Μου αρεσει η πετσα του κοτοπουλου…=P~ =P~ ασχετο…
Πριν το Μακαπι,τωρα η πετσα…καλα παμε…Ολο και καποια επιρροη ειχε η παραπροχθεσινη κρεπαλη…και τωρα φαινεται…ωρε γελια…να δω τι θα γραψω αυριο Ναυπηγικες Εγκαταστασεις με αυτα που λεω…
καλη επιτυχια φιλαρακι…
μια χαρα θα τα πας…:thumbup: :thumbup:
Thank you Olgaki…Να’σαι καλα…!!!
ασσο ρε:p … μπες msn τωρα
φανταστικέ master kourou,να δούμε και καμιά φωτό ε8)
:lol: :lol: :lol:
OYAOY!!! Εγινε το τοπικ ανεξαντλητη πηγη φιλοφρονησεων!!! Γαμω, οποτε ειμαι χαλια ψιχολογικα θα μπαινω εδω μεσα να με “φτιαχνετε” χαχα!! Σας ευχαριστω πολυ παιδα ξανα, it was great!! (καλα, σε λιγο θα μας πουνε gay8O )
Χαιρομαι που το AC/DC t-shirt του rasputin ειναι καλα, ξενερωνω που δεν καταφεραμε ουτε μεθυσμενοι να τη σπασουμε σε ταριφα:(
Εεεεε?:-s Ποτε εγινε αυτο? δεν θυμαμαι τιποτα!:?
Έχω πλέω πειστει πως τα εγγόνια μας θα δoύν φωτό από το περίφημο meeting των παπούδον τους … …
Εδώ δε θυμάσαι εμένα… τι να λέμε…
Έγινε πάντως! Είχε πολύ πλάκα! Ήταν πολύ μέτσαλ! :lol:
Είσαι μορφή! Σε πάω Θανασάκη!
:oops: :oops: :oops:
[SPOILER]Ναι αλλα μου εμεινε ψυχολιγικο τραυμα:( Χθες που περπατουσα στο δρομο νομιζα πως ξαφνικα θα αρχισουν ολοι γυρω μου να ουρλιαζουν “Θανασααακηηηη”!!8O
Αλλα, οχι και Θανασακη… ολοκληρο True Scot Warrior!!! [/SPOILER]
Ειχε πιει μην τον παρεξηγεις κοπελαρα μου…εδω δεν θυμοταν ποτε χαιρετησαμε τον Ρουντυ,εσενα,τον Ηλια κλπ…
true scotch warrior… ον δε ροκς παντα:p
ΘΑΝΑΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ:p :lol: :lol:
απο τις καλυτερες ατακες της βραδιας:lol: :lol:
Ναι???
εμενα γιατι μου χε σπασει τα νευρα…:? :?
επειδη την ακουσα λιγες φορες …γι αυτο μου φανηκε καλη ατακα
και το βλεμα του bro σου μου αρεσε :lol: :lol: :lol:
Για ρωτα και μερικους που την ακουσαν υπερπολλαπλασιες φορες…
Πηγαινα για υπνο, ανοιγω το συρταρι με τα χαπια για να παρω την οδοντοβουρτσα και κοιταξτε τι βρηκα μεσα!! Φωτογραφια απο τη συναντηση! O karvou με ενα ημιζωντανο μπαλονι πανω απο το κεφαλι του!!!8O
Η εκπληκτικη ποιοτητα εικονας και ηχου οφειλεται στο οτι δεν δουλεψε το φλας του κινητου… δεν πειραζει, ετσι ειναι πιο μυστηριωδης! Νομιζω…
Πεστα…πεστα…
Τα λεω…Τα λεω…Μ’ακουει κανεις ομως…??
Ηλια…Που ειναι οι φωτογραφιες…οεο…???
ας τον κάνει κάποιος ban να τελειώνουμε:thumbdown:
Ποιος έχει τη δύναμη να μπανάρει έναν αντμινιστρέιτορ?