Και μετά κράζατε το Νεφελόνι που είχε σπάσει ένα ποτηράκι!
Σιχαινομαι τον ανανα. Αχρηστε ρεπορτερ.
Κριμα. Ηταν καλο παιδι αυτος ο Γιαννης. Να ζησουμε να τον ξεχασουμε.
Ρε κακομοιρη, δεν φτανει που γεμισες το μαγαζι πατατες μιλας κιολας;
Εγω παντως μια χαρα το σηκωνω το ουζο. Το παραδεχτηκε και ο Beer Drinker.
Μούντζα emoticon…
:lol:
Ιπταμενες πατατες εμοτικον.
Ρε παιδιά ανεβάστε καμμιά φώτο!!
Ανεβαστε καμια φωτο μεχρι αυριο το πρωι να τις δω τωρα αν γινετε!!
O φωτορεπορτες Ηλιας ειναι στους Μanic σημερα… Παντως οι φωτος ειναι ολα τα λεφτα…8)
Τις ειδες…ποτε προλαβες…
να λοιπον το μεσον τι κανει…
Κοιτα, με μια ψηφιακη μηχανη εχεις τη δυνατοτητα αφου τραβηξεις τη φωτογραφια να την δεις κι ολας…:roll:
ααααααααααααααααααααααα!!!
τι κανει η τεχνολογια…
Αληθεια εχουμε καμια photo του freedomofrock…?? Στις πιο πολλες φαινεται να τρωει ή να πινει κατι…Οποτε τον κοιταζα αυτα εκανε…Α ρε frredom μορφη…!!
ΤΡΕΜΕ OBELIX…!!!
Αρε φιλαρακο…και εγω παιζει να χω βγει σε ολες με κλειστα τα ματια…
νυσταζα…και φαινοταν…απιστευτα ομως…
No No…μια χαρα βγηκες…και αν δεν με πιστευεις θα αποδειχθει οταν ανεβουν οι φωτογραφιες…
Και ως γνωστον η νυστα προσδιδει γλυκιτητα…Περα απο αυτο παιζει να μη φαινεσαι γιατι ο RedPyramid εκανε κατι αλματα μπροστα απο τις photo…
ωωω…κοκκινιζω…:oops: :oops: :oops: κοκκινιζω…
Σε ευχαριστω γλυκε μου!!!
Ε?Ποιές φώτο?Τραβήξαμε και φωτογραφίες?Πότε???:-s Αν αυτό υσχίει,σόρρυ Ολγάκι:( Θα σε κεράσω την επόμενη φορά που θα βγούμε για να επανορθώσω-λέμε τώρα-
Υπαρχει φωτο-κολαση που με ταιζει ο ροδολφος… 8)
Το ψαρονεφρι του σοφι-καπατος…
Φώτο όμως με τον Φρίντομ να ψάχνει στο πάτωμα με τα κρασιά που βρίσκεται το διαλυμένο σε κομμάτια κινητό δεν υπάρχει… :lol:
:lol: :lol: :lol: ο ατζαμής ρεεεεε
ΤΟ ΦΑΙ ΜΟΥ ΡΕ! ΑΛΗΤΕΣ! :blow:
Κοτοπουλο ηταν.
εδω ρε εκανες ποστ μετα τη συναντηση που ησουν πιτα … και δεν θυμασαι τις φωτο??? εισαι και εσυ spambot τελικα :lol: :lol: :lol: :lol:
παντως τελικα το sofi-k βγηκε κοπελα … αν και ειχα μια υποψια οτι μπορει και να μην υπαρχει σαν ατομο …κατι σαν το μανο που οντως δεν υπαρχει τελικα … τεσπα παντως ρε σοφακι αλλιως σε περιμενα … κοντη , χοντρη με κρεατοελια …στη μυτη:p