Συνάντηση του forum στις 5 Οκτ., στον Εύριπο (Ψυρρή)

Μου αρεσει η πετσα του κοτοπουλου…=P~ =P~ ασχετο…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Πριν το Μακαπι,τωρα η πετσα…καλα παμε…Ολο και καποια επιρροη ειχε η παραπροχθεσινη κρεπαλη…και τωρα φαινεται…ωρε γελια…να δω τι θα γραψω αυριο Ναυπηγικες Εγκαταστασεις με αυτα που λεω…

καλη επιτυχια φιλαρακι…:smiley: :smiley: μια χαρα θα τα πας…:thumbup: :thumbup:

Thank you Olgaki…Να’σαι καλα…!!!

ασσο ρε:p … μπες msn τωρα

φανταστικέ master kourou,να δούμε και καμιά φωτό ε8)

:lol: :lol: :lol:

OYAOY!!! Εγινε το τοπικ ανεξαντλητη πηγη φιλοφρονησεων!!! Γαμω, οποτε ειμαι χαλια ψιχολογικα θα μπαινω εδω μεσα να με “φτιαχνετε” χαχα!!:smiley: Σας ευχαριστω πολυ παιδα ξανα, it was great!! (καλα, σε λιγο θα μας πουνε gay8O )

Χαιρομαι που το AC/DC t-shirt του rasputin ειναι καλα, ξενερωνω που δεν καταφεραμε ουτε μεθυσμενοι να τη σπασουμε σε ταριφα:(

Εεεεε?:-s Ποτε εγινε αυτο? δεν θυμαμαι τιποτα!:?

Έχω πλέω πειστει πως τα εγγόνια μας θα δoύν φωτό από το περίφημο meeting των παπούδον τους … …

Εδώ δε θυμάσαι εμένα… τι να λέμε…:frowning:
Έγινε πάντως! Είχε πολύ πλάκα! Ήταν πολύ μέτσαλ! :lol:
Είσαι μορφή! Σε πάω Θανασάκη!

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :oops: :oops: :oops:

[SPOILER]Ναι αλλα μου εμεινε ψυχολιγικο τραυμα:( Χθες που περπατουσα στο δρομο νομιζα πως ξαφνικα θα αρχισουν ολοι γυρω μου να ουρλιαζουν “Θανασααακηηηη”!!8O

Αλλα, οχι και Θανασακη… ολοκληρο True Scot Warrior!!!:stuck_out_tongue: [/SPOILER]

Ειχε πιει μην τον παρεξηγεις κοπελαρα μου…εδω δεν θυμοταν ποτε χαιρετησαμε τον Ρουντυ,εσενα,τον Ηλια κλπ…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

true scotch warrior… ον δε ροκς παντα:p :stuck_out_tongue:

ΘΑΝΑΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ:p :lol: :lol:

απο τις καλυτερες ατακες της βραδιας:lol: :lol:

Ναι???
εμενα γιατι μου χε σπασει τα νευρα…:? :? :frowning:

επειδη την ακουσα λιγες φορες …γι αυτο μου φανηκε καλη ατακα :smiley:

και το βλεμα του bro σου μου αρεσε :lol: :lol: :lol:

Για ρωτα και μερικους που την ακουσαν υπερπολλαπλασιες φορες…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Πηγαινα για υπνο, ανοιγω το συρταρι με τα χαπια για να παρω την οδοντοβουρτσα και κοιταξτε τι βρηκα μεσα!! Φωτογραφια απο τη συναντηση! O karvou με ενα ημιζωντανο μπαλονι πανω απο το κεφαλι του!!!8O
Η εκπληκτικη ποιοτητα εικονας και ηχου οφειλεται στο οτι δεν δουλεψε το φλας του κινητου… δεν πειραζει, ετσι ειναι πιο μυστηριωδης! Νομιζω…:frowning:

Πεστα…πεστα…:smiley: :smiley:

Τα λεω…Τα λεω…Μ’ακουει κανεις ομως…??

Ηλια…Που ειναι οι φωτογραφιες…οεο…???

ας τον κάνει κάποιος ban να τελειώνουμε:thumbdown:

Ποιος έχει τη δύναμη να μπανάρει έναν αντμινιστρέιτορ?