Συνάντηση του forum στις 5 Οκτ., στον Εύριπο (Ψυρρή)

Και μετά κράζατε το Νεφελόνι που είχε σπάσει ένα ποτηράκι!

Σιχαινομαι τον ανανα. Αχρηστε ρεπορτερ.

Κριμα. Ηταν καλο παιδι αυτος ο Γιαννης. Να ζησουμε να τον ξεχασουμε.:frowning:

Ρε κακομοιρη, δεν φτανει που γεμισες το μαγαζι πατατες μιλας κιολας;:stuck_out_tongue:
Εγω παντως μια χαρα το σηκωνω το ουζο. Το παραδεχτηκε και ο Beer Drinker.:stuck_out_tongue:

Μούντζα emoticon…

:lol: :stuck_out_tongue:

Ιπταμενες πατατες εμοτικον.

Ρε παιδιά ανεβάστε καμμιά φώτο!!

Ανεβαστε καμια φωτο μεχρι αυριο το πρωι να τις δω τωρα αν γινετε!!

O φωτορεπορτες Ηλιας ειναι στους Μanic σημερα… Παντως οι φωτος ειναι ολα τα λεφτα…8)

Τις ειδες…ποτε προλαβες…

να λοιπον το μεσον τι κανει…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Κοιτα, με μια ψηφιακη μηχανη εχεις τη δυνατοτητα αφου τραβηξεις τη φωτογραφια να την δεις κι ολας…:roll:

ααααααααααααααααααααααα!!!

τι κανει η τεχνολογια…:stuck_out_tongue:

Αληθεια εχουμε καμια photo του freedomofrock…?? Στις πιο πολλες φαινεται να τρωει ή να πινει κατι…Οποτε τον κοιταζα αυτα εκανε…Α ρε frredom μορφη…!!
ΤΡΕΜΕ OBELIX…!!!

Αρε φιλαρακο…και εγω παιζει να χω βγει σε ολες με κλειστα τα ματια…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

νυσταζα…και φαινοταν…απιστευτα ομως…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

No No…μια χαρα βγηκες…και αν δεν με πιστευεις θα αποδειχθει οταν ανεβουν οι φωτογραφιες…
Και ως γνωστον η νυστα προσδιδει γλυκιτητα…Περα απο αυτο παιζει να μη φαινεσαι γιατι ο RedPyramid εκανε κατι αλματα μπροστα απο τις photo…

ωωω…κοκκινιζω…:oops: :oops: :oops: κοκκινιζω…

Σε ευχαριστω γλυκε μου!!!:smiley: :smiley:

Ε?Ποιές φώτο?Τραβήξαμε και φωτογραφίες?Πότε???:-s Αν αυτό υσχίει,σόρρυ Ολγάκι:( Θα σε κεράσω την επόμενη φορά που θα βγούμε για να επανορθώσω-λέμε τώρα-:stuck_out_tongue:

Υπαρχει φωτο-κολαση που με ταιζει ο ροδολφος…:stuck_out_tongue: 8)

Το ψαρονεφρι του σοφι-καπατος…

Φώτο όμως με τον Φρίντομ να ψάχνει στο πάτωμα με τα κρασιά που βρίσκεται το διαλυμένο σε κομμάτια κινητό δεν υπάρχει… :lol:

:lol: :lol: :lol: ο ατζαμής ρεεεεε

ΤΟ ΦΑΙ ΜΟΥ ΡΕ! ΑΛΗΤΕΣ! :blow:

Κοτοπουλο ηταν.

εδω ρε εκανες ποστ μετα τη συναντηση που ησουν πιτα … και δεν θυμασαι τις φωτο??? εισαι και εσυ spambot τελικα :lol: :lol: :lol: :lol:

παντως τελικα το sofi-k βγηκε κοπελα … αν και ειχα μια υποψια οτι μπορει και να μην υπαρχει σαν ατομο …κατι σαν το μανο που οντως δεν υπαρχει τελικα … τεσπα παντως ρε σοφακι αλλιως σε περιμενα … κοντη , χοντρη με κρεατοελια …στη μυτη:p :stuck_out_tongue: