:-s :-s :? :?
απλα σοφακι το χιουμορ σου το εχουν συνηθως τετοιες κοπελες … αλλα τελικα βγηκα λαθος . μια χαρα εισαι 8)
XXAXAXAXAAXXAAXXAAX EΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Θεριε δεν θες τις καταρες μου να σε συντροφευουν κειθε ε.
Sentient καταλαβα τι εννοεις.
Rychehead και οι αλλοι που ζητησαν ανεκδοτακι live, στο επομενο meeting που δεν θα υπαρχει χωριατικη(a.k.a. ντοματες) στο τραπεζι θα φροντισω να πω κανενα.
Επισης, αν και καθυστερημενα, θα ηθελα να ευχαριστησω τους (κολλημενους βαζελους, πλην ομως γνωστες) rudolf, Rychehead για την ωραιοτατη μπασκετοκουβεντα μας!
Παντως δεν ξερω αν παρατηρησατε αλλα σε ολα τα post που μιλανε για ζημιες,καμμενιες,ντοματες,πατατες,αγγουρια,κρασια,κινητα και ολα τα αλλα αγαθα αντικειμενα του Θεου (τον Angus Young εννοω),μεσα σε ολα τα αλλα υπαρχει παντα και το ονομα του Rudolf…Συμπτωση…?..Δεν θα το’λεγα…!!!
:lol: :lol: :lol:
Εξουδετερώνω τις κατάρες σου χωρίς πολύ κόπο
Και μιας και περάσαμε στις ευχαριστίες… θέλω να ευχαριστήσω τον ChrisP που μου γέμιζε το ποτήρι, πολύ gentleman
(με άλλα λόγια τα παράπονα σας στον ChrisP…:lol: )
Όπως καταλαβαίνεις ο rudolf ήταν θύμα της απροσεξίας μας…:roll:
Εγω θελω να ευχαριστησω τη μαμα μου και τον μπαμπα μου που με εφεραν σε αυτον τον ομορφο κοσμο.
Θελω επισης να συγχαρω τους καθηγητες σε γυμνασιο και λυκειο (ειδικα τον κυριο Αλεξανδρη) που με εκαναν σωστο ανθρωπο στη κοινωνια και μου εδωσαν ολα τα απαραιτητα εφοδια για να αντιμετωπισω αυτο το δισβατο μονοπατι που λεγεται κενωνια.
Τους ερωτες της ζωης μου που κατα καιρους γεμιζαν την καρδια μου τα αισθηματα μου (και αρκετες φορες το κρεβατι μου).
Τον Νικο Μπουκα για τις ατελειωτες νυχτες καψιματων που εχουμε περασει.
Επισης θελω να ευχαριστησω τους Dakrya που με ανεχτηκαν ολα αυτα τα χρονια.
Τελος μεγαλη αγαπη και αμεριστο σεβασμο στελνω στην παραγκουπολη στο Ριο Ντατζανειρο και στα παιδακια που πεινανε
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν παιζεσαι…
Ευχαριστούμε για τις καλές σου κουβέντες, να 'σαι καλά ρε…
Zήτω το φορουμ - κάτω η βλακεία.
ασχετο
ολοι και γαμω τα παιδια!!!
Sentient_No…6 τρομερος τυπας και με λιγη προσπαθεια θα γινει εμο:rasta:
φριντομοφροκ…αρχοντας και καλοφαγας σαν κι εμενα:rockon:
ρουντολφ…σνοιχτο πυκαμισο τσιγαρο κρασι…ετοιμος για τα μπουζουκια :respect:
μανος 87…απλα το παιδι δεν παιζεται:bow2:
κουρου…και πολυ χουβαρντας:wink:
μοντεχριστο…εσαι φαν κλαμπ οποτε ρεσπεκτ!!!
πυραμιδα…εισαι ανωριμος και μεθυσος
σε οσους δεν αναφερθηκα εισασταν καλοι αλλα οχι τιποτα το ιδιαιτερο:p
χαρηκα για την γνωριμια
μετα τιμης ενας εμοφορουμιτης!!!
Καμια φωτο Ηλια μου βαλε…please…[-o<
Τελικα ισχυει…:oops:
Μολις εριξα κατω ενα πιατακι με σπορια…:-s :-s
Μιας και εισαι γεωλογος πες μας πως γινεται να φυτρωσουν σποριες εκει ακριβως που εριξες τα σπορια.Πως δηλαδη μπορουμε να φυτεψουμε σπορους σε μαρμαρο,ξυλο,πετρα,ατσαλι,γυαλι κτλ
Ειναι αντιστοιχο του ανεκδοτου με τους Ποντιους που φυτευουν τις καρφιτσες στο χωμα για να φυτρωσουν καγκελα…
#-o #-o #-o #-o #-o
Τσου.Ειναι το αντιστοιχο του ανεκδοτου που λεει για το AMOLAD και του Number of the beast :roll: :roll: :roll:
Ειχες ελπιδες οτι δεν ισχυει…??
