Λοιπόν επειδή εγώ είμαι μαθητής του Λορέντζο Σέρα Φερέρ, έβγαλα για άλλη μια φορά χρήσιμα συμπεράσματα. Ιδού :
ΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΤΙΝΓΚ !
Α. Υπάρχει ζωή μετά από διπλό του Ολυμπιακού στο τσουλου ! Ο γίγατρος (αν κ δεν μιλήσαμε πολύ) μου φάνηκε υγιέστατος !
Β.Ο Τόλκι είναι όντως σκιαχτικός από κοντά κ γελάει πολύ κ φοβάσαι, οπότε μην τον ακουμπάτε
Γ. Ο Κόζυ είναι όντως ο καλύτερος moderator - όλοι αυτόν ζητούσαν κ όχι εμάς. Κ μετά λέτε πως στεναχωρηθήκατε που φύγαμε… Σιγά…
Δ. Αν κάποιος είναι τόσο cool κ συμπαθής όσο ο Chrisp τότε μπορεί να ξεχάσεις ότι τον είδες στην συναυλία muse! Είσαι φοβερός, ε ! Κ δεν με μαχαίρωσε κι όλας… Μια χαρά…
Ε.Οι καθολικοί θα είχαν αγιοποιήσει τον τρυφερό πυραμίδα κ την κοτόκο του! Μεγάλος ήρωας. τον αγαπάμε
Ζ.ο δατςγουάη είναι όπως τον περίμενα γι’αυτό δεν πρόκειται να με ξανασυγχύσει…
Η. Ο Ρούδολφ πάει κ σε μαζώξεις όπου δεν υπάρχουν γυναίκες να τον χαϊδεύουν…Και ναι γελάει συνέχεια…
Θ. Μαζί με τον ράικχεντ, κ κάνουν μεγαλόπνοοες αναλύσεις για τον ΠΑΟ. ήρεμα κ πολιτισμένα
Ι.Ο κούρου μου φάνηκε συμπαθής. θα του μιλάω από εδώ κ πέρα
Κ.ο κάρβου μου φάνηκε αντιπαθής κ γαύρος. τελείωσε η σχέση μας, αυτό ήταν
Λ. το λαρόκα αγαπάει όποιον μιλάει ελληνικά κ είναι σε απόσταση 2 μέτρων από εκείνη. αγαπάει όμως περισσότερο το θεριό κ θέλει τον κόζυ μου. δεν τον δίνω
Μ.η Αντωνία είναι πάντα χαρωπή, αν κ κάθεται με τον μουντρούχο που το παίζει σκληρός, αλλά χαζογελάει κ εκείνος συνέχεια
Ν. Ο στέλιος πρέπει να έκανε κατήχηση για τους muse στους γύρω του τόσο που τώρα θα ξέρουν τι νούμερο σώβρακο φοράει ο μπέλαμις…
Ξ.ο φρίντομ δουλεύει σε διαφημιστική εταιρία, που δουλεύει για το ρόκιν που δουλεύει για τον Ηλία
Ο. Το σοφικάππα έδιωξε το σοφιπάπι από το φόρουμ κ εγώ που το άγγιξα δεν έπαθα τπτ. τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές.
Π. Πάνω απ’όλα η σκωτία για τον θόργκαλ. κ ναι η όλγα ακούει σκορπιούς κ είναι γλυκύτατη για άλλη μια φορά
Ρ. η ραντζελ μπορεί να μιλάει στο κινητό κ να δίνει φιλιά ταυτόχρονα
Χάρηκα πολύ που γνώρισα κ τα υπόλοιπα παιδιά, αν κ δεν είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε λόγω θέσης/διάταξης. Hasta luego !