρου θα ησουν γαμω τα ατομα … αλλα επειδη δεν το κοβεις εισαι απλα κορυφη :respect:

@ others χαρηκα παρα μα παρα πολυ που σας γνωρισα ολους …καταλαβα οτι ειστε απιστευτα παιδια και ειμαι πολυ χαρουμενος που το forum εχει τοσο καλα και ποιοτικα ατομα

Eγώ με Davidian ψηνόμασταν για κρασάκι, αλλά δεν είχε χύμα. Τελικά το κεφάλι μου είναι κάπως… ΟΥΖΟ Powaaaaaaaaa. Και ο Gigatron έχει αρχίσει και γυμναστήριο αλλά τον πείσαμε τελικά.

Ρε έφτιαξα έναν φραπέ και τον έχω πιει μονορούφι σχεδόν, αλλά τίποτα.

Ρε o Manos ήταν ο Μάνος ή το projection τού στο Matrix? :stuck_out_tongue:

Τελικά το καλύτερο Nick είναι αυτό του Rasputin :lol:

Να ανεβάσετε και καμμιά photo!!!

Oλο το νόημα του meeting εμπεριέχεται στην παρακάτω photo…

Θα επανέλθω later…Aκόμα ξενερώνω…:lol: (Ρε Παναγιώτη,πηγαμε και Αριστοφάνη μετά?Δεν θυμάμαι χριστό…):lol:

Παίδες μορφές όλοι 1η φορά σε συνάντηση του rocking και απλά όλοι μορφές ένας κι ενας είστε

:respect: σε thorgal (σκοτία για πάντα :stuck_out_tongue: )
:respect: ellanor τρελή μορφή (αν και περίμενα όπως και άλλοι να είσαι του αντίθετου φίλου (ναι το ellanor ακόμα γυναικίο ακούγεται ) :stuck_out_tongue: )
:respect: στο Oxiolga

ανεβάστε φοτώ για μας που δεν τραβήξαμε 8)

φαντάζομαι ότι όσοι δεν είχαν ξαναδει τον tolki δεν τον περίμεναν ετσι (κι εγώ μαζι :roll: 8O :lol: 8) )

ουφ… τώρα σταμάτησα να ανησυχώ… Είμαστε και οι δύο σώοι!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ΟΥΖΟ POWER ρεεεε

[SIZE=“6”]Ο ΜΑΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ!

ΤΕΛΟΣ[/SIZE]

Λοιπόν, ήδη έχω έτοιμα κάποια φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη χθεσινή βραδιά.

1# Τα τραπέζια μας, βασικά, ειδικά αυτοί οι ανανάδες ήταν νοστιμότατοι (το σοφι_κ τους έφαγε χωρίς να τους καθαρίσει)

2# Τα παιδιά χθες, σε μια αναμνηστική φωτογραφία

3# Εδώ έχουμε μόλις κάτσει στις θέσεις μας. Διακρίνονται καθαρά οι sentient, rasputin, thorgal, oxiolga, larocca, panagiotis, davidian, και guardian of the blind. Εγώ είμαι το κοριτσάκι στο βάθος (ναι, το ελανορ είναι γυναικείο όνομα τελικά)

4# Η εντυπωσιακή είσοδος του spambot, Manos87

5# Στιγμιότυπο από τον χορό που ρίξαμε

6# Αφιερωμένο στις γυναίκες χθες.

7# Οι Rudolf και Red Pyramid, σε χαρακτηριστική πόζα.

8# Εδώ μαθαίνουμε να χορεύουμε, θέλουμε ακόμα λίγο βέβαια, αλλά η προσπάθεια μετράει.

9# Το πάρτυ είχε ανάψει για τα καλά, εδώ η στιγμή που είχε γεμίσει το μαγαζί αφρούς.

10# Λόγω της τρομακτικής επιτυχίας της χθεσινής συγκέντρωσης, μάθαμε ότι ηχογραφήθηκε και θα κυκλοφορήσει σε cd. Εδώ το εξώφυλλο του. Εναλλακτικός τίτλος «Rocking Forever».

Κρασί για πάντα ρε!!!
Και μάλιστα Κρασί Εύριπος!

Γαμάτα ήταν χθες! Είχε πολύ γέλιο!
@Ellanor: Ακόμα να αλλάξεις το γαμωονομά σου;!!!:stuck_out_tongue:

Πήγα πρωί πρωι στην εκκλησια, τους παρακάλεσα να με βαπτίσουν ξανά, δεν ανεχόμουν να έχω αυτό το σιχαμένο όνομα, αλλά μου είπαν οτι είμαι πολύ μεγάλος πια!!! Άκου πράγματα! :o

Πάντως κι εσύ dark_of_the_sun, πρέπει κάτι να κάνεις… είναι απαίσιο το όνομα σου φίλε, το χειρότερο που έχω ακούσει. Ούτε να το προφέρω δεν τολμάω.

(προς αποφυγή παρεξηγήσεων για όσους δεν ξέρουν, αναφερόμαστε στα κανονικά μας ονόματα :smiley: )

Λοιπον αφου επιβιωσα απο την καταιγιστικη επιθεση που μου εκανε το ΛαΡοκα, εχω να πω οτι περασα πολυ καλα αν κ εφυγα νωρις. Χαρηκα που γνωρισα κι αλλα παιδια. Το φορουμ τα σπαει!

Το κρασι ητανε πολυ καλο αφου ηπια σχεδον 1.5 μπουκαλι και ξυπνησα χωρις κανενα προβλημα…

Ειχε υποχρεωσεις… :wink:

Μη ρε! Μη!!! Θα το παρουν πανω τους!

Δεν εκοβαν τα μαχαιρια, γι αυτο…

Τolkki…! Στο κάτω κάτω δεν έμεινες αρκετά για να με δεις να τα βγάζω τα ρούχα μου…αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
τι είναι αυτά που λες??? αααααααααααααααααααααααααααααααα #-o :lol:

Α.Στεναχωρηθήκαμε που φύγατε! Δεν ήσουν εκεί για να το δεις… γιατί νομίζεις το ρίξαμε στο πιοτό…?
Β.Ο Kourou ήταν και εκείνος συμπαθέστατος… και δεν τον φοβάμαι πια.
Γ.Ο Κarvou ήταν υπεράνω των όποιων προσδοκιών μου!
Δ.Αυτό με τα ελληνικά δεν το κατάλαβα…:-s
Τα άλλα δύο είναι η αλήθεια! :lol:

[COLOR=“Purple”]ChrisP καλό μου…

κάποια στιγμή το απόγευμα και αφού ξεσούρωσα… κατάλαβα τι εννοούσες…
καημενούλη… τόσες αγκωνιές έφαγες…χαίρομαι που γλίτωσες! :stuck_out_tongue:
[/COLOR]

Να κανω κι εγω ενα μινι ριβιου.

Το φαγητο ηταν επιοικως σκατα.Παλι νηστικοι μειναμε.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ειδικα εγω…:roll:

Φημες οτι συνεχισα να τρωω και να τσιμπολογαω ακομα και οταν ειχαν μαζεψει τα πιατα, κρινονται ως αναληθεις…

Να αναφερω και τα highlights της βραδυας…

1. Τα ποτηρια που σπασαμε εγω, ο ρουντις και το σοφι-καπα

2. Τα ποτηρια που εσπασα μονος μου…

3. Το κινητο του ρουντι που βρεθηκε κατα λαθος O:) :-- στο πατωμα…

4. Το κινητο του ρουντι που εκανε μπανιο με κοκκινο κρασι Ευριπος… O:)

Μετά δούλευε πάντως!
Εγώ έχασα το ποτήρι μου! (Το έκρυψε ο Θανασάκης!)
Όταν κάποια στιγμή σηκώθηκα απότομα και προσγειώθηκα εξίσου απότομα έπεσα πάνω στον Rudolf και 3 ποτήρια… μην ανησυχείς για σένα και τη sofi-k… μια από τα ίδια και εδώ!

Aφού δεν το σηκώνετε το ρημάδι,τι το πίνετε?

Μουαχαχααχαχααχ…

Λοιπον…:

Ητανε το καλυτερο meeting, οπως παντα καθε meeting ειναι το καλυτερο μεχρι το επομενο!

Χαρηκα πολυ που γνωρισα και παιδια που δεν ετυχε να βρεθουμε αλλες φορες αλλα και νεους χρηστες.
Sentient εισαι μορφη οπως και ο Rasputin. Χαρηκα επισης για τη γνωριμια με Guardian of the blind(γειτονας!!!) ellanor, Red Pyramid και αδερφο του, ellanor παναγιωτη, Beer Drinker (δεν τα ειπαμε ομως πολυ με εσας, δεν πειραζει Next time). Οπως χαρηκα και για τη γνωριμια με το LaRocca το οποιος φυσικα το αγαπαμε πολυ και ας ηταν πιωμενο χτες.:stuck_out_tongue:

Ο Μανος87 εμφανιστηκε γκρεμιζοντας το μυθο του!!!Ο Freedomofrock τα καθαρισε ολα χτες για αλλη μια φορα!!! Ο Rudolf σνομπαρε το ροζε κρασακι, το Sofi-καπα δυστυχως δεν μας ειπε Live κανα ανεκδοτο ακομα και οταν της ειπα για τη θραυση που εχει κανει (την επομενη φορα θα πεις πολλαα!!!) ο monte μας διηγηθηκε την ιστορια για τη θεσπιση των κανονων του forum αλλα δυστυχως εφυγε νωρις οπως και ο Karvou. Τα Thorgal και OxiOlga εδωσαν για αλλη μια φορα το παρων κλεβοντας την παρασταση στο meeting για αλλη μια φορα. Επισης την παρουσια του εδωσε και ο αρχηγος ο Kourou!!! Παντα τετοια παιδια , ελπιζω να μην ξεχασα κανεναν απο τις νεες γνωριμιες, δεν μπορεσα δυστυχως αν μιλησω αρκετα με ολους, δεν πειραζει αλλη φορα εδω θα μαστε παλι!!!:slight_smile: