petran ise o kaliteros…nomiza oti imoun i moni pou paraponiomoun ke ta elega ola afta alla xeromai pou den ime moni! xxxx
tha sou fero ke sokolatakia…godiva! theika!
Σε θίξαμε ε; Έπρεπε να γίνει προσωπική αναφορά και σε σένα για να πάρεις το θέμα σοβαρά. Επειδή κι εγώ έχω ψάξει καλά τα υπόλοιπα forums και ξέρω πως είναι η κατάσταση, εάν νομίζεις ότι κάποιο λειτουργεί περισσότερο δημοκρατικά από αυτό εδώ ή κάποιο στο οποίο αντί να εφαρμόζονται οι όποιες ρυθμίσεις, υπάρχει εκτενής διάλογος ώστε να βρεθεί άκρη, πες το και σε μας για να το μάθουμε.
Αλλά τώρα κατάλαβα γιατί γίνεται όλος ο πανικός. Γιατί δε τολμάς να παραδεχτείς (όπως και άλλοι) ότι “ναι, το παρατράβηξα το σκοινί, τέλος”. Αυτό το πείσμα είναι που έχει φτάσει την κατάσταση ως εδώ. Μάθε να ακούς τη γνώμη και τις απόψεις των άλλων. Κανείς δε σου έχει επιβάλει μέχρι τώρα να κάνεις κάτι εδώ μέσα. Όπως εγώ σέβομαι τις απόψεις σας και δεν το παίζω δάσκαλος όπως θες εσύ να θεωρείς, έτσι πρέπει να μάθεις κι εσύ να σέβεσαι τα όσα λένε οι άλλοι και να μην αντιδράς με τέτοιο προσβλητικό τρόπο, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον μόνο στα σημεία που σε συμφέρουν.
Όσον αφορά τα όσα υπαγορεύω, σε ενημερώνω ότι αυτός είναι και ο ρόλος μου εδώ μέσα. Εάν σου αρέσει έχει καλώς, αλλιώς, και εφόσον βλέπω ότι δεν δείχνεις απολύτως καμία διάθεση για συζήτηση ώστε να βρεθεί και η κατάλληλη λύση, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές όπως λέει η παροιμία…
[quote]εξακολουθώ να περιμένω την απάντηση σε ερώτημα που έθεσα προηγουμένως. Το έχετε παρατραβήξει τώρα τελευταία ναι ή όχι; Μια μονολεκτική απάντηση αρκεί…
ΟΧΙ[/quote]
Δυστυχώς έχεις χάσει τη μπάλα τότε και δεν έχεις καμία απολύτως ιδέα από τι πάει να πει μουσικό forum.
Και για να μην βγαίνουμε εκτός topic, εγώ μέχρι τώρα έμπαινα γιατί αλληλογραφούσα με φίλους, και γιατί μπορούσα να εκφράσω απόψεις, αποδεκτές ή μη, με ανθρώπους που έχουν την ίδια τρέλλα με τη μουσική αυτή. Πλέον δεν το βλέπω έτσι.
Μήπως θα πάρεις και εκδίκηση;
peace on earth guys…when love leads the way…ante na eimaste oloi kala!
Ειχα πει στον εαυτο μου να μην λαβω θεση , γιατί δεν ήταν κάτι που με πολυεκαιγε κιολας , αλλά δυστυχώς το όλο θεμα πηρε διαστασεις , και τινει να χαθει κάθε ελεγχος , αν δεν έχει χαθει ηδη .
Δεν θα το παιξω συνηγορος καθενος γιατί δεν μου αρέσει να το κάνω .
Ξεκιναω από τη Χριστινα (αδυναμια μου ) , Το λάθος σου ήταν όταν καποια στιγμη μπηκες και ειπες ότι θέλει να το κανεις μπουρδελο . Εδωσες κακη εντυπωση , το θεμα είναι ότι επειδη σε ξερω καλα , κατάλαβα τι εννουσες , αλλά οι άλλοι δεν είναι υποχρεωμενοι να το κανουν .
Πετρο , έχει πεισμωσει οντως , ο ανθρωπος δεν σε εθιξε , απλως ζήτησε να μην γινοντε μπαχαλο όλα τα θεματα , γιατί στην τελικη το σημερινο με τους Europe παραεγινε , και ολοι έχουμε ευθυνη . και αυτό έιχε να κάνει με ολους μας και με μένα .
Τέλη ?. Δεν καταλαβαινω γιατί με εμπλεξες παλι ?. Τεσπα ?. Αλλου παπα ευαγγελιο , δεν ασχολουμε … αν θελεις να πεις κατι πεστο συγκεκεριμενα , αν σε πειραξε η αντιδραση μου , με το επιμαχο θεμα , ποσως με ενδιαφερει . Ειναι η αποψη μου .
Αλλά θα συμφωνησω μαζί σου με αυτό που ειπες για τον unholy και μαλιστα σε ποσοστο 1000 % . Γιαννακη ξερεις πόσο σε συμπαθω ? αλλά δεν μπορείς να το παιζεις θιγμενος , με την ολη κατασταση , γιατί έχεις σταθει πολλες φορες η αιτια , να μπαινουν πολλοι εδω μεσα και να μας λενε τα ακατανομαστα , έχεις βαλει και εσυ ασχετα post , χωρίς να εχουν να δηλωσουν τίποτα , μόνο και μόνο για δειξεις την παρουσια σου δεν ξερω , το αναφερω όλο αυτό γιατί και εσυ αναμαρτητος δεν είσαι , και το να τα γυρνας τωρα δυστυχώς είναι αργα ? πολλες φορες την έχεις πει , αλλά κανενας δεν γύρισε να σου απαντησει ?. Σκεψου το αυτό .
Επιδη τυχαινει και σας ξερω ολους σας προσωπικα αλλους πολύ περισσότερο και αλλους λιγοτερο , εχω να σας πω ότι πρέπει να ηρεμησουμε ολοι και να αφησουμε το επεισοδιο πίσω , το να μπαινουμε και να το παιζουμε εξυπνοι και θιγμενοι είναι το μεγαλυτερο λάθος ? Σκεφτειτε το απλα …
Θερμή παράκληση (είδατε ευγένεια; ) όχι τόσο μεγάλα μηνύματα! Μέχρι να τα διαβάσω με παίρνει ο ύπνος (χμμμ νομίζω βρήκα φάρμακο για την αυπνία!)
Ααααα και κάτι πολύ σημαντικό!
METALLICA RULES !!! :twisted:
antrea simfono mazi sou…
Σε καμμία περίπτωση!!!
Geia sas,
grafo gia proti fora sto forum, alla exo para poli kairo poy mpaino kai koitao ayta poy grafontai. Tha ithela na po apo tin pleyra moy oti se polla forum poy mpaino ginontai ta idia kai poly heirotera kai kirios xoris na exoun kai kamia axia se themata plhroforhsis opos edo. O logos poy empaina kai diabaza osa grafontan itan oti moy aresei to hard rock kai afeteroy oti diaskedaza me ti sigkekrimeni katastash poly, horis na thigomai san hristis gia to oti eprepe na psaxno polles selides gia na brv mia plhroforia.
Afto bebaia einai h diki mou apopsi. Apla theorisa kalo na akoysti kai kapoia trith apopsi sto thema. Episis theoro ashimo apo pleyras toy kourou tin onomastiki afti epithesi kai pistevo oti meso prosopikon mail tha ipirhan ligoteres antidraseis pou pistevo oti den tha vgoyn se kalo toy forum.
Apo oti eho katalavei ta perissotera paidia gnorizontai poly kala metaxi toys kai pithana autos na htan enas apo tous logous pou arhisan na grafoun edo.
Ara pistevo oti h antidrasi tha einai maziki kai afto sigoura den to thelei kaneis.
Afta…
Scooby_doo χαίρομαι που και κάποιος “τρίτος” έλαβε θέση στο θέμα.
Από εκεί και πέρα δεν θα το έλεγα προσωπική επίθεση. Τα προβλήματα απλώς αφορούν το forum και πρέπει να λύνονται εδώ μέσα, ακριβώς για το λόγο ότι μπορούνε όλοι να συμμετέχουν και να εκφράσουν την άποψη τους. Το να μπω στον κόπο να γράψω e-mail στον καθένα από εδώ μέσα, δε θα είχε πιστεύω κάποιο νόημα. Πάντως για να σου φύγει η απορία, να ξέρεις ότι έχω δοκιμάσει και τη μέθοδο που αναφέρεις και δεν είχε κανένα αποτέλεσμα…
Το ξέρω ότι υπάρχει μια κλίκα (αν και δε μου αρέσει η λέξη αυτή) και βλέπω πως τα παιδιά περνάνε καλά, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ποια θα είναι η διαφορά εάν περιοριστούνε λιγάκι σε αυτά που γράφουνε (ή αν όχι να περιοριστούνε, να έχουν την ικανότητα να ξέρουν ΠΟΥ να γράψουν ΤΙ). Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το να βγούνε 2-3-4 μηνύματα εκτός θέματος, από εκεί και πέρα όμως καταντάει κουραστικό.
Οπότε μην το βλέπετε σαν προσωπική επίθεση. Είναι η δουλειά μου (ή μία από αυτές) να φροντίζω για να μένει “καθαρό” το forum.
