Συνάντηση του forum στις 5 Οκτ., στον Εύριπο (Ψυρρή)

εεεεεεεελα που δεν κατάλαβες τάχαμου τώρα…
τα ζαβά που πετιόνται εκτός φορουμ κατά καιρούς λέω…έχουμε μείνει τα “καλά παιδιά”:slight_smile:

Το λαγνο βλεμμα πηγαινε στο ΟχιΟλγα μωρη λουκριτια βοργια,φουστανελατη περδικα.Αλλα εισαι τοοοοσο υπερπροστατευτικος που μπηκες στη μεση και το ελαβες εσυ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ή μηπως μοιαζετε τοσο που σας μπερδεψα? :roll: :roll: :roll:

ναι ρε συ μεσα . μπορει να ερθω και WASP …οποτε και εκει καψιμο θα εχει:D

Απιστευτος…!!..Αυτο το τεραστιο αλλα κατα τα αλλα περιεκτικοτατο post περιγραφει απολυτα ποσο γαματο ατομο εισαι κα με τρομερη προσωπικοτητα…!!..Κι εγω χαρηκα πολυ που τα ειπαμε αλλα και που τα ηπιαμε…Αλλωστε σε εκεινη την πλευρα του τραπεζιου μονο εμεις γεμιζαμε συνεχεια τα ποτηρια μας…:stuck_out_tongue:

Για τη μπλουζα των Θεων μην ανησυχεις…δεν επαθε τιποτα…Παθαινει τιποτα ο Angus ρεεεεεε…??
Γι’αυτο ελπιζω να ερθουν ακομα…
Να τα ξαναπουμε συντομα ξανα απο κοντα και πριν τους WASP…
Απλα μια λεξη εισαι ΜΟΡΦΗ…!!!

:lol: :oops:

Με ξέχασες…? :cry:Θανασαααακηηηηηηη! :stuck_out_tongue:

Θυμάμαι τις μέτσαλ κραυγές σου!
Παρόλο που κάναμε έξοδο με το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας… μας βοηθούσαν να θυμόμαστε από που είχαμε έρθει! :wink:

υπήρξε και ανάλυση για το acoustica με τον scorpionιστή tolkki

Ναι ναι ναι αυτο αυτο αυτο αυτο =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~

Εγω παντως τη θυμαμαι φατσα καρτα με τις πουδαρες ουρθανοιχτες :smiley: :smiley: :smiley:

και το 1/5 του Παρθενώνα καλοπερνάει ε…

Λογικο το βρισκω.Τοσα λεφτα εχουν.Δεν θα εχουν κανενα απολυτως προβλημα να παιρνουν και 5 βιαγκρα τη μερα ο καθενας :smiley:

Εντός της ημέρας και οι φωτος.

@Thorgal, είσαι φοβερός ρε φίλε! Όσο αφορά το ταξί, μην ανησυχείς, πέραν ενός γενικότερα γλαρωμένου ύφους που είχες δεν είπες ή έκανες τίποτα ακραίο, ούτε την έσπασε κανείς στον ταρίφα, don’t worry! :roll:

έτσι μου είπαν να πω, χεεεχεεεε :lol:

Α ρε διπλωματη ellanor…!!!

:lol: :lol: Πλάκα πλάκα, ακόμα εκεί είμαι, στο τραπέζι με τα μπουκάλια στο χέρι, να τσουγκρίζουμε και να ουρλιάζουμε σαν κάφροι που είμαστε!

Και δεν εισαι ο μονος…Και εγω ακομα εκει ειμαι και πιστευω και πολλοι αλλοι…Ειδες τι κανει το κρασι με καλη παρεα…?

Eγώ ακόμα προσπαθώ να θυμηθώ πότε έφτασα σπίτι μετά…
:lol:

Μακαπι να μην τελειωνε ποτε αυτη η βραδια…:drunk:

Χάιφα ή Τελ αβίβ ?

Τελ αβιβ φυσικα…:bleh: :bleh: :bleh: :stuck_out_tongue:

Πεστα.πετσα…!!!8) 8)

Και στο δευτερο πεστα ηθελα να γραψω…:-- :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: