Για το Ρακάδικο στην Αμφιθέα,τι λέτε?:-k
Μάλλον θα έρθω κι εγώ, αν και δεν γνωρίζομαι με την συντριπτική πλειοψηφία εδώ μέσα, αλλά δε βαριέσαι!
Πάντως είτε έρθω, είτε όχι, εγώ προτείνω κάτι σε μεζεδοπωλείο, ταβέρνα, ουζερί φάση, στο στυλ του Τηνιακού ή ορισμένων στο Θησείο και στην Πλάκα. Δυστυχώς δε θυμάμαι ονόματα. Καλύτερα όχι κάπου με δυνατές μουσικές πάντως (τύπου ρεμπετάδικο) για να μπορούμε να μιλάμε μεταξύ μας…!
δε θα είναι καθημερινή έτσι;
Θα ρθεις.
Μασα θα εχει παντως ε?
Θα χει άλλωστε εσύ θα φας διπλή μερίδα θα σου δώσω και την δική μου να την μοιραστείς με τον ξάδελφο
Αναλογως το φαι!!! Ειπαμε παμφαγο, μη το παρακανουμε κι ολας…
προς το παρόν βολέψου με το ένα γκολάκι που σας βάλαμε στην έδρα σας και για τοτε βλέπουμε
όπως και να χει θα φας τα καλύτερα μην αγχέσαι απο τώρα
Οκ, count me in
Παρασκευή 5/10 ή Σάββατο 6/10, σε ταβέρνα-ουζερί φάση, που είναι πιο παρείστικα και μπορούμε να μιλάμε!
Τεταρτη για μπαλα και παρασκευη για φαγητο?
Μαρίααααα. Κάνε πάλι λίστα με πιθανούς προορισμούς. Κατά προτίμηση εκτός κεντρικών σημείων για να μην έχει ΜΜΜ και ψάχνουν δικαιολογίες πολλοί να φύγουν
Πάντως όπου και να πάμε θα έχουμε κάνει κράτηση (γι’ αυτό και ζητάμε συμμετοχές), οπότε το ενδεχόμενο να σπάσουμε ή να μη χωρέσουμε ας πούμε ότι αποκλείεται.
PS: Listen to karvou. Για πολλοστή φορά σταματήστε please το spam γιατί θα σταματήσουμε να κάνουμε τα στραβά μάτια 8)
Παιδια αν θελετε την παρεα μου (Σκασμος Σοφι) ας γινει 3 ή ακομα καλυτερα 5 γιατι τις αλλες μερες κατα πασα πιθανοτητα δεν θα ειμαι Αθηνα.
Πέντε, πέντε!!!
3 για μπαλα και 5 για εξοδο…
Τι λετε?
Καλα ειναι. Μονο 6/10 δεν μπορω εγω παντως…
5/10. H καλύτερη μέρα
Τι μέρα πέφτει τότε?
Εντιτ:Βασικά η όλη έξοδος ξέρετε πόσο θα πάει,επειδή εγώ τουλάχιστον δεν έχω πολλά λεφτά και ειδικά τότε που αρχίζει η σχολή δεν μπορώ να δώσω πάρα πολλά.Ενοώ,όχι ξέρω 'γω πάνω από 20.Δεν το λέω από τσιγκουνιά,απλά να ξέρω να προετιμαστό.
Βασικά θα νοικιάσω από το freedomofrock που είναι και spammeri και κοντεύει να φτάσει τα 6000…
Άσε που θα μου τα αφήσει και πιο φθηνά λόγω συγγένειας…
Λαρισσαία είσαι???8O 8O
Ούστ!!
Ήμουν και γήπεδο κι έφαγα τρελή νίλα!!!#-o
Λοιπόν παιδιά. Έπεσαν τα πρώτα delete στο τόπικ… Κουβεντούλα στα υπόλοιπα, όχι στο sticky. Σεβαστείτε αυτούς που μπαίνουν για λίγο, κάνοντας διάλειμμα από τις δουλειές τους (διάβασμα εξεταστικής σε αυτή την περίπτωση) και αντί να ενημερώνονται για το τι θα γίνει στη συνάντηση, πρέπει να διαβάσουν 2398 άσχετους με το θέμα διαλόγους… Ήμαρτον δηλαδή, να βράσω το ADSL μου μέσα