Τώρα, τέλος, όσον αφορά την ομαδική αντίδραση που αναφέρεις, παρατηρώ ότι και τα ίδια τα παιδιά “της παρέας” έχουν συνειδητοποιήσει ότι η όλη ιστορία γίνεται χωρίς λόγο. Και φυσικά δεν υπήρχε λόγος για να ειπωθούν όσα έχουν ειπωθεί μέχρι τώρα εάν μερικοί δεν το έπαιζαν μούρες (αυτό δεν πάει σε κανέναν προσωπικά) και άκουγαν τις προτροπές/παρατηρήσεις/συμβουλές ενός διαχειριστή. That’s all…
Σε θίξαμε ε; Έπρεπε να γίνει προσωπική αναφορά και σε σένα για να πάρεις το θέμα σοβαρά.
Δεν θίγομαι με σαχλαμάρες. Διασκεδάζω όπως όλοι που μιλάμε μεταξύ μας την κατάσταση. Δεν παίρνω τίποτα και κανένα που δε θεωρώ σοβαρό, στα σοβαρά.
Αλλά τώρα κατάλαβα γιατί γίνεται όλος ο πανικός.
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις βρε μπαγάσα!!! Αν ξανατολμήσει κανείς να πει κακό λόγο για σένα, τον έφαγα. Ακούτε ρεμάλια? Το νου σας ρεμάλιααααα!
Γιατί δε τολμάς να παραδεχτείς (όπως και άλλοι) ότι “ναι, το παρατράβηξα το σκοινί, τέλος”.
Όταν θελήσω να το παρατραβήξω, θα το καταλάβεις. Είναι νωρίς ακόμα. Όπως βλέπεις το αντιμετωπίζω με χαλαρή διάθεση το θέμα.
Παράθεση:
εξακολουθώ να περιμένω την απάντηση σε ερώτημα που έθεσα προηγουμένως. Το έχετε παρατραβήξει τώρα τελευταία ναι ή όχι; Μια μονολεκτική απάντηση αρκεί…ΟΧΙ
Δυστυχώς έχεις χάσει τη μπάλα τότε και δεν έχεις καμία απολύτως ιδέα από τι πάει να πει μουσικό forum.
Βλέπω αρχίζεις να γίνεσαι και προσβλητικός. Ζήτησες μια μονολεκτική απάντηση και ήμουν ο μόνος που σου απάντησε. Αντί να εκτιμήσεις ότι κάποιος σου απάντησε, προκαλείς. Δεν έχουν όλοι τα ίδια μέτρα και όρια.
Episis theoro ashimo apo pleyras toy kourou tin onomastiki afti epithesi kai pistevo oti meso prosopikon mail tha ipirhan ligoteres antidraseis pou pistevo oti den tha vgoyn se kalo toy forum.
Ρεζίλι των σκυλιών χα,χα,χα (βλ. Skooby_doo). Sorry skooby_doo.
Παράθεση:
Και για να μην βγαίνουμε εκτός topic, εγώ μέχρι τώρα έμπαινα γιατί αλληλογραφούσα με φίλους, και γιατί μπορούσα να εκφράσω απόψεις, αποδεκτές ή μη, με ανθρώπους που έχουν την ίδια τρέλλα με τη μουσική αυτή. Πλέον δεν το βλέπω έτσι.Μήπως θα πάρεις και εκδίκηση;
Αυτό τώρα τι ήταν?
Κάτι για χαμένη μπάλα αναφέρθηκε πιο πάνω. Όποιος τη βρει να την παραδώσει στο διαχειριστή. ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ…
Ok κατάλαβα.
Εγω ψηφίζω BAN!
ego thelo na to paizo thigmeni…afisteme na to paizo thigmeni…gia special efe! IME THIGMENI…THIGMENI! tora gia to an prepei na ta perno ke na to epitrepo na mou tin lene? guess what? i don t give a sh…t!
Εσύ να παραμείνεις αναρχικός!!! Δεν γνωρίζω, δεν ψηφίζω!!!
Giati grafw kai se allo forum kai exw 4300 + posts
σε δουλειά να βρισκόμαστε…
Giati grafw kai se allo forum kai exw 4300 + posts :P[/quote]
Όπου γράφει ο Ανχόλης γίνεται χαμός!
Giati eimai melos se para polla aglofona forums kai exo barethei na grafo sta agglika.Etsi,kapioa mera, entelos tuxaia brhka to rocking.gr kai apofasisa na grafto giati mou aresan ta themata suzhthseon.Sthn ousia stelno giati thelo na do pos einai na sunomileis me Ellhnes…
Πίστεψέ με, σκατά.
Γιατί εξωραϊζεις τα πράγματα?