Λοιπον απαισια ηταν. Και ο λογος που εκανα 2μερες να μπω στο φορουμ ηταν οτι προσπαθουσα να ξεχασω και εσας και ολο αυτο το συνονθυλευμα βλακειας και ανωριμοτητας που παρουσιαστηκε την Παρασκευη στη αρενα του Ευριπιου… Ευτυχως που υπηρχε αφθονο κρασι και πειναμε και νομιζαμε πως περναγαμε καλα!!
Οσοι ειπατε καλα λογια για εμενα και το ΟχιΟλγα σας ευχαριστουμε, σας συμμεριζομεθα και σας κατανοουμε καθως η καταναλωση οινοπνευματος εφτασε σε απαγορευτικα επιπεδα!!:drunk:
Γαμω ηταν τα καινουρια ατομα που ηρθαν και χαρηκα με οσους μπορεσα να ανταλλαξω 2-3 κουβεντες (παραπανω δεν αντεξαν)!
rasputin: Ηταν πολυ ωραια που τα ειπαμε και τα ηπιαμε. Εισαι αψογος! Πολλα σορρυ για το AC/DC μπλουζακι…:oops: Πες μου οτι ζει γιατι το εχω ακομα τυψεις…
ellanor: OK, οτι εισαι και γαμω τα ατομα το ειχαμε καταλαβει, φανηκε και προχθες. Η βλακεια ειναι πως ηθελα να μιλησουμε λιγο παραπανω αλλα τα αγνωστου ταυτοτητας πατατακια που σφυραγανε πανω απο τα κεφαλια μας και οι αλλεπαλληλες επιθεσεις οινοπνευματος δεν μας το επετρεψαν…
Guardian_of_the_blind: Χαρηκα για τη συζητηση που ειχαμε, θα ρωτησω αυριο αυτο που σου ειπα και θα σου στειλω pm!!
Sentient_No…6: Καλα, και συ καμμενος του κερατα εισαι… Hail to Lake of Tears ρεεε!! Να πεθανουν οι απιστοι και στο επομενο live τους παρεα ΟΚ?
Stelios86: Sorry για το μπερδεμα ρε…
Rychehead: Καλη αρχη φιλαρα και να περνας υπεροχα. Κοιτα να το χαρεις οσο περισσοτερο μπορεις. Και οταν γυρισεις Αθηνα, ξερεις ε…
Τοlkki: To ερωτικο και λαγνο βλεμμα που μου εριξες φευγοντας φανερωσε την συγκαταβαση σου πως το AMOLAD παταει χαλαρα κατω ολα των Nightwish!! Φιλια στην Ταρια!
Panagiotis: Ακομα επιμενεις πως δεν ησουνα εκεινος ο τυπας που πηγαιναμε μαζι σχολειο? Εγω ακομα και ξεμεθυστος (λεμε τωρα…) επιμενω!!
Respect στον rudolf αφου ειναι πολυ καλα να ξερεις πως φευγοντας απο το μαγαζι καποιος ειναι σε χειροτερη κατασταση απο σενα!!:lol: Η αληθεια ειναι πως απο τα τελευταια λεπτα στο μαγαζι μεχρι που κατεβηκα απο το ταξι εχω ενα μικρο κενο μνημης!!
Θυμαμαι μονο οτι προσπαθουσα να αρθρωσω καποιες λεξεις και καλα με (μεθυσμενη) σκωτικη προφορα και ο freedomofrock με το sofi-k να με κοιταγανε με ενα βλεμμα “καλα, ποσο μαλακισμενο ειναι αυτο επιτελους?”
Επισης δεν θυμαμαι καθολου οταν φυγαμε που χωριστηκαμε, ποιους χαιρετησαμε και κυριως πως τους χαιρετισαμε!!
Ελπιζω να μην… σηκωσα καμια κιλτ για αντιο!:oops:
Φιλε ellanor ολα καλα με τον ταριφα? Δεν θυμαμαι Χριστο τι λεγαμε μεσα, μονο το οτι ο ταριφοdriver ειχε ψιλοχαλαστει με την κατασταση μας (μου).
Princess, χιλια sorry για αυτο που ξεχασα… ελπιζω να μπορεσω να επανορθωσω!
Ο Μανος υπαρχει!8O
Καποιοι “παλιοι” φυγατε νωρις… Ντροπη και Αισχος!! Το ξερατε τοσο καιρο, δεν δικαιλογειστε να ειχατε κανονισει τιποτα!:ban:
Χμ, τωρα που το σκεφτομαι, ο λογος που η βραδια ειχε επιτυχια ηταν μαλλον οτι ξεκουμπιστηκε νωρις-νωρις και διακριτικα ο αθλιος Gigatros!! Πανο, το rocking σε ευχαριστει!!
Σε οσους δεν εχω να προσθεσω κατι ειστε τυχεροι. Αλλα ξερετε πως κατα βαθος με αγαπατε!
Το επαγγελματικο και διακριτικο γλυψειμο προς τον Ηλια θα συνεχιστει σε επομενο meeting…
[SPOILER]Μια κραυγη ακομα ηχει στα αυτακια μου απο το υπερπεραν…
Θανασααααακηηηηηηηηηη…:dunno: [/SPOILER]