Συνάντηση του forum στις 5 Οκτ., στον Εύριπο (Ψυρρή)

Χμ… Λες να μας αποκλείσουν ξεχωριστά τους κάτω των 1000; :stuck_out_tongue:

Παίζει…

Άμα μας βάλουν σε ξεχωριστό τραπέζι πάντως θα είναι μια χαρά αφού οι άλλοι θα τρώνε ο ένας στο πιάτο το άλλου κι εμείς θα είμαστε αραχτοί…8)

Γερό επιχείρημα… :lol:

Σωστος ο ripper…τελικα θα ειμαστε πολλοι οι κατω των 1000 ποστ…παλι καλα…σαμποταζ στους παλιους ρεεεεεεεεεεεεεε…ωχ πειτε οτι δεν το εγραψα…BAN IS COMING…!!!

Μη μασάτε ρε, θα σας νοικιάσω μερικά δικά μου post για το meeting! :stuck_out_tongue:

Ωωωω!
:-k Πόσο πάει η 10άδα;

να πας να αγοράσεις το humanity και κανονίζονται όλα

Δεν χρειαζεται σουβερ…

πού το ξέρεις?

παιδιά σπαμάρετε σε ιερό τόπικ. Εδώ οργανώνουμε την τελετή λατρείας προς τον kourou για τις μέρες που θα ενσαρκωθεί και θα μας επισκεφτεί στην Αθήνα.

Αντί να λέτε για σουβέρ και τραγουδάκια, πείτε τι θέλει ο καθένας να κάνουμε εκείνο το βράδυ…

πες τα ρε γείτονα.

σίγουρα όχι έναν απλό καφέ.
η λύση του ρεμπετάδικου με βρίσκει σύμφωνo…
αν όχι ρεμπετάδικο,τότε φάση μεζεδοπωλείου…

ΧΙΠΠΙΚΟ ΕΡΩΤΑ!

:hippy:

Ελπίζω για 'σένα να μην το δεί αυτό η Όλγα:p

red pyramid, με αγνοείς και δεν είναι ευγενικό…

συγνώμη karvou,δεν είχα δεί το πόστ σου:(

αν τι κάνετε τελικά τη συνάντηση,πλζ ας είναι μετά πριν τις 10 Οκτομβρίου,γιατί αλλιώς δύσολα το βλέπω να έρχομαι8)

Το εχω το Humanity…τωρα μπορω να ερθω???:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

όποιος κατάλαβε τι εννοεί ο pyramid, κερδίζει δωράκι…:stuck_out_tongue:

Παιδιά, μη το γεμίσουμε το τόπικ με 200 άσχετα ποστς… Όποιος έχει χρόνο (εγώ διαβάζω για εξεταστική) ας μαζέψει σε ένα ποστ πόσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και τα μέχρι στιγμής προτεινόμενα μέρη. Επίσης, ας πει ο καθένας και λίγο πολύ πόσα ψήνεται να πληρώσει, γιατί την τελευταία φορά στο ρεμπετάδικο ο λογαριασμός είχα μάθει ήταν 2 παίκτες της ΑΕΚ…

ενοούσα πριν…:oops:

Ατομα που εχουν πει μεχρι στιγμης.
kourou
led_zeppelin
dark_of_the_sun
rudolf
karvou
ChrisP
panagiotis
keimis
Rychehead
Gigatron
The Ripper
sofi-k
Angmar
freedomofrock
rasputin
Davidian
Sharuman
manos87
ROCK AND ROSES
Lena MDM

(και Ηokam και bluezlick που το παιζουνε δυσκολοι)
Παιζει να ξεχασα κανεναν.

Προτασεις:

Πειτε κι αλλες κοπελες ε, φοβαμαι μονη μου.

Πάντως το στέκι της έλενας που λέει ο κρισπ είναι καλή φάση, αλλά γίνεται χαμός συνήθως. Και αν είμαστε πάνω από 20 άτομα (που είμαστε) χλωμό το βλέπω να καθόμαστε όλοι μαζί.